vs automatic kompetencer

Hvad leder du efter?

Kategorier

Vælg præcis hvilken kategori du vil læse om herunder.

Få el nyheder

Hold dig opdateret omkring udviklingen inden for elbranchen.

Seneste indlæg

Brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål til indlægget eller bare har spørgsmål omkring el, så hjælper vi gerne.

Alarm giver tryghed

Sidst redigeret: 18. marts 2019 / Skrevet af: VS Automatic
Alarm giver tryghed da SB Butiksservice i Horsens fik Installeret alarmsystem af VS-Automatic.

SB Butiksservice har fået installeret alarm

Hos SB Butiksservice på Rådhustorvet i Horsens fik de, i forbindelse med flytningen til nye lokaler, installeret en alarm. El-installationsfirmaet VS Automatic har igen leveret og installeret tryghed til erhvervslivet i Horsens.

Den 1. april skiftede SB Butiksservice det gamle fælleskontor i Rædersgade ud med nye lokaler på Rådhustorvet. I den forbindelse valgte de at få installeret den nyeste alarm-model, PowerMaster 10, der kan fjernstyre hele systemet direkte fra en app på telefonen.

”Jeg indhentede et par tilbud fra flere forskellige alarmfirmaer her i området. Allerede fra første gang jeg snakkede med VS Automatic, var de rigtig behagelige og gode til at forstå og afdække vores behov. For mig viser det bare, at de er seriøse og gerne vil levere et godt alarmsystem, der rent faktisk passer til os!” – udtaler ejer af SB Butiksservice, Norbert Borchert.

SB Butiksservice, som til dagligt leverer merchandise-løsninger til byggemarkeder, var i flere år en del af et kontorfællesskab med fælles alarm. Det resulterede i flere uheldige episoder, og ingen havde det præcise overblik over, hvem der kom og gik. Derfor skulle det nye alarmanlæg være brugervenligt og gøre det nemt, at overvåge aktiviteterne ind og ud af firmaet i de nye lokaler på rådhustorvet. Managing Director, Maj Britt Borchert udtaler:

”Allerede inden vi flyttede i de nye lokaler, var vi helt enige om, at vi skulle have et forsikringsgodkendt alarmsystem, der kunne give os den optimale tryghed. Samtidig skulle det være let for alle medarbejdere at betjene det. Der er forskel på, hvordan folk foretrækker at betjene et alarmsystem. Det nye system VS Automatic har leveret, giver netop muligheden for, at den enkelte medarbejder kan betjene alarmen på den måde, som de selv ønsker. Her kan man bruge den nye app, panelet eller fjernbetjeningen.”

Professionelt, hurtigt og til tiden

Det var ikke tilfældigt, at valget faldt på VS Automatic som leverandør af alarmen. SB Butiksservice var på forhånd klar over, at en alarm kunne blive en dyr fornøjelse. Specielt hvis man har mange fejlalarmer og hvis anlægget ikke er up to date. Samtidig er den månedlige ydelse også vigtig, i forhold til hvad man egentlig får for pengene.

Her forklarer Maj Britt Borchert: ”Vi så selvfølgelig på, hvilken konkret løsning der kunne leveres, men i høj grad også på prisen. Det viste sig, at VS Automatic både kunne levere en god løsning, og de kunne gøre det til en fornuftig pris. Samtidig så vi på den månedlige ydelse, der faktisk også viste sig at være fornuftig.”

Arbejdsindsatsen, fra de 2 alarmteknikere der var forbi og installere systemet, er heller ikke gået ubemærket hen. Ifølge ejer Norbert Borchert udførte de to alarmteknikere top professionelt arbejde:

”2 mand stod klar om morgenen til den aftalte tid. De var professionelle og behagelige, og viste høje faglige kompetencer. Den ene havde endda første arbejdsdag hos VS Automatic, men var virkelig dygtig til faget. Installationen fik de hurtigt lavet, og de ryddede pænt op efter sig. Inden de kørte, satte de alarmskilte i alle vinduerne, hvilket for mig er betryggende, da det giver en ekstra sikkerhed og effekt, at enhver kan se det udefra.”

Fremtidens løsning

Den nye PowerMaster 10 giver brugeren større mulighed for at kontrollere og overvåge alarmen. Samtidig kan man tilføje en række brugere i systemet, så hver enkelt medarbejder har sin egen indgangskode. Det gør, at det er langt mere sikkert og nemt at overvåge. Producenten bag har tilføjet en helt ny brugerflade, så det nu er muligt, at styre og overvåge alarmen fra mobilen.

”Vi ser en tendens til, at man i dag bruger mobilen til alt. Hvorfor så ikke styre din alarm med den? Med den nye PowerMaster 10 mener jeg, at vi har en fremtidssikret løsning! Den nye brugerflade, som er mobil- og brugervenlig, giver færre fejlalarmer, da man ikke er i tidsnød i forbindelse med indtastning af koden. Som tidligere, kan man selvfølgelig stadig betjene alarmen på panelet eller via fjernbetjeningen – der er bare kommet en ny mulighed til.” – udtaler alarmtekniker fra VS Automatic, Per Rasmussen.

Den nye model kan skræddersys på uendeligt mange måder. Vi tilbyder alarmsystemet til både privat og erhverv – vi ønsker jo alle, at sikre vores værdier bedst muligt. Samtidig er der mulighed for at bygge videre på systemet, hvis man på sigt får andre sikringsbehov.

VS Automatic er igen i år blevet ISO-certificeret. Denne certificering fornyes hvert år for at opretholde sikkerheden og kvaliteten hos de forskellige el-installatører og elektrikere.

Mangler du Alarmsystem?

Alarm giver tryghed​ – Lad os hjælpe dig godt på vej.

 75 64 18 99

Kontakt VS Automatic

Anbefalede indlæg

Fordi du læste indlægget, tror vi at du kan lide disse indlæg.