csm home app

Frogblue – en trådløs løsning til dit smarte hjem

Frogblue er EETs svar på den intelligente bygningsinstallation, som let kan indbygges i den nuværende installation uden ekstra kabeltræk. Det skyldes, at der benyttes de eksisterende kabler/ledninger, kontakter og lamper.

Frogblue Smart Home kan anvendes i hjemmet lige fra el, lys, alarmsystem, styring af døre, porte, markiser, varme osv. I flere frogs er det indbygget sensorer som gør det muligt at bruge temperatur, bevægelse, lux, luftfugtighed mv. til at aktiver en handling.

Med de installerede frogs kan man kombinere efter det ønsket behov, det er lige fra antal ind/udgange. En hvilken som helst indgang, kan aktiver en hvilken som helst udgang på tværs af alle de installeret frogs.

Sikkerheden er i top 

Alt information bliver i hjemmet, og alt bliver krypteret. Det foregår uden sky og internet. Det bliver kun en nødvendighed hvis man skal bruge smartphone på farten. 

Kryptering bruger betydeligt mindre energi, der videresendes automatisk beskeder fra frog til frog. 

Jo flere frogs, jo større dækningsområde fås, det har en betydning fro hurtigt og stabil kommunikation. Alle frogs er kombineret og modtager, reagerer og sender beskeden videre til de andre frogs, alt det skyldes de er forbundet i et Mesh netværk. 

Hvad-er-frogblue-blog-billede
Frogblue

Frogblue intelligent bygningsinstallation 

“Med Frogblue får du et Smart Home som er enkelt og billigt – via Bluetooth®

 

Frogblue sikrer dig tryghed

Det er VDE-godkendt, som sikrer at brugeren har elektisk sikkerhed og brandsikring. 

Alle information vil forblive i bygning hvor alle frogs er installeret og kræver ingen internetforbindelse.

Al kommunikation foregår trådløst og via. Bluethooth. Og kan styres direkte fra alle smartphones eller tablets. Med frogblue findes der ikke kontaktskabe, ledningsnet og IT-teknik. Der vil også altid være mulighed for at udvide fra en frog til flere. 

HomeApp

Frogblue kan betjenes med HomeApp, en gratis App. Kommunikationen sker direkte med de installerede frogs og kan tænde lyset med det samme via. Bluethooth. 

Installatøren bruger ProjectApp til opsætningen af dine frogs, som vil give adgang til HomeApp.

Ring til os på +45 75 64 18 99 eller udfyld kontaktformularen for et uforpligtende tilbud.

Frogblue installation
Energy Efficiency

Grøn løsning til dit smarte hjem 

Med frogblue fås en effektiv løsning som er kabelsfri, og de installerede frogs ikke blive håndvarme, som skyldes den teknik der står bag frogblue, og dette sparer energi. 

Den grønne teknologi hjælper til smarte hverdagsløsninger, som er med til at optimere og flytte på energiforbruget. Kernen i frogblue er de installerede frogs, som danner grundlaget for den Bluetoothbaserede smarte intelligente løsning til hjemmet. De installerede frogs kan skifter, dæmper, måler, åbner døre eller reagerer på knapper, kontakter og vindue kontakter.

Frogblue er forbundet i et Mesh netværk, det har den betydning at, jo flere frogs jo større dækningsområde samt en hurtig og stabil kommunikation. Alle frog modtager, reagerer og sender beskeden videre til de andre frogs.

Kontakt VS Automatic – Og vi giver dig de svar du har brug for! 

Frogblue illustration

Frogblue

✅ Smart Home intelligent styring

✅ Effektiv trådløst styresystem 

✅ Gør bygningsinstallationen intelligent med Frogblue 

✅ Betjenes via. Bluetooth & HomeApp

✅ VDE-godkendt 

✅ Dobbelt sikkerhed 

Få uforpligtende tilbud

Få gratis rådgivning til at gøre bygningsinstallationen intelligent med Frogblue – vi rådgiverer både privat og erhverv, ring eller skriv til os, så står vi klar til at hjælpe dig med at installere dit smart hjem.

Kontakt os på 75 64 18 99 eller info@vs-automatic.dk

✅ Hvad er Frogblue?

En trådløs energieffektiv intelligent bygningsinstallation af beslyning, persienner, varme, adgang eller alarmsystem. Kan anvendes af en alm. lysafbryder eller fra en smartphone. 

 

✅Hvorfor er Frogblue en god løsning?

Frogblue intelligent bygningsinstallation kommunikere alle frogs med hinanden. 

Og giver mulighed for let at kunne indbygges i den nuværende installation uden ekstra kabeltræk, da man benytter de eksisterende kabler/ledninger, kontakter og lamper.

 

✅Hvor kan Frogblue installeres?

Frogblue kan installeres inde samt udvendigt i et hjem og til erhvervsbygninger.

Frogs kan bruges lige fra el, lys, varme eller alarmsystem, alt det indebærer:

  • Belysning, Scenarier & Stemning
  • Alarmsystemer & Kameratilslutning
  • Skygge & Vindueskontakter
  • Ventilation & Klimaanlæg
  • Døre, Porte, Adgang & Kommunikation 
  • Heating & Rumkontrol 
✅Hvor skal Frogblue opbevares?

Frogblue kræver ikke installation i et kontaktskab eller plads i underfordeleren. Det reducerer ikke kun energiforbruget med faktor 10, men der spares også plads og omkostninger. 

✅Hvordan kommunikerer man med Frogblue?

Med frogs kommunikerer cubes direkte via. Bluetooth. 

Med Bluetooth kan der sendes besked om f.eks. åbning af en dør. Denne besked vil ikke kunne spores, det skyldes en dobbelt sikkerhed som ikke kan optegnes og kan heller ikke sendes igen senere, beskederne udføres kun i et præcisr tidsstempel på få sekunder, som gør at beskeden ikke kan optegnes igen.