Content protected by Whocopied.me
vs automatic kompetencer

VI SØGER HANDELSELEV MED SPECIALE I EL

TIL VORES STÆRKE TEAM

Vi søger engagerede elever, der har lyst og vilje til at arbejde med salg og kundekontakt. Er du klar til en udfordrende uddannelse i en spændende virksomhed med fokus på den EL & Energitekniske branche.

Holder du af en alsidig hverdag med varierede opgaver inden el-verdenen i tæt samarbejde med kunderne og kollegaer? Og vil du være en del af et stærkt team af kollegaer i en stor og moderne virksomhed med stort socialt engagement og fokus på medarbejdertrivsel?

krav til termografering termografi
Ansat siden 2002
“Vi har et virkelig godt sammenhold i VS. Vi er et stærkt netværk internt i firmaet, hvor vi er mange forskellige generationer med en bred vifte af kompetencer. Og dét er bare en kæmpe styrke.”
Rene Mejer
Automatik elektriker
rasmus stampe udtalelse
Ansat siden 2013
"Dét jeg rigtig godt kan lide, ved at være ansat hos VS Automatic, er, at man har rig mulighed for at dygtiggøre sig - specielt inden for dét man interesserer sig for."
Rasmus Stampe
Programmør

Dét siger vores ansatte

Vi har ansatte fordelt på tre afdelinger i Danmark, disse er HorsensHovedgård og Østbirk. Dette begrænser os ikke geografisk, da vi tilbyder hjælp til elopgaver i hele Danmark. 

Dét, vi tilbyder, er et fast job med gode udviklingsmuligheder i en stor og moderne virksomhed, hvor du vil få stor indflydelse på dine egne arbejdsopgaver.

Din dagligdag som elev hos VS Automatic

Hvis du ønsker at opbygge viden inden for el-teknologi og arbejde med salg til det professionelle B2B-marked og det private B2C marked, så er en handelsuddannelse med el-brancheretning det rette for dig.

Du bliver en del af en engageret virksomhed, hvor du får kendskab til vores produktsortiment og møder kunderne. Du bliver en del af en virksomhed, hvor du har mulighed for at præge din dagligdag og dine udviklingsmuligheder.

Din hverdag indebærer blandt andet daglig kundekontakt gennem telefonsupport og oprettelse af kundeordrer. Du vil også udføre opgaver som indebærer kalkulation af nye og eksisterende kunder og være sælgende support for vores elektrikere.

Senere i din uddannelse vil du arbejde på salgskontoret, hvor du vil have daglig kontakt med kunder via telefon og e-mail, og udføre salgsrelaterede opgaver som tilbud og ordrer. Sammen med vores kunder er vi med til at fremme overgangen til bæredygtige klimaløsninger for både private og virksomheder.

Læs mere om VS Automatic her.

Hvad vi tilbyder og forventer

I samarbejde med teamet opbygger du gode relationer og engagerer vores kunder gennem aktiviteter, der interesserer dem. Du kan også bidrage som aktør på vores marketings initiativer og være med til at repræsentere VS Automatic på bedst mulig vis.

Desuden vil du få indsigt og erfaring i, hvordan virksomheden markedsfører sig i branchen gennem kendskab til vores marketingsafdeling.

Vi kan tilbyde dig

Personlige egenskaber

Din værktøjskasse

Handelselev hos VS Automatic

Som handelselev hos VS Automatic får du en 2-årig uddannelse, hvor vi udfordrer dig både personligt og fagligt. Din uddannelse vil være i fokus, og du vil gradvist få mere ansvar og flere selvstændige arbejdsområder.

Du vil få mulighed for at netværke med andre elever i VS Automatic og introduceres til forskellige afdelinger.

Uddannelsen inkluderer skoleophold på Business College Syd, hvor du vil lære om brancheretning EL og valgfag i løbet af din 2-årige uddannelse. Dette vil inkludere modeller og teorier inden for afsætning og organisation, som vil give dig en bred forretningsforståelse.

Din uddannelse vil kulminere i en fagprøve, som du vil få støtte og vejledning til. Vi er også der med dig på selve eksamensdagen.

Ansøg med det samme

Vi glæder os til at høre fra dig!

  Ansøgning (PDF) [maks. 2mb]

  CV (PDF) [maks. 2mb]  Ansøgning og adgangskrav

  Adgangskrav: EUX, EUD, HHX eller STX, HF, HTX + 5 ugers EU’s

  Send din ansøgning samt CV til job@vs-automatic.dk. Alle ansøgere gennemgås løbende.

  Vi glæder os meget til at høre fra dig!

  FAQ

  Ofte stillede spørgsmål og svar om stillingen

  Hvem er VS Automatic?

  VS Automatic A/S leverer kvalitetsløsninger inden for arbejdsområderne automatik og el-installation, med base i Horsens, Hovedgård og Østbirk, med knap 100 ansatte.

  Vores autoriserede elektrikere er kendte ansigter i lokalområdet, og med kompetencerne i orden og et højt serviceniveau, har vi opbygget en stor og bred kundekreds af både private- og erhvervskunder.

  Hvilke mulige opgaver kan VS Automatic tilbyde?

  • Om- og tilbygninger
  • Installationsopgaver for både private, boligforeninger og industrivirksomheder.
  • Svagstrømsinstallationer
  • Varmepumpe installationer
  • PDS Installationer

  Hvilke kvalifikationer skal ansøgeren have?

  • Baggrund som elektriker
  • Gyldigt førerbevis til kategori B (alm. bil)
  • Ren straffeattest
  • Dansk i skrift og tale
  • Bor i Horsens eller omegn

  Hvilke personlige egenskaber søger vi hos en kommende medarbejder?

  VS Automatic søger en serviceminded person, som er selvstændig og ansvarsbevidst. Personen skal være pligtopfyldende og nysgerrig indenfor sit fagområde.