Content protected by Whocopied.me
vs automatic kompetencer

Hvad leder du efter?

Kategorier

Vælg præcis hvilken kategori du vil læse om herunder.

Få el nyheder

Hold dig opdateret omkring udviklingen inden for elbranchen.

Seneste indlæg

Brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål til indlægget eller bare har spørgsmål omkring el, så hjælper vi gerne.

Møblér Horsens får optimal tryghed ved Premier alarmsystem

Sidst redigeret: 5. juli 2022 / Skrevet af: VS Automatic

Møblér Horsens prioriterede at handle lokalt og valgte VS Automatic

Møblér Horsens er en del af Danmarks næststørste møbelkæde, der består af 37 butikker i hele landet. Men det var Bent og Andrea Nielsen, der tilbage i 1976 startede forretningen med kvalitetsmøbler på Vejlevej 69 i Torsted. Dengang hed butikken Bents Møbler. Nu er det børnene – søskendeparret Jesper Nielsen og Britta Jensen – der driver den stilfulde møbelbutik med møbler, senge og boligtilbehør for den kvalitetsbevidste kunde.

Ingen fejlalarmer siden installationen for 9 år siden

Jesper Nielsen tager godt imod os i den 3700 m2 store butik og viser os hen til Premier alarmsystemet, der hænger på væggen, men på grund af det stilrene design ikke springer i øjnene. Den daglige betjening foregår nemt på betjeningspanelerne og hver bruger tildeles et navn, der gemmes i loggen og kan eventuelt sendes til kontrolcentralen. Systemet har mulighed for automatisk tilkobling og / eller frakobling.

Jesper fortæller, at det tidligere alarmsystem ikke fungerede godt og uddyber: ”Jeg måtte ofte afsted på de mest mærkelige tidspunkter, blot for at konstatere, at det var falsk alarm. Det bliver man virkelig træt af! En af medarbejderne fra VS Automatic var kunde ved os og mente, at det kunne de (VS Automatic) gøre bedre. Jeg fik herefter fat i firmaet, hvor jeg fik en god snak med Per Rasmussen, der er afdelingslederen for Alarm. Vi talte både om udfordringerne i det nuværende alarmsystem og de ønsker vi havde til et nyt. Kort tid efter blev Premier alarmsystem installeret og det virker bare! Vi har ikke haft en eneste fejlalarm i de 9 år, vi har haft det, så det er dejligt. Vi føler os meget trygge.”

En serviceaftale der giver tryghed – 24/7

Man kan som Møblér Horsens vælge at tegne en serviceaftale på alarmanlægget. Her får man en række fordele, så man ikke selv skal tænke over de praktiske ting. Per Rasmussen forklarer: ”Kunden betaler et mindre beløb hver måned og går alarmen, rykker en vagt straks ud fra Securitas for at tjekke, hvad der er sket. Virksomhedsejeren kontaktes selvfølgelig også straks. Samtidig er der et årligt serviceeftersyn på anlægget, så man som virksomhedsejer heller ikke skal tænke på det. Man får hver uge en log over aktiviteten på alarmen og har på den måde et godt overblik over aktiviteterne ind og ud af virksomheden.”

El-opgaver varetages også af VS Automatic

Jesper fortæller, at VS Automatic også er blevet butikkens faste samarbejdspartner indenfor alle el-opgaver i butikken. ”Huset her er jo ikke helt nyt mere, så der er jo lidt reparationer af og til, men vi får også lavet nye installationer eller udbedret eventuelle fejl på el-installationer og armaturer. Uanset hvad vi ringer om, er de her hurtigt. Vi føler os altid godt behandlet og bliver taget alvorligt. Det giver os en tryghed at vide, at de er der for os” smiler Jesper.

Anbefaler VS Automatic – de er lokale og professionelle

For Jesper og Britta betyder det meget, at bruge lokale firmaer. Som Jesper siger: ”Vi synes det er vigtigt at bruge lokale firmaer, der – ligesom os selv – har fagligheden og kvaliteten i top. Både hos medarbejderne, men også i de produkter, de sælger. VS Automatic er en professionel samarbejdspartner, vi er glade for og de får min varmeste anbefaling herfra”.
Få en skræddersyet alarmløsning
VS Automatic har mange års erfaring indenfor alarm og overvågning og tilbyder forskellige alarmpakker, alt efter hvilket behov kunden har. Vi tilbyder alarmer til både private og erhvervsdrivende. Du er altid velkommen til at kontakte os og få gratis vejledning fra vores kompetente eksperter – enten over telefonen, på din adresse eller på Ormhøjgårdvej 15 i Horsens, hvor firmaet har hovedkontor.
Læs mere om vores professionelle ydelser indenfor alarm og overvågning her.

Kasper

Afdelingsleder

“Jeg går altid efter den bedste løsning for mine kunder.”

Kasper kontakt

Hjælp til valg af varmepumpe?

Jeg hjælper gerne med rådgivning!

    Anbefalede indlæg

    Fordi du læste indlægget, tror vi at du kan lide disse indlæg.