vs automatic kompetencer

Hvad leder du efter?

Kategorier

Vælg præcis hvilken kategori du vil læse om herunder.

Få el nyheder

Hold dig opdateret omkring udviklingen inden for elbranchen.

Seneste indlæg

Brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål til indlægget eller bare har spørgsmål omkring el, så hjælper vi gerne.

Alarm og tågesikring stoppede indbruddene

Sidst redigeret: 4. februar 2019 / Skrevet af: VS Automatic

Sådan stoppede indbruddene

Alarm og tågesikring stoppede indbruddene Hos Fri BikeShop i Skanderborg fik man for 2½ år siden installeret en tågekanon i forbindelse med renoveringen af det eksisterende alarmanlæg. Siden da har der ikke været et eneste indbrud eller forsøg på samme.

Da de hos Fri BikeShop i Skanderborg, som er en ældre cykel butik med mere end 20 år på bagen, skulle have opdateret deres eksisterende alarm, faldt valget på VS Automatic som installatør. Her har de efter installationen af alarmanlægget minimeret skadesomkostningerne som følge af indbrud, da der slet ikke engang har været forsøg på indbrud siden.

”Vi valgte VS Automatic til at installere og opdateret vores alarmanlæg, samtidig med installationen af 2 tågekanoner, da vi kun havde hørt godt om dem rundt omkring. Efter valget er jeg ikke et sekund i tvivl om at det var det rigtige da de kun har leveret god service siden og anlægget har fungeret upåklageligt.” – udtaler indehaver af Fri BikeShop Skanderborg Lars Andersson.

Netop den gode service og ikke at skulle bekymre sig om, om anlægget fungerer, er det vigtigste for Lars Andersson, som fortsat fortæller:

”Jeg er kommet dertil, hvor jeg bare ikke gider skader som følge af indbrud. Jeg vil bare have et alarmanlæg der virker og som jeg ved kan holde tyvene fra fadet! Da jeg havde bestilt en alarm, kom et par folk fra VS Automatic, som jeg oplevede som et par meget flinke og kompetente herrer, der hele vejen igennem gav god rådgivning. Samtidig formåede de at montere anlægget imens vi andre var på arbejde og kunne betjene kunder uden vi nærmest bemærkede de var der.”

Tågegenerator begrænser skaderne

I butikken der ligger på Asylgade i hjertet af Skanderborg er installeret et helt almindeligt alarmanlæg med rumfølere og dørkontakter. Dog er der også installeret 2 tågekanoner, som betyder at arbejdet bliver svært for tyven, hvis han først er inde, da den tætte tåge gør det umuligt at orientere sig i butikken. Det er dermed også med til at begrænse de tab og skader der ellers måtte opstå ved et indbrud.

”Jeg vil helt klart anbefale alle andre at få et alarmanlæg installeret ligesom os. De tab og skadesomkostninger det giver hver gang der er indbrud er ikke småpenge. Vi har jo selvfølgelig forsikring på alt det materielle, men hvem dækker al den tid vi skal bruge på at gøre skaderne op? Derfor tror jeg at mange kan nyde godt af den service VS Automatic kan tilbyde.” – udtaler Lars Andersson.

Efter installationen af de to tågekanoner for 2½ år siden har der ikke været et eneste indbrud eller forsøg på samme. Anlægget har altså haft den præventive virkning der ofte ses ved installationen af sådanne anlæg.

Ingen bekymringer

Man kan som Fri BikeShop i Skanderborg vælge at tegne en serviceaftale på alarmanlægget. Her får man en række fordele så man ikke selv skal tænke over de praktiske ting.

Alarmtekniker fra VS Automatic, Per Rasmussen fortæller:

”Ved den serviceaftale de har valgt i Fri BikeShop betaler man et mindre beløb hver måned. Men slipper til gengæld for ubehagelige overraskelser fra vagtselskabet hvis de kører forgæves ved en falsk alarm. Her er det inkluderet i serviceaftalen at hvis der skulle komme et indbrud, så står VS Automatic for vagtkørslen. Samtidig er der vedligehold på anlægget som man som virksomhedsejer heller ikke selv skal tænke over det. Man får hver uge også en log over aktiviteten på alarmen. Her kan man altså holde et vågent øje over aktiviteterne ind og ud af virksomheden.”

Alarm anlægget i Fri BikeShop Skanderborg er et fleksibelt anlæg. Et som der i fremtiden også er gode muligheder for at bygge videre på hvis behovet en dag opstår.

I samarbejde med Protect, der er leverandør af tågekanoner, testede vi hvor effektiv de tågekanoner der er i butikken i Skanderborg kan sikre værdierne. Se videoen her.

Mangler du et alarmsystem eller tågekanon?

Lad os hjælpe dig godt på vej.

75 64 18 99

Kontakt VS Automatic

Anbefalede indlæg

Fordi du læste indlægget, tror vi at du kan lide disse indlæg.