vs automatic kompetencer

Din foretrukne elektriker i Horsens

Både til privat og erhverv

Hos VS Automatic vil vi være din foretrukne lokale elektriker i Horsens.

Vi har over 25 år i branchen og et kompetent team af erfarne og autoriserede montører og elektrikere, der er klar til at yde en fantastisk service og hjælpe dig med dit projekt døgnet rundt.

VS Automatic har base i Horsens, Hovedgård og Østbirk, men vi kører i hele området.
Vores autoriserede elektrikere er kendte ansigter i lokalområdet, og med kompetencerne i orden og et højt serviceniveau, har vi opbygget en stor og bred kundekreds af både private og erhvervskunder.
 
[button class="contactformlightboxgreenbutton" text="Skriv nu" link="#contactformlightbox"][lightbox id="contactformlightbox" width="600px" padding="20px" border-radius="10px"]

  [/lightbox]

   Trustpilot anmeldelser
   Google_anmeldelser
   Facebook_anmeldelser
   Personlige_anmeldelser
   elarbejde gjort nemt

   Vi klarer alle opgaver

   Vi håndterer alle opgaver fra installation af stikkontakter og varmepumper til specialopgaver og større projekteringsopgaver som bl.a. inkluderer totalinstallation og renoveringsprojekter med energioptimering. Reparation og service af hvidevarer? Den klarer vi også!

   Hos os finder du elektrikeren til enhver el-opgave. Vi har mange specialister, konkurrencedygtige priser og autoriseret rådgivning. Giv os et kald, så laver vi et godt og uforpligtende tilbud på dit projekt.

   Ring til Horsens elektrikerdøgnvagt

   Hos VS Automatic har vi en elektrikerdøgnvagt, så vi altid kan hjælpe dig hurtigt videre, hvis strømmen svigter udenfor vores normale åbningstider.

   Vi tilbyder hjælp hele året rundt – 24/7 i hele Midtjylland.

   Vi kan hjælpe med alle akut opståede elektriske problemer og bestræber os på at være hos dig indenfor blot en 1/2 time. Vi kommer altid så hurtigt, vi kan!

   Vi hjælper både private og erhverv, hvad enten det drejer sig om hjælp til: 

   • En defekt fejlstrømsafbryder (HPFI-relæ)
   • Strømsvigt
   • Alarm justeringer efter indbrud
   • Strømudfald

   Kontakt en elektriker akut her: Elektrikerdøgnvagt

   Vores samarbejdspartnere

   ts_gruppen_samarbejdspartner
   VE-installatoor_samarbejdspartner
   business_horsens_samarbejdspartner
   tekniq_samarbejdspartner

   Book elektriker i Horsens

   Kvalitet og kundeservice er altid førsteprioritet

   Hos VS Automatic garanterer vi fuld tilfredshed, uanset hvilken type el-arbejde du ønsker. Vi sikrer os at kun de bedste materialer bliver brugt, og vi samarbejder med branchens stærkeste leverandører og producenter, så vi kan garantere dig den bedste service. Vi er også medlem af TS-gruppen, som er et landsdækkende netværk af el-installatører. 

   Har du brug for information om håndværkerfradrag eller tilskudsordninger, står vi klar til at rådgive dig, og vi hjælper også gerne med at søge tilskud. Vi har masser af erfaring på området, og skal du have tilskud, trækker vi det bare fra din regning når vi er færdige. Gennem Blue Install er du sikret en el-installatør, som har den rette uddannelse, kompetence og viden til at hjælpe dig. 

   Kasper Steffensen

   Elektriker i Horsens med specialløsninger til erhverv

   Hos os får du den bedste all-round løsning med gode materialer, håndværk og support 24 timer i døgnet – hvis uheldet er ude. Derfor er VS Automatic er godt valg, når du skal have styr på elinstallationerne i din virksomhed.

   Vi håndterer dagligt opgaver og projekter, som kræver specielle kompetencer, som for eksempel:

   ✅  El-Automation

   ✅  Programmering af PLC styringer, robotanlæg mv.

   ✅  Energioptimering 

   Sikringsløsninger med videoovervågning

   Termografering af el-tavler

   Installation af tyverialarm og alarmsystemer

   Autoriseret elektriker i Horsens erhvervsliv

   Vi har kunder inden for alle områder. Offentlige institutioner (skoler, daginstitutioner mv.), boligforeninger, industri og virksomheder generelt – vi samarbejder bredt.

   Uanset om du mangler en autoriseret elektriker til nyinstallation, reparation, tilslutning af hårde hvidevarer, belysning eller varmestyring, vil vi gerne være din foretrukne samarbejdspartner.

   Som kunde hos VS Automatic kan du sove trygt om natten. Vi sørger for stabile kvalitetsløsninger, der holder længe og ofte sparer dig for mange penge samtidig.
   Vi ved, at godt håndværk er altafgørende for at undgå produktionsstop og skader i forbindelse med uvejr eller lignende.
    
   Hos VS Automatic får du den bedste all-round-løsning med gode materialer, håndværk og support 24 timer i døgnet, hvis uheldet er ude. Derfor er VS Automatic er godt valg, når du skal have styr på el-installationerne i din virksomhed.
    

   Her finder du din lokale elektriker i Midtjylland

   Hos VS Automatic er vi stærke på alt fra klassiske private elinstallationer til store komplekse installationer som f.eks. industriautomatik og andre erhvervsprojekter.

   VS Automatic A/S
   Ormhøjgårdvej 15,
   8700 Horsens

   +45 75 64 18 99
   Info@vs-automatic.dk

   VS Automatic A/S
   Ryvej 8 A,
   8752 Østbirk

   +45 75 78 13 22
   Info@vs-automatic.dk

   VS Automatic A/S
   Skolebakken 6,
   8732 Hovedgård

   +45 75 64 18 99
   Info@vs-automatic.dk

   Vi hjalp Gert med en varmepumpe

   Det fortæller han om hans oplevelse

   Gert_varmepumpe_kunde
   "Varmepumpen holder temperaturen, så væggene og rummet er lunt hele tiden. Så nu er jeg fri for, at der er halvkoldt, når jeg skal derud. Det er en dejlig opfindelse" smiler Gert.
   Gert
   Privatkunde

   Anmeldelser

   Det siger vores kunder om elarbejdet vi har udført

   Lars_Ideskilte_anmeldelse
   “Vi har fået lavet alt lige fra almindelige elinstallationer til it- og telefoninstallationer – fra dengang det var nødvendigt. Vi har fået varmepumpe, solceller, alarm og tåge. Det virker! Man kan regne med, at tingene bare fungerer. Og det er dét, der vægter for os. Så jeg har ikke haft behov for at spørge andre i de godt 16 år.”
   Lars
   Ejer af Idéskilte
   Lars_anmeldelse
   "Jeg fik en god dialog og et godt samarbejde med Kasper omkring mine ønsker til en varmeløsning. Kasper har solid faglig viden omkring varmepumper. Og der gik ikke mange dage, før varmepumpen blev installeret og sat i gang."
   Lars
   Privatkunde
   Michael_anmeldelse
   ”Jeg tror, at vi havde inviteret tre forskellige alarm-udbydere, som skulle komme med et tilbud på en alarmløsning. Og for at gøre en lang historie kort, så var det VS Automatics system, som klart var mest fleksibelt. Det var plug and play, og der skulle ikke en masse kabeltræk og teknik til.”
   Michael
   Ejer af SPWN

   FAQ

   Ofte stillede spørgsmål og svar om elektriker i Horsens

   VS Automatic prioriterer kundetilfredshed højest. Det kommer til udtryk i højt service niveau og kvalitetsløsninger

   Prisen er 550 ex. moms.

   Vi kan klare alle opgaver indenfor el-faget, både til privat og erhverv. Ring ind for ydereligere rådgivning.

   Ja, vi har en døgnvagt samt akut elektriker til rådighed alle dage året rundt. 

   Det sikrer dig, at du får en elektriker med de rette kompetencer, også til de mere komplicerede opgaver!

   Vores certifikater

   Det betyder vores certifikater for dig som kunde

   Panasonic Pro Parter

   Som certificeret Panasonic Pro Partner deltager vores medarbejdere i løbende kurser og mer-uddannelse. Vi er derfor eksperter i mange områder, blandt andet grønne alternativer. Det er derfor et kvalitetsstempel både for vores produkter og service.

   VE installatør

   Vi er som VE-installatør både godkendt af energistyrelsen samt dækket af Tekniqs garanti. Vores medarbejdere er specialuddannet indenfor vedvarende energiløsninger mm. Hvilket sikrer, at vi kan give dig den mest kvalificerede rådgivning.

   KMO

   Vi er KMO certificeret hvilket betyder vi har autoriserede køle- og varmepumpe montører. Dette er lovpligtigt for behandling af kølemiddelfyldning på over 2.5kg.

   ISO 9001

   Iso 9001 certificeringen er et synonym for kvalitet og effektiv styring og struktur i kundedialoger. Det sikre vores kunder en ensartet og høj kvalitet.

   CSR Horsens Alliancen

   Vs Automatic udviser samfundssind ved at tage socialt ansvar i at hjælpe både sygemeldte og ledige tilbage på jobmarkedet. Derudover går vi meget op i et sundt arbejdsmiljø og medarbejder tilfredshed!

   Vil du vide mere om elektriker i Horsens?

   Læs blogindlæggene herunder