Panasonic VZ9SKE varmepumpe m. Wi-Fi

20.650 kr.

NB: Læs mere om standard montering under fanen Montering.

Ved montering over 25km (t/r) forekommer der kørselsgebyr. Læs mere under fanen Gebyr for kørsel

(Kørsel bliver beregnet ved check out)

Vi monterer desværre ikke varmepumper på Sjælland

Montering *

NB: Ved Montering/kørsel over 25 km (t/r), forekommer der kørselsgebyr.
Læs her: Gebyr for kørsel

11 på lager

Panasonic VZ9SKE varmepumpe m. Wi-Fi

Panasonic VZ9SKE varmepumpe m. Wi-Fi er en kraftig varmepumpe der udviklet til diverse klimaer og boliger, som har et yderst højt krav til varmesystem. Modellen har energiklasse A+++ og tilbyder høj komfort og store energibesparelser. Panasonic VZ9SKE m. Wi-Fi luft til luft anvender R32 som er et mere miljøvenligt kølemiddel og giver effektiv opvarmning. Panasonic Heatcharge benytter desuden energilagringsteknik, der giver en jævn varme i alle året årstider. Læs mere om varmepumper her: varmepumpe luft til luft Hos VS Automatic er vi Panasonic Pro Partner, hvilket betyder at du som kunde kan være helt sikker på at vi har den erfaring og den nyeste viden indenfor Panasonic varmepumper. Du modtager 5 års garanti, med mulighed for at tegne en 14 års forlængelsesforsikring – Læs mere om dette her.

Nanoe ™-luftrensning

Panasonic VZ9SKE varmepumpe m. Wi-Fi  indendørsenhed anvender et unikt luftrensningssystem, med nanoteknik opfanger systemet 99% af alle luftbårne partikler, bakterier, pollen, støv og anden vira. Nanoe™ teknologien giver et sundere og behageligt indeklima.

Lydniveau

Ønsker du en lydsvag varmepumpe, er VZ9SKE varmepumpen et rigtig valg – Da dette er en af de mest støjsvage på markedet. Denne luft til luft varmepumpe udleder kun 18db støj fra sin indedel. Dette er 5db(A) lavere end normalvis for en luft til luft varmepumpe.

Ydelse

Panasonic VZ9SKE varmepumpe m. Wi-Fi har en ydelse på 6,2kW. SCOP værdien viser hvor effektiv og god varmepumpen er til at omdanne strøm til varme. Hvor en el-radiator bruger 1 til 1kW, altså 1kw strøm til at lave 1kW varme. Kan en varmepumpe som VZ9SKE med en SCOP værdi på 6.2, omdanne 1kW strøm til 6.2kW varme. En varmepumpe med en SCOP værdi på 6.2, er altså 6 gange mere effektiv til at producere varme, end en traditionel el-radiator. Læs mere her: Hvad betyder COP, SCOP og SEER.

Garanti

Når du køber en Panasonic varmepumpe VZ9SKE m. Wi-Fi, får du altid 5 års garanti med, såfremt at lovkravene for vedligeholde er overholdt, samt den årlige service på varmepumpen er overholdt. VS Automatic er Panasonic Pro Partner, hvilket betyder at varmepumpen bliver registreret hos Panasonic ved montering af vores montører.

Lovkrav for varmepumpe

Montering og idriftsættelse af varmepumpen skal ske af KMO godkendt firma, samt KMO godkendt montør. Her kan du se listen over godkendte KMO virksomheder. Der skal afholdes årligt serviceeftersyn for varmepumper med mere end 1 kilo kølemiddel Varmepumpen skal være forsynet med strøm fra en 230V stikkontakt med jord Ønsker du mere viden om luft til luft varmepumper eller fif til vedligeholdelse? Læs mere her om varmepumper.

Brochure Panasonic VZ varmepumpe

Læs brochuren her:

Brochure Panasonic VZ varmepumpe

Gebyr for kørsel

Ved kørsel over 25 km fra vores adresse Ormhøjgårdvej 15, 8700 Horsens, betales der en kilometerpris, der skal dække udgifterne til Kørsel til monterings adresse og tilbage.

Pris pr. kilometer efter 25 km, er 5,95kr pr. kørt kilometer.

Eksempel på udregning.

FRA: Ormhøjgårdvej 15, 8700 Horsens

TIL: City Vejle, Banegårdspladsen 6, 7100 Vejle

Distance mellem adresser 25,4 km.

Udregning for kørsel:

Kørsel til og fra adresser: 25,4*2 = 50,8

Minus de første 25 km: 50,8 = 25,8

Resterende km X kørt kilometer: 25,8 * 5,95 = 153,51 kr.

Prisen for kørsel vil blive beregnet ved betaling.

Service luft til luft varmepumpe

Varmepumpe service er lovpligtigt for at overholde varmepumpens garanti, samt håndtering af kølemiddel.

Pris: 1195,- årligt

FAQ

Spørgsmål 1: Når jeg søger på den model vi har fået så står der at den er under 1 kg kølemiddel og skal kun efterses hver andet år ?

SVAR:

https://www.retsinformation.dk/eli/lta/2021/1977

I bilag 7 pkt. 4 står der: Det skal ved passende eftersyn og vedligeholdelse m.v. sikres, at køleanlæg til stadighed under anvendelse holdes i forsvarlig stand.”

Panasonic har fx. sat et passende eftersynsinterval på 1 år på deres varmepumper.

Spørgsmål 2: I oplyser en pris på eftersyn af 1 varmepumpe. Vi har 2 men skal vel ikke betale den pris for dem begge da den første pris jo må indeholde kørsel?

SVAR:

Prisen for eftersyn af 2 luft/luft varmepumper på samme adresse er 1792,5 kr. inkl. moms. (1195 kr. for nummer 1 og 597,5 kr. for nummer 2)

Et varmepumpe service består af

Et varmepumpe service består hos VS Automatic af nedenstående elementer for at sikre os at din varmepumpe køre optimalt.

 • Rørinstallationen kontrolleres
 • Systemet tæthedsafprøves, for at sikre, der ikke er nogen lækage.
 • Ophedning og køling på hele systemet også på selve kølekredsen.
 • Rensning af diverse filtre
 • Serviceeftersyn / service på varmepumpen
 • Kompresseron funktionsprøves
 • Sikkerhedskomponenterne funktionsafprøves
 • Kordensator og fordamper kontrolleres både på inde- og ydredelen
 • Kontrol af at varmepumpen er rigtigt indstillet, samt gennemgår indstillingerne med kunden
 • Test af fejlstrømsrelæ i el-tavlen
 • Test af jordelektrode

Læs mere her: Varmepumpe service