Din lokale elektriker i Horsens

Hos VS Automatic vil vi være din foretrukne elektriker i Horsens. Derfor har vi et stærkt team af erfarne og autoriserede af montører og elektrikere, der er klar til at yde en fantastisk service og hjælpe dig gennem dit projekt. Kontakt os i dag igennem kontaktformularen herunder eller på (+45) 75 64 18 99 – Ingen opgaver er for store eller små til os!

VS Automatic har base i Horsens, Hovedgård og Østbirk, men vi kører i hele området. Vores autoriserede elektrikere er kendte ansigter i lokalområdet, og med kompetencerne i orden og et højt serviceniveau, har vi opbygget en stor og bred kundekreds af både private- og erhvervskunder.

[wp_call_button btn_text=”Ring til os” btn_color=”#0069b7″ hide_phone_icon=”no”]

HVAD HAR DU BRUG FOR?

Udfyld herunder hvad din henvendelse drejer sig om, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.
*Se vores privatlivs politik

Vores elektrikere klare alle el-opgaver i Horsens

Vi håndterer alle opgaver fra installation af stikkontakter og varmepumper til specialopgaver og større projekteringsopgaver som bl.a. inkluderer totalinstallation og renoveringsprojekter med energioptimering.

Reparation og service af hvidevarer? Den klarer vi også! Hos os finder du elektrikeren til enhver el-opgave. Vi har mange specialister, konkurrencedygtige priser og autoriseret rådgivning. Giv os et kald, så laver vi et godt og uforpligtende tilbud på dit projekt.

Autoriseret elektriker i Horsens erhvervsliv

Vi har kunder inden for alle områder. Offentlige institutioner (skoler, daginstitutioner mv.), boligforeninger, industri og virksomheder generelt – Vi samarbejder bredt.
Uanset om du mangler en autoriseret elektriker til nyinstallation, reparation, tilslutning af hårde hvidevarer, belysning eller varmestyring, vil vi gerne være din foretrukne samarbejdspartner. Som kunde hos VS Automatic kan du sove trygt om natten. Vi sørger for stabile kvalitetsløsninger, der holder længe og ofte sparer dig for mange penge samtidig. Vi ved, at godt håndværk er altafgørende, for at undgå produktionsstop og skader i forbindelse med uvejr eller lignende. Hos VS Automatic får du den bedste all-round løsning med gode materialer, håndværk og support 24 timer i døgnet, hvis uheldet er ude. Derfor er VS Automatic er godt valg, når du skal have styr på elinstallationerne i din virksomhed.

Elektriker i Horsens med specialløsninger

Kvalitet og kundeservice er førsteprioritet

Uanset hvilken type el-arbejde du har bestilt, så garanterer vi fuld tilfredshed – Både med el-arbejdet og vores serviceniveau. Vi anvender kun de bedste materialer, og samarbejder med branchens stærkeste leverandører og producenter, ligesom vores autoriserede elektrikere selvfølgelig overholder alle gældende lovkrav.
Vi ved alt om Håndværkerfradrag og tilskudsordninger. Som rådgivende installatør gennem Blue Install kan vi sikre, at du får den helt optimale løsning – Uanset budget, funktions- og designønsker og selvfølgelig behov. Vi kan også søge om tilskud for dig. Vi har masser af erfaring på området, og tilskuddet? Det trækker vi bare fra din regning, når vi er færdige.
Kontakt os igennem kontaktformularen eller på (+45) 75 64 18 99.

X