vs automatic kompetencer

Din lokale elektriker i Løsning

Din hjælp til en elektriker i løsning – finder du her!

Hos VS Automatic ønsker vi at være din foretrukne elektriker. Vores stærke team af erfarne og autoriserede personale, er klar til at yde dig en fantastisk service.

Som din rådgivende elinstallatør, gør vi altid en ekstra indsats for at dit projekt, lever op til alles forventninger.

Når du vælger VS Automatic som ding elektriker i løsning, får du en autoriseret installatør virksomhed ud til dig. Vi bestræber os altid på at komme til aftale tid og at du får et veludført arbejde til den aftale pris. Udover at hjælpe i Løsning, hjælper vi gerne vores kunder i hele Danmark.

Book din elektriker i vores bookingsystem, ring til os på 75 64 18 99 eller udfyld kontaktformularen.

  Trustpilot anmeldelser
  Google_anmeldelser
  Facebook_anmeldelser
  Personlige_anmeldelser
  elarbejde gjort nemt

  Vi klarer alle opgaver

  Vi håndterer alle opgaver fra installation af stikkontakter og varmepumper til specialopgaver og større projekteringsopgaver som bl.a. inkluderer totalinstallation og renoveringsprojekter med energioptimering. Reparation og service af hvidevarer? Den klarer vi også!

  Hos os finder du elektrikeren til enhver el-opgave. Vi har mange specialister, konkurrencedygtige priser og autoriseret rådgivning. Giv os et kald, så laver vi et godt og uforpligtende tilbud på dit projekt.

  Ring til elektriker døgnvagt i Løsning

  Hos VS Automatic har vi en elektrikerdøgnvagt, så vi altid kan hjælpe dig hurtigt videre, hvis strømmen svigter udenfor vores normale åbningstider.

  Vi tilbyder hjælp hele året rundt – 24/7 i hele Midtjylland.

  Vi kan hjælpe med alle akut opståede elektriske problemer og bestræber os på at være hos dig indenfor blot en 1/2 time. Vi kommer altid så hurtigt, vi kan!

  Vi hjælper både private og erhverv, hvad enten det drejer sig om hjælp til: 

  • En defekt fejlstrømsafbryder (HPFI-relæ)
  • Strømsvigt
  • Alarm justeringer efter indbrud
  • Strømudfald

  Kontakt en elektriker akut her: Elektrikerdøgnvagt

  Vores samarbejdspartnere

  ts_gruppen_samarbejdspartner
  VE-installatoor_samarbejdspartner
  business_horsens_samarbejdspartner
  tekniq_samarbejdspartner

  Book elektriker i Løsning her

  Kvalitet og kundeservice er altid førsteprioritet

  Vi garanterer fuld tilfredshed – uanset hvilken type arbejde du ønsker hjælp til eller allerede har fået udført. Det gælder både det udførte el-arbejde samt serviceniveauet fra vores elektriker og VS Automatic som virksomhed. Det betyder helt konkret, at vi ikke smutter, før det hele virker!

  Vi anvender kun de bedste materialer, og samarbejder med branchens stærkeste leverandører og producenter, ligesom vores autoriserede elektrikere selvfølgelig overholder alle gældende lovkrav.

  Vi ved alt om håndværker fradrag og tilskudsordninger. Som rådgivende installatør gennem Blue Install  kan vi sikre, at du får den helt optimale løsning – Uanset budget, funktions- og designønsker og selvfølgelig behov. Vi kan også søge om tilskud for dig. Vi har masser af erfaring på området, og tilskuddet? Det trækker vi bare fra din regning, når vi er færdige.

  Kontakt os på 📩  info@vs-automatic.dk  Eller en af vores tre afdelinger.

  Kasper Steffensen

  Elektriker i Løsning med specialløsninger til erhverv

  Hos os får du den bedste all-round løsning med gode materialer, håndværk og support 24 timer i døgnet – hvis uheldet er ude. Derfor er VS Automatic er godt valg, når du skal have styr på elinstallationerne i din virksomhed.

  Vi håndterer dagligt opgaver og projekter, som kræver specielle kompetencer, som for eksempel:

  ✅  El-Automation

  ✅  Programmering af PLC styringer, robotanlæg mv.

  ✅  Energioptimering 

  Sikringsløsninger med videoovervågning

  Termografering af el-tavler

  Installation af tyverialarm og alarmsystemer

  Autoriseret elektriker til Løsnings erhvervsliv

  Med over 100 fantastisk servicemindede medarbejdere, varetager vi næsten alle opgaver indenfor elbranchen. Står du som privat kunde og skal have hjælp til opsætning af belysning eller har du brug for større projekteringsopgaver, som inkluderer totalinstallation og renoveringsprojekter – Så er vi din rette partner.

  Vi har kunder indenfor mange forskellige områder. Vi samarbejder bredt med offentlige institutioner, boligforeninger, industrivirksomheder og virksomheder generelt.

  VS Automatic håndterer dagligt mange opgaver og projekter, hvor det kræver specialløsninger. Hos VS Automatic får du den bedste all-round løsning med gode materialer, håndværk og support 24 timer i døgnet, hvis uheldet er ude.

  Derfor er VS Automatic er godt valg, når du skal have styr på elinstallationerne i din virksomhed. Vi sørger for stabile kvalitetsløsninger, som lever op til diverse krav.

  Vi har afdelinger i både Horsens, Østbirk og Hovedgård, men kører ud i hele Midtjylland

   

  Vi hjalp Gert med en varmepumpe

  Det fortæller han om hans oplevelse

  Gert_varmepumpe_kunde
  "Varmepumpen holder temperaturen, så væggene og rummet er lunt hele tiden. Så nu er jeg fri for, at der er halvkoldt, når jeg skal derud. Det er en dejlig opfindelse" smiler Gert.
  Gert
  Privatkunde

  Anmeldelser

  Det siger vores kunder om elarbejdet vi har udført

  Lars_Ideskilte_anmeldelse
  “Vi har fået lavet alt lige fra almindelige elinstallationer til it- og telefoninstallationer – fra dengang det var nødvendigt. Vi har fået varmepumpe, solceller, alarm og tåge. Det virker! Man kan regne med, at tingene bare fungerer. Og det er dét, der vægter for os. Så jeg har ikke haft behov for at spørge andre i de godt 16 år.”
  Lars
  Ejer af Idéskilte
  Lars_anmeldelse
  "Jeg fik en god dialog og et godt samarbejde med Kasper omkring mine ønsker til en varmeløsning. Kasper har solid faglig viden omkring varmepumper. Og der gik ikke mange dage, før varmepumpen blev installeret og sat i gang."
  Lars
  Privatkunde
  Michael_anmeldelse
  ”Jeg tror, at vi havde inviteret tre forskellige alarm-udbydere, som skulle komme med et tilbud på en alarmløsning. Og for at gøre en lang historie kort, så var det VS Automatics system, som klart var mest fleksibelt. Det var plug and play, og der skulle ikke en masse kabeltræk og teknik til.”
  Michael
  Ejer af SPWN

  FAQ

  Ofte stillede spørgsmål og svar om elektriker i Horsens

  VS Automatic prioriterer kundetilfredshed højest. Det kommer til udtryk i højt service niveau og kvalitetsløsninger

  Prisen er 550 ex. moms.

  Vi kan klare alle opgaver indenfor el-faget, både til privat og erhverv. Ring ind for ydereligere rådgivning.

  Ja, vi har en døgnvagt samt akut elektriker til rådighed alle dage året rundt. 

  Det sikrer dig, at du får en elektriker med de rette kompetencer, også til de mere komplicerede opgaver!

  Vores certifikater

  Det betyder vores certifikater for dig som kunde

  Panasonic Pro Parter

  Som certificeret Panasonic Pro Partner deltager vores medarbejdere i løbende kurser og mer-uddannelse. Vi er derfor eksperter i mange områder, blandt andet grønne alternativer. Det er derfor et kvalitetsstempel både for vores produkter og service.

  VE installatør

  Vi er som VE-installatør både godkendt af energistyrelsen samt dækket af Tekniqs garanti. Vores medarbejdere er specialuddannet indenfor vedvarende energiløsninger mm. Hvilket sikrer, at vi kan give dig den mest kvalificerede rådgivning.

  KMO

  Vi er KMO certificeret hvilket betyder vi har autoriserede køle- og varmepumpe montører. Dette er lovpligtigt for behandling af kølemiddelfyldning på over 2.5kg.

  ISO 9001

  Iso 9001 certificeringen er et synonym for kvalitet og effektiv styring og struktur i kundedialoger. Det sikre vores kunder en ensartet og høj kvalitet.

  CSR Horsens Alliancen

  Vs Automatic udviser samfundssind ved at tage socialt ansvar i at hjælpe både sygemeldte og ledige tilbage på jobmarkedet. Derudover går vi meget op i et sundt arbejdsmiljø og medarbejder tilfredshed!

  Vil du vide mere om elektrikere?

  Læs blogindlæggene herunder

  Kasper

  Afdelingsleder

  “Jeg går altid efter den bedste løsning for mine kunder.”

  Kasper kontakt

  Hjælp til valg af varmepumpe?

  Jeg hjælper gerne med rådgivning!