Content protected by Whocopied.me

Hvad leder du efter?

Kategorier

Vælg præcis hvilken kategori du vil læse om herunder.

Få el nyheder

Hold dig opdateret omkring udviklingen inden for elbranchen.

Seneste indlæg

Brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål til indlægget eller bare har spørgsmål omkring el, så hjælper vi gerne.

5 fordele ved en luft til luft varmepumpe til dit sommerhus

Sidst redigeret: 30. juni 2022 / Skrevet af: VS Automatic

En luft til luft varmepumpe er en rigtig god løsning til dit sommerhus. Da det giver dig muligheden for at spare penge, få et bedre indeklima og meget mere. Vores varmepumper ligger fra 10.000 inklusive montage.

Derfor får du her 5 fordele ved en luft til luft varmepumpe til dit sommerhus 👇🏼

1. Køl dit sommerhus ned

Vores varmepumper luft til luft kan køle dit sommerhus ned, hvilket gør at varmepumpen kan give dig et behageligt indeklima. Det gør at du slipper for at have døre og vinduer åben for at få kold luft ind, så gør varmepumpen det for dig i løbet af dagen, også slipper du for at få uventede gæster og nye ”kæledyr” om natten. Med en varmepumpe til sommerhus, vil den give dig tryghed og et behageligt indeklima.

2.God investering

Varmepumpen er en god investering da den er billig i drift. Udover at det er en god investering for dit sommerhus, er det også en god investering for dig og din hver dag. For hvis du har radiatorer, gulvvarme, en kombination eller en anden varmekilde, kan det tage en del tid før du kan mærke, at du har skuret op for varmen.

Hvor med en varmepumpe luft til luft, vil du hurtigere kunne mærke varmen, eller kulden, så du kan bruge den som en supplerende varmekilde.

De nye varmepumper er A+++ mærket, hvilket giver mere værdi.

3. Godt indeklima

Der er mange fordele ved at investere i en luft til luft varmepumpe til dit sommerhus. Du kan fjerne ”sommerhuslugten”, hvis det eksempelvis har stået tomt hen over vinteren.

Når du kører fra dit sommerhus og er væk i en længere periode, så sæt temperaturen på 16 grader, så holder varmepumpen dit sommerhus fugtfri og lugtfri, hvilket giver dig et godt indeklima.  

4. Styr din varmepumpe via en app

I stedet for at komme til dit sommerhus hvor det er koldt og fugtigt eller lummert, kan du styre temperaturen via en app, som gør at lige inden du kører afsted til sommerhuset, kan du gå ind og stille den ønskede temperatur. Så det eneste du skal, når du rammer sommerhuset, er at pakke ud og lade hyggen begynde.

Appen er nem at administrere og det er bare så simpelt at du går ind på din app og skurer op eller ned for varmepumpen, så dit sommerhus har en behagelig temperatur når du ankommer.

luft til luft varmepumpe

5. Nem installation og vedligeholdelse

Når du får installeret en luft til luft varmepumpe, er processen nem for dig. Det eneste du skal gøre er, at aftaler en dag med Kasper, hvor en af vores montører kommer ud og installere din varmepumpe.

Det tager mellem 3-4 timer at få din varmepumpe installeret. Når den er klar, vil vores elektriker forklare dig hvordan din nye varmepumpe fungere.

En varmepumpe luft til luft er både billig i drift, men også nem at vedligeholde. Den eneste vedligeholdelse der skal til, er det lovpligtige eftersyn som skal foretages en gang årligt, så du vedligeholder varmepumpens garanti, som er efter producentens garantiforhold, som ofte er 5 år.

Derudover er det en god ide at rense filtrene i din varmepumpe, Kasper anbefaler at de bliver renset en gang i måneden, så din varmepumpe hele tiden køre optimalt.

Her er der en video af hvordan du renser dine filtre.

Anbefalede indlæg

Fordi du læste indlægget, tror vi at du kan lide disse indlæg.