SOLCELLEMONTØR TIL ALSIDIGE OPGAVER

Vi SØGER KOLLEGA TIL VORES STÆRKE TEAM

VS Automatic er i stærk vækst og søger en dygtig solcellemontør til vores stærke team. 
Vil du hjælpe vores kunder med at producerer deres egen grønne strøm? Og har du erfaring med solcelleanlæg, så er det dig vi søger!

Læs mere om VS Automatic her.

Læs om stillingen ansøg nu
bent-murmann-udtalelse

Ansat siden 1998

“Det jeg godt kan lide ved at arbejde hos VS Automatic, er at jeg får frihed under ansvar, derudover har jeg nogle gode kollager.”

Bent Murmann / Projektleder
rasmus stampe udtalelse

Ansat siden 2013

“Dét jeg rigtig godt kan lide, ved at være ansat hos VS Automatic, er, at man har rig mulighed for at dygtiggøre sig – specielt inden for dét man interesserer sig for.”

Rasmus Stampe / Programmør

Dét siger vores ansatte

Vi har ansatte fordelt på tre afdelinger i Danmark, disse er Horsens, Hovedgård og Østbirk. Dette begrænser os ikke geografisk, da vi tilbyder hjælp til elopgaver i hele Danmark. 

Dét, vi tilbyder, er et fast job med gode udviklingsmuligheder i en stor og moderne virksomhed, hvor du vil få stor indflydelse på dine egne arbejdsopgaver.

Læs om VS Automatic

Derfor skal du vælge os

VS Automatic er en veletableret og anerkendt virksomhed med mere end 50 års erfaring indenfor el og automation. Desuden er vi specialister indenfor varmepumper, solceller, ladestandere, alarmer og sikring m.m.

Vi er en rummelig virksomhed med en god omgangstone, da vi lægger vægt på indbyrdes respekt og et godt arbejdsmiljø. Du bliver en del af et team, hvor sparring og godt samarbejde sættes højt på dagsordenen. Vi er 128 kollegaer med forskellige uddannelsesmæssige baggrunde, hvilket vi ser som en stor styrke – både for dig og kunderne.

Du skal vælge VS Automatic fordi, du får:

 • Frihed under ansvar
 • En alsidig hverdag
 • Planlægning af egne opgaver
 • Fokus på sikkerhed og sundhed
 • Gode arbejdsforhold og udviklingsmuligheder.

Vi dygtiggør os løbende via kurser og efteruddannelse for herigennem at være på forkant med den nyeste viden. Du får således rig mulighed for at specialisere dig indenfor et særligt felt.

elektriker ved vs automatic

Hvad vi tilbyder og forventer

Som solcellemontør hos os får du alsidige og selvstændige opgaver ved såvel private som erhvervsvirksomheder.

Dine opgaver vil spænde bredt lige fra mindre opgaver hos private kunder til større erhvervsopgaver. Hvor du er med fra A-Z, fra tilbudsgivning af projekter til udførelse af opgaverne. Hvor du har interesse i at blive den bedste solcelle montør, som er teknisk nysgerrig på diverse løsninger. Vi forventer derfor du har erfaring med montering af solceller.

Jobbet kræver ansvarlighed og selvstændighed, men du arbejder også i teams på tværs af organisationen. Du får således gode muligheder for faglig og personlig udvikling samt stor indflydelse på egne opgaver.

 

Hvem er du?

Du har en håndværksmæssig baggrund, som kan hjælpe dig i jobbet som solcellemontør. Dette kan være som tømrer, elektriker eller lignende. Du er desuden kvalitetsbevidst og lægger vægt på ordentlighed i udførelse af dit arbejde, så dine kunder får den bedste service og rådgivning.

 

Ansøg med det samme

Vi glæder os til at høre fra dig!

  Ansøgning (PDF) [maks. 2mb]

  CV (PDF) [maks. 2mb]  Ansøgning over e-mail

  Send din ansøgning samt CV til:

  📩 job@vs-automatic.dk

  Alle ansøgere gennemgås løbende.

  Vi glæder os meget til at høre fra dig!

  Sidenavigation ▼

  FAQ

  Ofte stillede spørgsmål og svar om stillingen

  ✅ Hvem er VS Automatic?

  Hvem er VS Automatic?

  VS Automatic A/S leverer kvalitetsløsninger inden for arbejdsområderne automatik og el-installation, med base i Horsens, Hovedgård og Østbirk, med knap 100 ansatte.

  Vores autoriserede elektrikere er kendte ansigter i lokalområdet, og med kompetencerne i orden og et højt serviceniveau, har vi opbygget en stor og bred kundekreds af både private- og erhvervskunder.

  ✅ Hvilke kvalifikationer skal ansøgeren have?

  Hvilke kvalifikationer skal ansøgeren have?

  • Baggrund som elektriker
  • Gyldigt førerbevis til kategori B (alm. bil)
  • Ren straffeattest
  • Dansk i skrift og tale
  • Bor i Horsens eller omegn
  ✅ Hvilke personlige egenskaber søger vi hos en kommende medarbejder?

  Hvilke personlige egenskaber søger vi hos en kommende medarbejder?

  VS Automatic søger en serviceminded person, som er selvstændig og ansvarsbevidst. Personen skal være pligtopfyldende og nysgerrig indenfor sit fagområde.