Din elektriker i Horsens

 
Hos VS Automatic vil vi være din foretrukne lokale elektriker i Horsens. Derfor har vi et stærkt team af erfarne og autoriserede af montører og elektrikere, der er klar til at yde en fantastisk service og hjælpe dig gennem dit projekt døgnet rundt. Kontakt os i dag igennem kontaktformularen eller på (+45) 75 64 18 99 – Ingen opgaver er for store eller små til os!
 
VS Automatic har base i Horsens, Hovedgård og Østbirk, men vi kører i hele området.
Vores autoriserede elektrikere er kendte ansigter i lokalområdet, og med kompetencerne i orden og et højt serviceniveau, har vi opbygget en stor og bred kundekreds af både private- og erhvervskunder.

 

VS Automatic A/S

+45 75 64 18 99
Info@vs-automatic.dk

 

Vores elektrikere klare alle el-opgaver i Horsens

 
Vi håndterer alle opgaver fra installation af stikkontakter og varmepumper til specialopgaver og større projekteringsopgaver som bl.a. inkluderer totalinstallation og renoveringsprojekter med energioptimering.
 
Reparation og service af hvidevarer? Den klarer vi også! Hos os finder du elektrikeren til enhver el-opgave. Vi har mange specialister, konkurrencedygtige priser og autoriseret rådgivning. Giv os et kald, så laver vi et godt og uforpligtende tilbud på dit projekt.
 

Autoriseret elektriker i Horsens erhvervsliv

Vi har kunder inden for alle områder. Offentlige institutioner (skoler, daginstitutioner mv.), boligforeninger, industri og virksomheder generelt – Vi samarbejder bredt.
Uanset om du mangler en autoriseret elektriker til nyinstallation, reparation, tilslutning af hårde hvidevarer, belysning eller varmestyring, vil vi gerne være din foretrukne samarbejdspartner. Som kunde hos VS Automatic kan du sove trygt om natten. Vi sørger for stabile kvalitetsløsninger, der holder længe og ofte sparer dig for mange penge samtidig.
Vi ved, at godt håndværk er altafgørende, for at undgå produktionsstop og skader i forbindelse med uvejr eller lignende. Hos VS Automatic får du den bedste all-round løsning med gode materialer, håndværk og support 24 timer i døgnet, hvis uheldet er ude. Derfor er VS Automatic er godt valg, når du skal have styr på elinstallationerne i din virksomhed.
 

Elektriker i Horsens med specialløsninger

Vi håndterer dagligt mange opgaver og projekter, der kræver specielle kompetencer, som eksempelvis:
 
 
Kvalitet og kundeservice er førsteprioritet
 
Uanset hvilken type el-arbejde du har bestilt, så garanterer vi fuld tilfredshed – Både med el-arbejdet og vores serviceniveau. Vi anvender kun de bedste materialer, og samarbejder med branchens stærkeste leverandører og producenter, ligesom vores autoriserede elektrikere selvfølgelig overholder alle gældende lovkrav.
Vi ved alt om Håndværkerfradrag og tilskudsordninger. Som rådgivende installatør gennem Blue Install  kan vi sikre, at du får den helt optimale løsning – Uanset budget, funktions- og designønsker og selvfølgelig behov. Vi kan også søge om tilskud for dig. Vi har masser af erfaring på området, og tilskuddet? Det trækker vi bare fra din regning, når vi er færdige.
Kontakt os igennem kontaktformularen eller på (+45) 75 64 18 99.
 

Certificering er vigtigt

 
For altid at være sikker på at vores kunder får den bedste løsning og rette rådgivning, udvikler og uddanner vi vores kolleager. Den rette uddannelse og de rigtige certificeringer er en vigtig del i branchen. Det er vores kunders sikkerhed for et veludført arbejde, samt at den rådgivning der bliver givet også er den rette.
 
Når du skal vælge en EL-installatør til at udføre en opgave for dig, er det vigtigt altid at forsikre sig, at virksomheden har de rette certificeringer i orden. VS Automatic bruger altid sine egne medarbejdere som er autoriserede indenfor det arbejde de skal udføre hos kunden. Ligeledes har VS Automatic også de rette certificeringer, til de opgaver der kræver dette.
 
VS Automatic er blandet andet KMO godkendt, KNX og DBI uddannet mm. Er du i tvivl om dit kommende projekt kræver certificering fra din elektriker? VS Automatic rådgiver dig om, hvad du skal være opmærksom på inden projektet start – om det er et større projekt der vare over en længere periode eller om det er en mindre opgave, som simpel installation eller montering.

HVAD HAR DU BRUG FOR?


vs-automatic-medarbejdere
Elektriker Døgnvagt

VS Automatic – Ormhøjgårdvej 15, 8700 Horsens