csm home app

Frogblue – en trådløs løsning til dit smarte hjem

Frogblue er EETs svar på den intelligente bygningsinstallation, som let kan indbygges i den nuværende installation uden ekstra kabeltræk. Det skyldes, at der benyttes de eksisterende kabler/ledninger, kontakter og lamper.

Frogblue Smart Home kan anvendes i hjemmet til el, lys, alarmsystem, styring af døre, porte, markiser, varme osv. I flere frogs er det indbygget sensorer som gør det muligt at bruge temperatur, bevægelse, lux, luftfugtighed mv. til at aktivere en handling.

Med de installerede frogs kan man kombinere efter det ønskede behov, det kommer an på antal ind- og udgange. En hvilken som helst indgang, kan aktivere en hvilken som helst udgang på tværs af alle de installerede frogs.

Sikkerheden er i top 

Al information bliver i hjemmet, og alt bliver således krypteret. Det foregår desuden uden brug af internet. Det bliver kun nødvendigt, hvis du ønsker at styre systemerne på farten. 

Krypteringen bruger betydeligt mindre energi, da der kun videresendes automatiske beskeder fra frog til frog. 

Jo flere frogs, jo større dækningsområde får du, hvilket har en betydning for hurtig og stabil kommunikation. Alle frogs er kombineret og modtager, reagerer og sender beskeden videre til de andre frogs, fordi de er forbundet i et Mesh netværk. 

Hvad-er-frogblue-blog-billede
Frogblue

Frogblue intelligent bygningsinstallation 

“Med Frogblue får du et Smart Home som er enkelt og billigt – via Bluetooth®

 

Frogblue sikrer dig tryghed

Det er VDE-godkendt, som sikrer, at brugeren har elektrisk sikkerhed og brandsikring. Alle informationer forbliver i bygningen, hvor alle frogs er installeret og dermed inden internetforbindelse kræver. 

Al kommunikation foregår trådløst og via. bluethooth, og kan styres direkte fra alle smartphones eller tablets. Med frogblue skal du dermed ikke bøvle med store kontaktskabe, kludrede ledningsnet eller IT-teknik.

HomeApp

Frogblue kan betjenes med den gratis app HomeApp. Kommunikationen sker direkte med de installerede frogs og det er herfra, du kan tænde lyset, køre markisen ud, låse døren mm. 

Installatøren bruger ProjectApp til opsætningen af dine frogs, som vil give adgang til HomeApp.

Ring til os på +45 75 64 18 99 eller udfyld kontaktformularen for et uforpligtende tilbud.

Frogblue installation
Energy Efficiency

Grøn løsning til dit smarte hjem 

Med frogblue får du en effektiv løsning som er kabelfri, hvilket sparer dig energi. 

Den grønne teknologi hjælper til smarte hverdagsløsninger, som er med til at optimere og flytte på energiforbruget. Kernen i frogblue er de installerede frogs, som danner grundlaget for den bluetoothbaserede løsning til hjemmet. De installerede frogs kan skifte og dæmpe lys, måle temperaturer, åbne eller låse døre eller reagere på knapper og kontakter.

Frogblue er forbundet i et Mesh netværk, der betyder, at jo flere frogs jo større dækningsområde. Alle frogs modtager, reagerer og sender beskeden videre til de andre frogs, så dit hjem altid er opdateret.

Kontakt VS Automatic – Og vi giver dig de svar du har brug for! 

Frogblue illustration

Frogblue

✅ Smart Home intelligent styring

✅ Effektiv trådløst styresystem 

✅ Gør bygningsinstallationen intelligent med Frogblue 

✅ Betjenes via. Bluetooth & HomeApp

✅ VDE-godkendt 

✅ Dobbelt sikkerhed 

Få uforpligtende tilbud

Få gratis rådgivning til at gøre bygningsinstallationen intelligent med Frogblue – vi rådgiver både privat og erhverv, ring eller skriv til os, så står vi klar til at hjælpe dig med at installere dit smart hjem.

Kontakt os på 75 64 18 99 eller info@vs-automatic.dk

En trådløs energieffektiv intelligent bygningsinstallation af beslyning, persienner, varme, adgang eller alarmsystem. Kan anvendes af en alm. lysafbryder eller fra en smartphone. 

 

Frogblue intelligent bygningsinstallation kommunikere alle frogs med hinanden. 

Og giver mulighed for let at kunne indbygges i den nuværende installation uden ekstra kabeltræk, da man benytter de eksisterende kabler/ledninger, kontakter og lamper.

 

Frogblue kan installeres inde samt udvendigt i et hjem og til erhvervsbygninger.

Frogs kan bruges lige fra el, lys, varme eller alarmsystem, alt det indebærer:

  • Belysning, Scenarier & Stemning
  • Alarmsystemer & Kameratilslutning
  • Skygge & Vindueskontakter
  • Ventilation & Klimaanlæg
  • Døre, Porte, Adgang & Kommunikation 
  • Heating & Rumkontrol 

Frogblue kræver ikke installation i et kontaktskab eller plads i underfordeleren. Det reducerer ikke kun energiforbruget med faktor 10, men der spares også plads og omkostninger. 

Med frogs kommunikerer cubes direkte via. Bluetooth. 

Med Bluetooth kan der sendes besked om f.eks. åbning af en dør. Denne besked vil ikke kunne spores, det skyldes en dobbelt sikkerhed som ikke kan optegnes og kan heller ikke sendes igen senere, beskederne udføres kun i et præcisr tidsstempel på få sekunder, som gør at beskeden ikke kan optegnes igen.