vs automatic kompetencer

Vi søger SoMe praktikant

Kontakt os i dag og bliv en del af teamet

Er du ambitiøs og passioneret for online markedsføring, samt organiske og betalte opslag på sociale medier? Og har du en masse teoretisk viden som du gerne vil bruge i praksis? – Så er du landet det helt rette sted. 

Vi søger nemlig en SoMe praktikant til vores kontor i Horsens. 

Hvem kommer du til at arbejde med?

Du vil fungere som et ekstra medlem af marketingafdelingen, som allerede består af 7 skarpe og passionerede medlemmer. 

Fælles for alle medlemmerne i afdelingen er deres passion for deres felt. Derudover er afdelingen, og hele virksomheden, i konstant digital udvikling, hvilket hvert eneste medlem af afdelingen lever og ånder for. 

I afdelingen vil du komme til at arbejde med frihed under ansvar, hvor omgangstonen er uformel og der sættes stor pris på en social engagement og medarbejdertrivsel.  Her kan du se medlemmerne af afdelingen. 👉

Banner Marketing
Det jeg godt kan lide ved, at arbejde hos VS Automatic er, at der er plads til ens mening og holdninger, god jargon mellem kollagerne også frihed under ansvar.
Det jeg godt kan lide ved, at arbejde hos VS Automatic er, at der er plads til ens mening og holdninger, god jargon mellem kollagerne også frihed under ansvar.
Emma / Marketing & SoMe koordinator, ansat siden 2021
Læs mere

Du er med til at forme din praktik

Det handler om hvad du brænder for og hvilken vej du helst vil, du kan blandt andet arbejde med…

SoMe_planlægning

Planlægning, analyse og nytænkning

Hvis du elsker at brainstorm, analyser og nytænke.

Hootsuite-icon
SoMe praktikant
google icon

Eksempler på arbejdsopgaver

Planlægning er nødvendigt i forhold til at opnå succes med SoMe. Her vil du komme til at arbejde med følgende:

SoMe_hænder holder mobil

Billeder, redigering og SoMe

Hvis du elsker at tage billeder, redigere og SoMe.

wordpress ikon
Canva_icon
SoMe_icon

Eksempler på arbejdsopgaver

Content til de sociale medier kan ikke bestå udelukkende at tekst. Her fungere de grafiske elementer som øjefangere. Her kan du blandt andet arbejde med:

Hvad vi tilbyder og forventer

I VS Automatic har vi stor fokus på medarbejdertrivsel og vægter det sociale engagement højt. Vi har et fleksibelt og åbent arbejdsmiljø, hvor vi har et godt samspil og sparring på tværs af organisationen. Og så er omgangstonen altid frisk og uformel – her er både plads til sort humor og ”far-jokes”.

Vi kan tilbyde dig

Din værktøjskasse

Personlige egenskaber

Som Digital marketings praktikant i VS Automatic får du tid og mulighed til faglig fordybelse og udvikling indenfor dit felt. Du vil blive en del af vores marketingteam, hvor du dagligt vil arbejde tæt sammen med dine kollegaer. Du vil opleve et miljø, hvor humøret er højt og lysten til at sparre omkring opgaver er i fokus. Vi er opmærksomme på vores individuelle fordele og begrænsninger, så vi kan spille hinanden gode og arbejde målrettet og struktureret. På den måde kommer vi stærkest i mål – og vi krydser altid målstregen sammen!

Mød dit kommende team her 👉🏼 https://vs-automatic.dk/marketing/

Kristine har været hos os i 4 måneder som SoMe-praktikant, og har været en uvurderlig ressource i vores team og har bidraget med sin kreative og innovative tilgang til social media-markedsføring.

I denne video deler Kristine sin erfaring med at arbejde som praktikant hos VS Automatic og giver gode råd til alle, der er interesseret i at tage en praktikplads hos os.

Kristines SoMe Praktikant forløb

Dét siger tidligere praktikanter

Hos VS Automatic har vi en særk tro på udvikling. Vi tror på. at praktikanter med ny viden kan være med til at skabe udvikling i hele virksomheden. 

Derfor tager vi glædeligt mod praktikanter med håbet om, at de udvikler sig samtidig som virksomheden. 

Alexander-praktikant
"Helt fra starten har Tim været behjælpelig med at lægge en plan for min praktik, og han – og resten af marketingafdelingen, har været rigtig gode til at samarbejde og sparre med. Alle medarbejdere hos VS Automatic har været meget åbne overfor at hjælpe mig med min plan. Og de har indvilliget i at tage sig tid til at forklare mig ting om el, som jeg ikke vidste i forvejen, som var nødvendige for en vellykket praktik."
Alexander
Virksomheds praktikant
praktikant irith
"Overvejer du VS Automatic som din kommende praktikplads kan jeg varmt anbefale dem. Du møder en virksomhed der er investeret i deres praktikanter og vejledere som lytter til inputs og står til rådighed, hvis der er brug for det."
Irith
Professionsbachelor i e-handel
Josephine Bruun medarbejder billede
"Jeg har været utrolig glad for at være en del af teamet hos VS, det skyldes det gode arbejdsmiljø, da jeg har følt mig så velkommen og en del af teamet, og ikke bare som en praktikant, vi som praktikanter får mulighed for at deltage i alt hvad vi har lyst til."
Josephine
PBA E-handels praktikant

Ansøg med det samme

Vi glæder os til at høre fra dig!

  Ansøgning (PDF) [maks. 2mb]

  CV (PDF) [maks. 2mb]  ✅ 4 måneders praktik (el. efter aftale) med plads til sjov og hygge 

  ✅ Mulighed for uddannelse via kurser

  ✅ Et godt kollegialt fællesskab

  ✅ Fleksible arbejdstimer

  ✅ Faste skrivedage  

  Yderligere information

  Arbejdssted:
  Ormhøjgårdvej 15, 8700 Horsens

  Ved yderligere spørgsmål kontakt:
  CMO, Tim R. Hjortshøj                ☎️  (+45) 52 14 57 31

  Et kort uddrag af dine fordele hos os