vs automatic kompetencer

KØLEMONTØR/KØLETEKNIKER JOB TIL ALSIDIGE OPGAVER

Vi SØGER KOLLEGA TIL VORES STÆRKE TEAM

VS Automatic er i stærk vækst og søger dygtige kølemontører til vores stærke team. Har du lyst til at blive en del af et firma, hvor faglig stolthed og et godt arbejdsmiljø er i fokus? Så læs mere her.

Læs mere om VS Automatic her.

bent-murmann-udtalelse
Ansat siden 1998
"Det jeg godt kan lide ved at arbejde hos VS Automatic, er at jeg får frihed under ansvar, derudover har jeg nogle gode kollager."
Bent Murmann
Projektleder
rasmus stampe udtalelse
Ansat siden 2013
"Dét jeg rigtig godt kan lide, ved at være ansat hos VS Automatic, er, at man har rig mulighed for at dygtiggøre sig - specielt inden for dét man interesserer sig for."
Rasmus Stampe
Programmør

Dét siger vores ansatte

Vi har ansatte fordelt på tre afdelinger i Danmark, disse er HorsensHovedgård og Østbirk. Dette begrænser os ikke geografisk, da vi tilbyder hjælp til elopgaver i hele Danmark. 

Dét, vi tilbyder, er et fast job med gode udviklingsmuligheder i en stor og moderne virksomhed, hvor du vil få stor indflydelse på dine egne arbejdsopgaver.

Derfor skal du vælge os

VS Automatic er en veletableret og anerkendt virksomhed med mere end 50 års erfaring indenfor el og automation. Desuden leverer vi kvalitetsløsninger indenfor varmepumper, solceller, ladestandere, alarmer og sikring m.m.

Vi er en rummelig virksomhed med en god omgangstone. Vi lægger vægt på indbyrdes respekt og et stærkt teamwork. Du får gode arbejdsforhold, hvor vi prioriterer sikkerhed, sundhed og trivsel højt.

Du skal vælge VS Automatic fordi, du får:

Vi dygtiggør os løbende via kurser og efteruddannelse for herigennem at være på forkant med den nyeste viden indenfor teknologi, el og automation. Du får således rig mulighed for at udvikle dig fagligt og nørde indenfor et særligt område.

elektrikere ved vs automatic

Hvad vi tilbyder og forventer

Som kølemontør hos os får du alsidige og selvstændige opgaver ved såvel private som erhvervsvirksomheder.

Dine opgaver vil spænde bredt lige fra installation af køleanlæg og varmepumper til fejlfinding, reparation og service af køleanlæg samt varmepumper.

Jobbet kræver ansvarlighed og selvstændighed, men du arbejder også i teams på tværs af organisationen. Du får således gode muligheder for faglig og personlig udvikling samt stor indflydelse på egne opgaver.

Vi kan tilbyde dig

Personlige egenskaber

Din værktøjskasse

Hvem er du?

Vi søger både nyuddannede og erfarne kølemontører, som arbejder struktureret og tager ejerskab for opgaverne. Du er desuden kvalitetsbevidst og lægger vægt på ordentlighed i udførelse af dit arbejde, så dine kunder får en tilfredsstillende service.

Ansøg med det samme

Vi glæder os til at høre fra dig!

  Ansøgning (PDF) [maks. 2mb]

  CV (PDF) [maks. 2mb]  Ansøgning og henvendelse

  Send din ansøgning samt CV til:

  📩 job@vs-automatic.dk

  Alle ansøgere gennemgås løbende.

  Vi glæder os meget til at høre fra dig!

  FAQ

  Ofte stillede spørgsmål og svar om stillingen

  Hvem er VS Automatic?

  VS Automatic A/S leverer kvalitetsløsninger inden for arbejdsområderne automatik og el-installation, med base i Horsens, Hovedgård og Østbirk, med knap 100 ansatte.

  Vores autoriserede elektrikere er kendte ansigter i lokalområdet, og med kompetencerne i orden og et højt serviceniveau, har vi opbygget en stor og bred kundekreds af både private- og erhvervskunder.

  Hvilke mulige opgaver kan VS Automatic tilbyde?

  • Om- og tilbygninger
  • Installationsopgaver for både private, boligforeninger og industrivirksomheder.
  • Svagstrømsinstallationer
  • Varmepumpe installationer
  • PDS Installationer

  Hvilke kvalifikationer skal ansøgeren have?

  • Baggrund som elektriker
  • Gyldigt førerbevis til kategori B (alm. bil)
  • Ren straffeattest
  • Dansk i skrift og tale
  • Bor i Horsens eller omegn

  Hvilke personlige egenskaber søger vi hos en kommende medarbejder?

  VS Automatic søger en serviceminded person, som er selvstændig og ansvarsbevidst. Personen skal være pligtopfyldende og nysgerrig indenfor sit fagområde.