Din elektriker i Horsens

 
Hos VS Automatic vil vi være din foretrukne lokale elektriker i Horsens. Derfor har vi et stærkt team af erfarne og autoriserede af montører og elektrikere, der er klar til at yde en fantastisk service og hjælpe dig gennem dit projekt døgnet rundt. Kontakt os i dag igennem kontaktformularen eller på (+45) 75 64 18 99 – Ingen opgaver er for store eller små til os!
 
VS Automatic har base i Horsens, Hovedgård og Østbirk, men vi kører i hele området.
Vores autoriserede elektrikere er kendte ansigter i lokalområdet, og med kompetencerne i orden og et højt serviceniveau, har vi opbygget en stor og bred kundekreds af både private- og erhvervskunder.
 

Vores elektrikere klare alle el-opgaver i Horsens

 
Vi håndterer alle opgaver fra installation af stikkontakter og varmepumper til specialopgaver og større projekteringsopgaver som bl.a. inkluderer totalinstallation og renoveringsprojekter med energioptimering.
 
Reparation og service af hvidevarer? Den klarer vi også! Hos os finder du elektrikeren til enhver el-opgave. Vi har mange specialister, konkurrencedygtige priser og autoriseret rådgivning. Giv os et kald, så laver vi et godt og uforpligtende tilbud på dit projekt.
 
 

VS Automatic – Ormhøjgårdvej 15, 8700 Horsens

VS Automatic A/S

Ormhøjgårdvej 15,
8700 Horsens

+45 75 64 18 99
Info@vs-automatic.dk

    HVAD HAR DU BRUG FOR?


    Book elektriker Døgnvagt