energioptimering

Energioptimering

ENERGIOPTIMERING OG ENERGIBESPARELSER FOR ALLE

For miljøets og for pengenes skyld

Vi kan også hjælpe dig med energioptimering. Vil du høre hvordan?

Vi arbejder med energioptimering for både private, virksomheder og offentlige institutioner. Vores filosofi er, at vi kan finde besparelser i energiforbruget for alle – fra den lille private husholdning til den store produktionsvirksomhed.

Klimavenlige energiløsninger

At investere i energioptimerende løsninger er ikke kun gavnligt for økonomien – men også for miljøet. Du kan være med til at nedbringe Co2-udslippet og bidrage til den grønne omstilling. Ved klimavenlige-løsninger som for eksempel solceller, jordvarme og varmepumper kan du både sænke Co2-udslippet og dine udgifter væsentligt.

Optimering af energi behøver ikke at være besværligt. Det kan lyde stort at snakke om energioptimeringer. Men det behøver det ikke at være. Nogle gange er det ikke så meget, der skal til for at opnå store energibesparelser. Du kan ofte opnå store besparelser alene ved at optimere de tekniske installationer og ved at udskifte gammelt elektronisk udstyr.

Med energibesparelser gør du noget godt

For din økonomi og for klimaet

Det kan være svært at håndtere hvem og hvornår bestemte personer, må befærde sig i en bygning eller et område. En adgangskontrol kan være behjælpelig i disse situationer, så du altid har styr på hvem der må komme ind og ud. I gamle dage brugte man udelukkende mekaniske nøgler, hvilket stadigvæk er en god ide. Dog anbefaler vi at man kombinerer de gamle nøgler med en adgangskontrol, hvis man har behov for en større sikkerhed.

Med en adgangskontrol fra VS Automatic kan du fleksibelt og dynamisk kontrollere, hvem og hvornår bestemte personer må komme ind i din bygning. Du kan nemt redigere og tilbagekalde adgangstilladelserne, så du bevarer den fulde kontrol. Vi udfører forskellige typer af adgangskontroller:

  • Dørtelefon
  • Kortlæser
  • Brik kontrol
  • Nøglebrikke
  • Bruger begrænsninger
  • Videoovervågning af adgangskontrol

Adgangskontrol med brik og kode

Lad os hjælpe dig med at spare energi. Det er nemlig vores speciale. Vi har energibesparelser til dig, dit landbrug, virksomhed, institution eller noget helt femte. Vi kan hjælpe de fleste med at finde besparelser i energiforbruget. Nogle gange store energibesparelser. Andre gange mindre.

Der er mange måder at spare energi på. Du kan selv gøre små ting i hverdagen, der kan have en stor effekt – for eksempel udskifte halogenspots og glødepærer til energispare-pærer, skifte gammelt elektronisk udstyr ud med nyt og slukke for alle de apparater, du ikke bruger.

Du kan også opnå store besparelser ved at tænke i energivenlige løsninger som for eksempel solceller, luft til luft eller luft til vand varmepumper og jordvarmeanlæg. Ofte er investeringen i disse løsninger tjent ind i løbet af nogle få år. Disse løsninger ikke alene til glæde for din pengepung men også for klimaet.

Elektronisk adgangskontrol

Inden du kaster dig ud i et større energispare-projekt, kan det være en god ide at få lavet et energitjek. Det kan vi gøre for dig. Vi kommer ud og gennemgår energiforbruget, og kommer med forslag til, hvor du kan sætte ind for at opnå energibesparelser. Du kan spare på energien med følgende:

Få energitilskud til din energioptimering

Du kan få tilskud til dine energibesparelser – uanset om det er privat, eller erhverv. Danmark er forpligtet til at reducere CO2-udledningen og indgå i omstillingen til vedvarende energi på internationalt plan.

Derfor er der et igangværende projekt, som bakker op omkring initiativer, der kan nedbringe energiforbruget og dermed også skåne miljøet. Det tilskud du får afhænger af, hvor mange kilowatt-timer du kan spare på dine energiforbedringer – Jo større forbedringstiltag, jo større tilskud får du.

Vi søger gerne energitilskud til dit projekt. Det har vi gjort mange gør før. Vi tager os af alt det praktiske og trækker tilskuddet fra din regning.

Få et uforpligtende tilbud på energivenlige tiltag
Har du en ide om, at du bruger for mange penge på energi i din private bolig, i din virksomhed eller institution? Eller har du en drøm om at få en mere grøn profil? Så hjælper vi dig gerne med at reducere dit energiforbrug og opnå energibesparelser.Vi kommer forbi og laver en gennemgang at dit energiforbrug, hvor vi identificerer mulige besparelsesområder, og kommer med et uforpligtende tilbud på en energivenlig løsning.

75 64 18 99“>75 64 18 99
info@vs-automatic.dk