data-og-kummunikation

Data og kommunikation

SPECIALLAVET DATA- OG KOMMUNIKATIONSLØSNINGER

Vores data og kommunikationsløsninger kan spare dig tid. Meget tid. Handler det om data og kommunikation, kan du trygt kontakte os. Som landsdækkende kæde af installatører, har vi den specialviden, der skal til for at løse opgaven – uanset hvad det drejer sig om. Det tør vi godt sige.

Specialiserede installatører og programmører i tele, data og kommunikation

Service, professionalisme & godt humør

Vi har specialister over hele landet, som ikke beskæftiger sig med andet, end at lave data- og kommunikationsløsninger. Simple som komplicerede. Det er ikke afgørende for os. Vi er klar uanset opgavens kompleksitet. Vores installatører og programmører er alle specialister inden for hvert deres område. Og de dygtiggører sig løbende via kurser, efteruddannelse og partnerskaber. Med det formål at kunne levere den bedste data og kommunikationsløsning til dig.

Kommunikation- og dataløsninger

Få en effektiv kommunikationsløsning – og en nemmere hverdag

Lad os hjælpe dig med at spare tid i en travl hverdag. Et godt kommunikationssystem er afgørende for, at tingene glider nemmere i hverdagen – Både for virksomheden og for den moderne familie. Det ved vi som rådgivende installatører. Vi ved også, hvad der skal til for at skabe lynhurtige og stabile kommunikationsløsninger, der får hverdagens arbejdsprocesser til at spille optimalt sammen.

Vi er eksperter i at rådgive, om de mange muligheder du har med kommunikationsteknologi. Samtidig er vi specialiserede, når det handler om at installere og konfigurere effektive kommunikationsløsninger. Vores installatører er fagligt kompetente inden for alle områder af datakommunikation. De opgraderer løbende deres kompetencer via kurser og efteruddannelse. Med det formål at kunne levere den mest effektive kommunikationsløsning til dig.

Effektiv kommunikation med IP-telefoni og IHC
Teknologier som IHC og IP-telefoni er eksempler på effektive kommunikationsløsninger, der får tingene til at snakke bedre sammen. IP-telefoni giver bl.a. mulighed for samarbejde og arbejdsprocesser på kryds og tværs i virksomheden. Mens IHC giver mulighed for effektiv kommunikation i hjemmet mellem din boligs installationer. Vi kan hjælpe med forskellige typer kommunikationsløsninger:

  • IP telefoni
  • Netværksløsninger
  • Trådløse netværk
  • Fiber
  • Certificeret udstyr

Det betyder noget for os, hvis vi kan gøre din hverdag nemmere. Samtidig benytter vi moderne kommunikationsteknologi som installeres med et højt niveau af knowhow. Vi leverer effektive løsninger på kommunikationsområdet til private og virksomheder – Både lokalt og landsdækkende.

 

Til virksomheden: Få dine kommunikationssystemer til at tale sammen

Få den rigtige løsning fra starten med professionel rådgivning

Vi har specialister over hele landet, som ikke beskæftiger sig med andet end data og kommunikation. Simple som komplicerede løsninger. Det er ikke afgørende for os. Vi er klar uanset opgavens kompleksitet og leverer den bedste data- eller kommunikationsløsning til dig.

Til hjemmet: Få hjælp til opsætning af elektronik og internetforbindelse

Privatboligen kan også optimeres

Den moderne familie har et stigende behov for at kommunikere online, dele informationer og se underholdningsprogrammer – når som helst og hvor helst i boligen. Det kræver en lynhurtig og stabil internetforbindelse.

Vi har overblikket over, hvilke muligheder du har hos de forskellige udbydere.  Derudover er vi eksperter i at tilslutte og konfigurere hjemmets elektronik og installere trådløse netværk.

Hos VS-Automatic har vi gennem 20 år arbejdet med data og kommunikation, og har derved en stor erfaring på området. Vi løser opgaven med en tæt dialog, og tilpasser vores løsninger direkte til dine behov.

Det hele starter med en kop kaffe og en dybdegående samtale om hvilke muligheder du har. For et uforpligtende tilbud – kontakt os på 75 64 18 99 eller skriv til os på info@vs-automatic.dk Vi ser frem til at høre fra dig!

Effektivisering af Data og Kommunikation

Du er altid velkommen til at kontakte os, så vil vi se på hvordan vi kan optimere dine data- og kommunikationsløsninger.