Content protected by Whocopied.me
vs automatic kompetencer

Hvad leder du efter?

Kategorier

Vælg præcis hvilken kategori du vil læse om herunder.

Få el nyheder

Hold dig opdateret omkring udviklingen inden for elbranchen.

Seneste indlæg

Brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål til indlægget eller bare har spørgsmål omkring el, så hjælper vi gerne.

Komplet løsning til Idéskilte

Sidst redigeret: 23. august 2021 / Skrevet af: VS Automatic

Idéskilte i Horsens har været kunde hos VS Automatic i 16 år. De har bl.a. fået installeret varmepumpe, solceller, alarm og tåge. En efterhånden komplet løsning til Idéskilte, der virker!

Lars & Marianne Beuchert er ejere af Idéskilte, hvor de leverer alt tænkeligt indenfor skilte og grafisk dekoration til private- og erhvervskunder. Siden virksomheden rykkede til lokalerne i Horsens i 2005, har de gjort brug af VS Automatic. Og der er ingen grund til at ændre på dette ifl. Lars:

“Vi har fået lavet alt lige fra almindelige elinstallationer til it- og telefoninstallationer – fra dengang det var nødvendigt. Vi har fået varmepumpe, solceller, alarm og tåge. Det virker! Man kan regne med, at tingene bare fungerer. Og det er dét, der vægter for os. Så jeg har ikke haft behov for at spørge andre i de godt 16 år.”

Med den komplette løsning fra VS Automatic er trækken om fødderne forsvundet, elregningen blevet mindre og indbrud er nu en by i Rusland.

Varmepumpe afhjalp træk om fødderne

Idéskilte holder til i en stor bygning med hyggelig kontorafdeling i den ene ende og produktions-/lagerhal i den anden. Problemet med et sådant hus er, at gennemgangen mellem de forskellige afdelinger er stor, og rumtemperaturene er forskellige. Det bevirker en del træk, som har været til gene for medarbejderne. Men det har der heldigvis været en simpel og enkelt løsning på – nemlig installationen af en luft til luft varmepumpe.

“Det var simpelthen så træls. Det trak sådan om benene på os, når vi kom lidt op ad dagen. Derfor vi fik en varmepumpe. Problemet var, at nogle er stillesiddende, og dørene er ikke altid lukkede. Når der så skal være varmt i det ene rum og køligere ude i hallen, så kom der simpelthen træk om benene på os – men det har varmepumpen simpelthen afhjulpet. Den gør, at vi ikke fryser mere op ad dagen.”  Fortæller Lars.

Idéskilte fik installeret en Panasonic varmepumpe HZ35WKE m. Wi-Fi, hvilken har sørget for, at der er god luftcirkulation, så varmen bliver jævnt fordelt i rummet. Det har bevirket, at gennemgangen i huset kan forblive den samme samtidig med, at temperaturen på kontoret forholder sig stabil hele dagen.

Det er desværre ikke uhørt, at kontormiljøer plages af træk – og det bør tages alvorligt, ligesom Idéskilte gjorde. Træk og kulde kan nemlig gå udover både arbejdsglæden og produktiviteten, sådan skriver Indeklimaportalen.dk i et indlæg fra april 2020. Fokus ryger angiveligt fra arbejdet og over på medarbejderens fysisk tilstand, hvilket har stor betydning for vedkommendes væren på arbejdspladsen.

Lars ideskilte

Lars Beuchert, ejere af Idéskilte, med Panasonic varmepumpen i baggrunden. 

For Idéskilte har løsningen med en varmepumpe både gjort, at uldsokkerne kan blive hjemme – men ligeledes har det betydet, at de kan bibeholde den gode sociale kontakt på tværs af de forskellige afdelinger. Et sammenhold og daglig kommunikation som de ikke ville være foruden.

Slut med indbrud efter installation af effektiv alarm og tågekanoner

Siden Idéskilte fik installeret alarmsystem med tilkoblede tågekanoner, er tyvene blevet holdt for døren. Det er noget der skaber ro og tryghed hos Lars, som ellers startede hårdt ud med ubudne gæster på adressen i Horsens. Lars fortæller:

“Indenfor det første døgn vi boede her, havde vi et indbrud. Så havde vi yderligere 5 indbrud på et halvt år, indtil vi fik installeret røg i forbindelse med alarm. Siden har vi ikke haft indbrud. Man må jo sige, at det har været effektivt.”

Da det efterhånden er nogle år siden, at alarmsystemet i Idéskilte blev installeret, har virksomheden netop fået opgraderet deres alarmdisplay i 2021. VS Automatic har været ude og udskifte al indmaden, så alarmen nu er blevet App-styret. Dette kan gøres uden behov for at udskifte alle dele af installation, så du fortsat kan bibeholde dine følere og sensorer rundt ved døre og vinduer.

Vil ikke gå på kompromis

Når alt kommer til alt, er det vigtigste, for den idérige skilte virksomhed, at tingene virker! “Der er jo forskel på, om det er privat eller erhverv. Hvis det er privat, er der måske mange der går lidt på kompromis. Men her skal det bare virke.” Fastslår Lars, inden han tager en tår af den velduftende kaffe. 

alarm og tåge Idéskilte Horsens

For én ting er, at det er betryggende med et alarmsystem, som fungerer upåklageligt. Noget andet er, at du som erhvervsdrivende netop kan være underlagt forskellige regler for bl.a. alarm og sikring af din forretning, hvis du vil være dækket af din forsikring. Derfor er det vigtigt, at dit alarmsystem lever op til de fastsatte krav, hvis uheldet er ude.

Ifl. Lars er der derfor ingen grund til at skifte rundt mellem forskellige alarmudbydere og afprøve flere løsninger, når nu det hele virker og servicen er i orden.

Et loyalt partnerskab

Efter mange års samarbejde beskriver Lars nu relationen, som et loyalt partnerskab; “Jeg vil ikke sige, at det er et kundeforhold, det er mere et partnerrelateret forhold, fordi VS Automatic også kommer med inputs til, hvad de synes, der skal gøres bedre.” En partnerrelation hvor der kan spares og rådgives om den bedste løsning.

Og med en efterhånden komplet løsning til Idéskilte og et mangeårigt samarbejde, har Lars erfaret; “At det virker! Og når vi har en udfordring, så kommer der nogle hurtigt og kigger på det, hvis ikke det er i orden. Man kan regne med, hvad der bliver sagt. Og man kan regne med, at tingene bliver gjort.”

Anbefalede indlæg

Fordi du læste indlægget, tror vi at du kan lide disse indlæg.