Content protected by Whocopied.me

Hvad leder du efter?

Kategorier

Vælg præcis hvilken kategori du vil læse om herunder.

Få el nyheder

Hold dig opdateret omkring udviklingen inden for elbranchen.

Seneste indlæg

Brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål til indlægget eller bare har spørgsmål omkring el, så hjælper vi gerne.

Varmepumpen er en kæmpe gevinst i sommerhuset

Sidst redigeret: 11. marts 2021 / Skrevet af: TRH / Godkendt af: Kasper Steffensen

Luft til luft varmepumpen blev en yderst værdsat investering til sommerhuset

Netværk sørgede for, at Helle Østergaards mand kom i kontakt med Torben Steffensen fra VS Automatic A/S i Horsens – og dermed var vejen banet for en værdsat investering til sommerhuset.

Da Helle Østergaard og hendes mand i halvandet år i løbet af 2019 og 2020 boede fast i deres sommerhus i Juelsminde, var der én ting, de sagde til hinanden mange gange: Hvor var det godt, vi installerede varmepumpen. Derudover har parret varmepumpe service aftale, så deres varmepumpe hele tiden er i god stand.

Vil du læse mere om varmepumpe i sommerhuset? 5 fordele med varmepumpe i sommerhuset

Varmepumpen, en Panasonic HZ25 luft til luft, afløste en brændeovn, og kom på plads efter en snak mellem hendes mand og Torben Steffensen fra VS Automatic A/S fra Horsens. Hvor de blandt andet diskuterede alternativer til en brændeovn i et sommerhus.

– Det har vi helt styr på, sagde Torben til min mand, fortæller Helle Østergaard.

Varmepumpen var utvivlsomt det rigtige valg

Udsagnet var ikke taget ud af ingenting, for VS Automatic A/S i Horsens har mange års erfaring med varmepumper. Hvilket familien nød godt af i dialogen.

– Med en brændeovn skal mange ting godkendes, og den giver heller ikke den jævne varme. Så i forløbet stod det ret klart for os, at det ikke gav mening at installere en ny brændeovn som afløser for den udtjente brændeovn.

Varmepumpen er miljømæssigt det rigtige valg. Økonomisk er den ligeledes en gevinst, og så sviner den markant mindre end en brændeovn.

– Der er ydermere meget arbejde forbundet med en brændeovn, så ud fra de mange ting, vi snakkede om i forløbet, var der ingen tvivl hos os, slår hun fast.

Luftrensningssystem giver bedre indeklima

Det var ikke kun i den tid, de boede fast i sommerhuset, at varmepumpen skabte glæde med sin varme og det gode indeklima. Sådan er det også i dag, når de tager turen fra hjemmet i Horsens til sommerhuset i Juelsminde.

– Selv den der karakteristiske sommerhuslugt er borte efter varmepumpens installation, og det indbyggede luftrensningssystem giver et markant bedre indeklima. Fortæller Helle Østergaard, som følte sig tryg og godt rådgivet i hele forløbet.

– VS Automatics ekspert på varmepumper er Kasper Steffensen, og hans faglighed er helt i top på området. Han havde styr på sine ting, og formidlingen af varmepumpens installation, opbygning, nytteeffekt og så videre var virkelig god.

Familien bruger sommerhuset meget. Derfor er styringen af varmepumpen via en app en stor og værdifuld tillægsgevinst.

Varmepumpe service aftale indbefatter også lidt ekstra

På samme måde kører serviceaftalen uden problemer. Det foregår på den måde, at VS Automatic A/S sender en meddelelse om, at det er tid til service. Så kontakter Helle Østergaard virksomheden for at aftale en tid til varmepumpe service aftale, som passer ind i familiens kalender.

– De måler trykket, så varmepumpen altid fungerer så effektivt som muligt, og de rengør endda filteret, hvis man selv har glemt det.

En hurtig og effektiv opvarmning er en vigtig faktor for ejerne af varmepumpen, og den er opnået med Panasonic-varmepumpen, understreger hun.

– Vi var og er meget tilfredse, og det symboliserer jeg vel bedst ved at fortælle, at vores genbo på vores anbefaling også har installeret en varmepumpe fra VS Automatic, som en tilfreds kunde formulerer det.

 

Mangler du en varmepumpe?

Var du klar over, at varmepumper opvarmer huset på 30 minutter?

Lad os hjælpe dig godt på vej.

+45 75 64 18 99

Kontakt VS Automatic

Anbefalede indlæg

Fordi du læste indlægget, tror vi at du kan lide disse indlæg.