email marketing praktikant

Email Marketing praktikant – er det dig, vi mangler?🚀 

Drømmer du om at lave content, som skaber værdi for modtageren, får åbningsraten til at stige og CTA-knapperne til at gløde? Og står du tilfældigvis og skal i praktik i forbindelse med din uddannelse? Så er du havnet det hele rette sted!

Du kan komme i praktik som Email Marketing praktikant hos os, hvor du kan afprøve din teoretiske viden af i praksis. Du vil komme til at udarbejde mails til vores kundeklub, skabe email flows til vores Gated Content og analysere på dit arbejde og virkningen heraf.

Du kommer til at arbejde sammen med andre praktikanter, som er lige så passionerede for deres felt, som du er. Derudover bliver du en del af et skarpt marketing-team, som er i stor digital udvikling og altid på udkig efter nye tendenser.

Tina S. Andersen - Content Manager

”Spændende opgaver, medindflydelse og fantastiske kollegaer! Hvad kan man mere ønske sig?!
I VS Automatic er der plads til alle – også de kreative og til tider skøre idéer. Det er prisværdigt at være et sted, hvor jeg kan få lov til at bruge mine kompetencer og udvikle mig efter interesse og potentiale. Her er en dejlig uformel tone, stor tillid og frihed under ansvar. Ingen dage er ens – ej heller kedelige.”

Tina / Content Manager, ansat siden 2021

Vi kan tilbyde dig:

 • Et spændende og udfordrerende praktikforløb.
 • Selvstændige opgaver og tillid under ansvar.
 • Indflydelse på egne arbejdsopgaver.
 • Mulighed for sparring vedrørende afsluttende eksamensopgave.

I VS Automatic har vi stor fokus på medarbejdertrivsel og vægter det sociale engagement højt. Omgangstonen er altid frisk og uformel – tilsat en god portion humor.

Vi har et fleksibelt og åbent arbejdsmiljø, hvor der er plads til alle – hvilket kommer til udtryk i vores gode sammenspil og sparring på tværs af afdelingerne. 

Dine opgaver og ansvarsområder:

 • Udarbejdelse af e-mails til vores kundeklub i Active Campaign.
 • Optimering og oprettelse af mail flows med afsæt i kunderejsen.
 • Opsætning af e-mail kampagner.
 • Udformning og produktion af Gated Content.
 • Analyse af dine kampagner og trafik.
 • Idégenerering og optimering af e-mail strategi.
 • Diverse ad hoc og praktiske opgaver.

Du vil komme til at sætte dit eget præg på arbejdsopgaverne. I et tæt samarbejde med marketing-teamet skræddersyer vi det bedst mulige praktikforløb for dig.

Emma Friis Christensen - SoMe & marketing koordinator

“Det jeg godt kan lide ved, at arbejde hos VS Automatic er, at der er plads til ens mening og holdninger, god jargon mellem kollagerne også frihed under ansvar.”

Emma / Marketing & SoMe koordinator, ansat siden 2021

Hvem er vi?

I VS Automatic har vi stor fokus på medarbejdertrivsel og vægter det sociale engagement højt. Vi har et fleksibelt og åbent arbejdsmiljø, hvor vi har et godt samspil og sparring på tværs af organisationen. Og så er omgangstonen altid frisk og uformel – her er både plads til sort humor og ”far-jokes”.

Vi kan tilbyde dig

 • Et spændende og udfordrerende praktikforløb
 • Selvstændige opgaver og tillid under ansvar
 • Indflydelse på egne arbejdsopgaver
 • Mulighed for sparring vedrørende afsluttende eksamensopgave.

Som ansat i VS Automatic får du tid og mulighed til faglig fordybelse og udvikling indenfor dit felt. Du vil blive en del af vores marketingteam, hvor du dagligt vil arbejde tæt sammen med dine kollegaer. Du vil opleve et miljø, hvor humøret er højt og lysten til at sparre omkring opgaver er i fokus. Vi er opmærksomme på vores individuelle fordele og begrænsninger, så vi kan spille hinanden gode og arbejde målrettet og struktureret. På den måde kommer vi stærkest i mål – og vi krydser altid målstregen sammen! 

Klik her - Mød Marketing teamet

SEND DIN ANSØGNING TIL

📩   Job@vs-automatic.dk

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Vi tilretter din praktik efter din uddannelse. Arbejdstid er 37 timer i ugen (hvis dette passer ind med din uddannelse). Opstarts tid fastlægges ud fra din praktik periode. 

Yderligere information

Arbejdssted:
Ormhøjgårdvej 15, 8700 Horsens

Ved yderligere spørgsmål kontakt:
CMO, Tim R. Hjortshøj                ☎️  (+45) 52 14 57 31