Content protected by Whocopied.me
vs automatic kompetencer

Din lokale elektriker Esbjerg

VS Automatic vil være din foretrukne elektriker i Esbjerg.
Vi garanterer fuld tilfredshed, og smutter ikke før opgaven er udført! Vi har udelukkende kvalitetsløsninger til konkurrencedygtige priser.
Mangler du en autoriseret elektriker Esbjerg? Så har vi med over 20 års erfaring, og et team bestående af over 100 elektrikere løsningen til dig!

Hos VS Automatic er du som kunde altid i fokus, og vi bestræber os på, og tager udgangspunkt i, opfyldelse af dine behov. Vi tilbyder løsninger indenfor el renovering, installationer og service af diverse produkter. Med os som dit næste elektriker firma, er du i gode hænder!

Vi gør en ekstra indsats for, at løsningen på dit projekt overgår alle forventninger. Vi udfører både opgaver privat og ved erhverv. Ønsker du et uforpligtende tilbud eller rådgivning af en autoriseret el installatør så ring på telefon: (+45) 75 64 18 99.

Vi glæder os til at høre fra dig!

  Trustpilot anmeldelser
  Google_anmeldelser
  Facebook_anmeldelser
  Personlige_anmeldelser
  elarbejde gjort nemt

  Vi klarer alle opgaver

  Vi håndterer alle opgaver fra installation af stikkontakter og varmepumper til specialopgaver og større projekteringsopgaver som bl.a. inkluderer totalinstallation og renoveringsprojekter med energioptimering. Reparation og service af hvidevarer? Den klarer vi også!

  Hos os finder du elektrikeren til enhver el-opgave. Vi har mange specialister, konkurrencedygtige priser og autoriseret rådgivning. Giv os et kald, så laver vi et godt og uforpligtende tilbud på dit projekt.

  Ring til elektriker døgnvagt Esbjerg

  Hos VS Automatic har vi en elektrikerdøgnvagt, så vi altid kan hjælpe dig hurtigt videre, hvis strømmen svigter udenfor vores normale åbningstider.

  Vi tilbyder hjælp hele året rundt – 24/7 i hele Midtjylland.

  Vi kan hjælpe med alle akut opståede elektriske problemer og bestræber os på at være hos dig indenfor blot en 1/2 time. Vi kommer altid så hurtigt, vi kan!

  Vi hjælper både private og erhverv, hvad enten det drejer sig om hjælp til: 

  • En defekt fejlstrømsafbryder (HPFI-relæ)
  • Strømsvigt
  • Alarm justeringer efter indbrud
  • Strømudfald

  Kontakt en elektriker akut her: Elektrikerdøgnvagt

  Vores samarbejdspartnere

  ts_gruppen_samarbejdspartner
  VE-installatoor_samarbejdspartner
  business_horsens_samarbejdspartner
  tekniq_samarbejdspartner

  Book elektriker i Esbjerg her

  Kvalitet og kundeservice er altid førsteprioritet

  Vi garanterer fuld tilfredshed – uanset hvilken type arbejde du ønsker hjælp til eller allerede har fået udført. Det gælder både det udførte el-arbejde samt serviceniveauet fra vores elektriker og VS Automatic som virksomhed. Det betyder helt konkret, at vi ikke smutter, før det hele virker!

  Vi anvender kun de bedste materialer, og samarbejder med branchens stærkeste leverandører og producenter, ligesom vores autoriserede elektrikere selvfølgelig overholder alle gældende lovkrav.

  Vi ved alt om håndværker fradrag og tilskudsordninger. Som rådgivende installatør gennem Blue Install  kan vi sikre, at du får den helt optimale løsning – Uanset budget, funktions- og designønsker og selvfølgelig behov. Vi kan også søge om tilskud for dig. Vi har masser af erfaring på området, og tilskuddet? Det trækker vi bare fra din regning, når vi er færdige.

  Kontakt os på 📩  info@vs-automatic.dk  Eller en af vores tre afdelinger.

  Kasper Steffensen

  Elektriker Esbjerg til erhverv med specialløsninger

  Vi har samlet en oversigt herunder, hvor du kan få et lille indblik i nogle af vores gængse arbejdsområder. Der har endnu ikke været en opgave, vores dygtige og kompetente autoriserede elektriker Esbjerg ikke kunne løse. En autoriseret elinstallatør fra VS Automativ kan klare alt lige fra små el installationer til totalinstallationer og renoveringsprojekter, så står du og mangler et elektriker tilbud, så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag!

  ✅ Automation

  ✅ Programmering af PLC styringer, robotanlæg mv. 

  ✅ Energioptimering

  ✅ Sikringsløsninger med videoovervågning

  ✅ Termografering af el-tavler

  ✅ Installation af alarmsystemer

  Autoriseret elektriker til Esbjergs erhvervsliv

  Vi er ikke bare et elektriker firma der varetager daglige problemstillinger. Vi har en afdeling dedikeret til at løse større opgaver indenfor el renovering,

  produktionsoptimering, energioptimering og meget mere. Derfor har vi nedenunder samlet en lille oversigt over, hvilke områder vi har erfaring med. Vi har både kunder i de store industrier, boligforeninger, institutioner m.f.

  Vores store erfaring hjælper os med at give jer den bedste rådgivning, og i samarbejde finde den mest optimale løsning for netop jer!

  Hvis du har yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe eller udfylde kontaktformularen nederst på siden. Så vender vi tilbage hurtigst muligt!

  Vi hjalp Gert med en varmepumpe

  Det fortæller han om hans oplevelse

  Gert_varmepumpe_kunde
  "Varmepumpen holder temperaturen, så væggene og rummet er lunt hele tiden. Så nu er jeg fri for, at der er halvkoldt, når jeg skal derud. Det er en dejlig opfindelse" smiler Gert.
  Gert
  Privatkunde

  Anmeldelser

  Det siger vores kunder om elarbejdet vi har udført

  Lars_Ideskilte_anmeldelse
  “Vi har fået lavet alt lige fra almindelige elinstallationer til it- og telefoninstallationer – fra dengang det var nødvendigt. Vi har fået varmepumpe, solceller, alarm og tåge. Det virker! Man kan regne med, at tingene bare fungerer. Og det er dét, der vægter for os. Så jeg har ikke haft behov for at spørge andre i de godt 16 år.”
  Lars
  Ejer af Idéskilte
  Lars_anmeldelse
  "Jeg fik en god dialog og et godt samarbejde med Kasper omkring mine ønsker til en varmeløsning. Kasper har solid faglig viden omkring varmepumper. Og der gik ikke mange dage, før varmepumpen blev installeret og sat i gang."
  Lars
  Privatkunde
  Michael_anmeldelse
  ”Jeg tror, at vi havde inviteret tre forskellige alarm-udbydere, som skulle komme med et tilbud på en alarmløsning. Og for at gøre en lang historie kort, så var det VS Automatics system, som klart var mest fleksibelt. Det var plug and play, og der skulle ikke en masse kabeltræk og teknik til.”
  Michael
  Ejer af SPWN

  FAQ

  Ofte stillede spørgsmål og svar om elektriker i Horsens

  VS Automatic prioriterer kundetilfredshed højest. Det kommer til udtryk i højt service niveau og kvalitetsløsninger

  Prisen er 550 ex. moms.

  Vi kan klare alle opgaver indenfor el-faget, både til privat og erhverv. Ring ind for ydereligere rådgivning.

  Ja, vi har en døgnvagt samt akut elektriker til rådighed alle dage året rundt. 

  Det sikrer dig, at du får en elektriker med de rette kompetencer, også til de mere komplicerede opgaver!

  Vores certifikater

  Det betyder vores certifikater for dig som kunde

  Panasonic Pro Parter

  Som certificeret Panasonic Pro Partner deltager vores medarbejdere i løbende kurser og mer-uddannelse. Vi er derfor eksperter i mange områder, blandt andet grønne alternativer. Det er derfor et kvalitetsstempel både for vores produkter og service.

  VE installatør

  Vi er som VE-installatør både godkendt af energistyrelsen samt dækket af Tekniqs garanti. Vores medarbejdere er specialuddannet indenfor vedvarende energiløsninger mm. Hvilket sikrer, at vi kan give dig den mest kvalificerede rådgivning.

  KMO

  Vi er KMO certificeret hvilket betyder vi har autoriserede køle- og varmepumpe montører. Dette er lovpligtigt for behandling af kølemiddelfyldning på over 2.5kg.

  ISO 9001

  Iso 9001 certificeringen er et synonym for kvalitet og effektiv styring og struktur i kundedialoger. Det sikre vores kunder en ensartet og høj kvalitet.

  CSR Horsens Alliancen

  Vs Automatic udviser samfundssind ved at tage socialt ansvar i at hjælpe både sygemeldte og ledige tilbage på jobmarkedet. Derudover går vi meget op i et sundt arbejdsmiljø og medarbejder tilfredshed!

  Vil du vide mere om elektrikere?

  Læs blogindlæggene herunder