Content protected by Whocopied.me

Hvad leder du efter?

Kategorier

Vælg præcis hvilken kategori du vil læse om herunder.

Få el nyheder

Hold dig opdateret omkring udviklingen inden for elbranchen.

Seneste indlæg

Brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål til indlægget eller bare har spørgsmål omkring el, så hjælper vi gerne.

Hvad er Frogblue?

Sidst redigeret: 16. februar 2022 / Skrevet af: TRH

En trådløs energieffektiv intelligent bygningsinstallation, som let kan indbygges i den nuværende installation uden ekstra kabeltræk. Frogblue benytter de eksisterende kabler/ledninger, kontakter og lamper, hvilket sikrer dig en nem og ubesværet installation. Installationen af Frogblue kan anvendes til belysning, persienner, varme, adgang eller alarmsystem. Systemet kan betjenes fra en alm. lysafbryder eller fra en smartphone.

Frogblue er et koncept som er baseret på Bluetooth LE mesh netværk. Systemet kræver ingen ekstra kabelføring, det kræver ikke plads i gruppetavle, der er ikke behov for internet forbindelse, ingen cloud og ingen central styreenhed.

Hele systemets konfiguration gemmes lokalt i installationen, dette gøres på en frog eller på alle frogs (de små grønne cubes, som ses på billedet). Denne løsning gør, at systemet altid er let at omkonfigurere og opgradere, hvilket er vigtigt, da systemet aldrig er fastlåst til et bestemt setup. Du får på den måde en smart intelligent løsning, som er skalerbar og fleksibel.

Frogblue-chip

Hvad er fordelene ved Frogblue

Frogblue-hus-med-intelligent-styring

Med Frogblue får du nem styring af hele boligens el, lys, varme samt alarmsystem. Dette indebærer bl.a.:

  • Belysning, Scenarier & Stemning
  • Alarmsystemer & Kameratilslutning
  • Skygge & Vindueskontakter
  • Ventilation & Klimaanlæg
  • Døre, Porte, Adgang & Kommunikation
  • Heating & Rumkontrol

Med et smart hjem kan du reducere dit energiforbrug og opnå besparelser. Når du fx bruger teknologien til lysstyringen samt styring af ventilation og klimaanlæg, bruger du kun dén mængde strøm, som er nødvendig. Det giver dig ligeledes en større komfort og fleksibilitet. 

Har du brug for en fagperson?

I forbindelse med energirenovering vil det altid være en god idé at tage kontakt til en rådgiver inden for tekniske installation. Hos VS Automatic står vi klar til at svare på dine spørgsmål om intelligent styring med Frogblue.

Anbefalede indlæg

Fordi du læste indlægget, tror vi at du kan lide disse indlæg.