Content protected by Whocopied.me
vs automatic kompetencer

Vi søger Programmør praktikant

Kontakt os i dag og bliv en del af teamet

Er du ved at tage en uddannelse indenfor PLC programmering, og vil du prøve din teoretiske viden af i praksis?
VS-Automatic er i gang med en spændende udvikling og søger derfor en engageret praktikant.

Programmør job
RSL - Rasmus Stampe Lauersen
"Jeg er rigtig glad for at være i praktik hos VS Automatic, fordi man bliver behandlet på lige fod med alle andre. Man bliver ikke set ned på. Man kan også altid få den hjælp, man har brug for og folk spørger interesseret ind til ens uddannelse. Derudover viser VS Automatic også tillid til os, som praktikanter, og giver os ansvar for projekter, som passer til vores kompetenceniveau, der på den måde hurtigt vokser."
Rasmus
Programmør
Programmør praktikant
"VS Automatic er et super fedt sted at være praktikant! Her er der masser af mulighed for at udvikle sig, med dygtige kollegaer som med glæde deler ud af viden og erfaringer. Man får som praktikant tid til de studierelaterede foretagender, samtidigt med at man får ansvar for spændende praktiske opgaver, som giver et godt indblik I fagets udfordringer." 
Björn
Programmør praktikant

Dét siger tidligere praktikanter

Arbejdsglade. Gode kolleger. Udvikling. Vi tror stærkt på udvikling. Derfor mener vi ligeledes at personer under uddannelse med deres nye viden kan være med til at udvikle marketingafdelingen og hele virksomheden. 

Med troen på dette, tager vi glædeligt mod praktikanter og forhåbentligt udvikler de sig i takt med virksomheden. 

Hvad vi tilbyder og forventer

I VS Automatic har vi stor fokus på medarbejdertrivsel og vægter det sociale engagement højt. Vi har et fleksibelt og åbent arbejdsmiljø, hvor vi har et godt samspil og sparring på tværs af organisationen. Og så er omgangstonen altid frisk og uformel – her er både plads til sort humor og ”far-jokes”.

Vi kan tilbyde dig

Din værktøjskasse

Personlige egenskaber

VS-Automatic har stor fokus på medarbejdertrivsel og vægter det sociale engagement højt. Vi har fleksibelt og åbent arbejdsmiljø. Derudover har vi et godt samspil og sparring på tværs af organisationen, hvor omgangstonen altid er frisk og uformel.

Praktikperioden tilrettes efter din uddannelse, og vil være på en gennemsnitlig arbejdsuge på 37 timer. Start er efter aftale, og vi giver mulighed for en ugentlig skrivedag. 
Dine arbejdsopgaver vil bestå af: Udvikling/design af forskellige softwareløsninger i tæt dialog med kunderne, herunder krav- og funktionsspecifikationer. Herudover også PLC og SCADA programmering samt servo applikationer. Ligeledes vil du deltage i hele udviklingsprocessen – lige fra rådgivning til implementering. Du vil også inddrages i service, vedligeholdelse, fejlfinding og ændringer på maskiner og procesanlæg hos kunderne. 

Du vil komme til at sætte dit eget præg på arbejdsopgaverne og i tæt samarbejde med dine kommende kollegaer skræddersy et bedst muligt praktikforløb.

Ansøg med det samme

Vi glæder os til at høre fra dig!

  Ansøgning (PDF) [maks. 2mb]

  CV (PDF) [maks. 2mb]  ✅ 4 måneders praktik (el. efter aftale) med plads til sjov og hygge 

  ✅ Mulighed for uddannelse via kurser

  ✅ Et godt kollegialt fællesskab

  ✅ Fleksible arbejdstimer

  ✅ Faste skrivedage  

  Yderligere information

  Arbejdssted:

  Ormhøjgårdvej 15, 8700 Horsens

  Send din ansøgning til:

  Et kort uddrag af dine fordele hos os