Videoovervågning fra ABUS

Videoovervågning fra ABUS sørger for den gode følelse af sikkerhed

Som samarbejdspartner leverer sikkerhedsproducenten ABUS overvågningsløsninger af høj kvalitet til VS Automatics kunder.

Læs mere om videoovervågning her.

Book en uforpligtende samtale ved at klikke her
Abus videoovervaagning

POPULÆRE PRODUKTER

Alarm og sikring

Overvågning Erhvervspakke

Fra : 11.875 kr.
1.099 kr.

Alarm og sikring

Abus WLAN Tube Kamera

1.395 kr.
-14%
1.975 kr.
videoovervagning installation

Få en skræddersyet løsning

Videoovervågningsløsninger fra ABUS tilbydes til både små, mellemstore og store virksomheder. Den høje kvalitet er altid den samme uanset antallet af kvadratmeter.

Med en videoovervågningsløsning fra ABUS kan dine medarbejdere føle sig trygge, og du sikrer samtidig de fysiske genstande, fx inventar, computere og fortrolige papirer. Hvis uheldet alligevel skulle være ude, kan politiet bruge overvågningsbillederne til at identificere personer, biler og andet.

Det er nemt at skifte det gamle udstyr og opsætte nyt – og med integrationen af en ny teknologi er brugervenligheden i top, så overvågningsudstyret fra ABUS kan betjenes via en app.

Den vigtigste opgave – både for VS Automatic og for ABUS – ligger i at levere professionel rådgivning og finde det rigtige produkt til dig. Sammen skræddersyr vi den bedste løsning til dit behov.

Sikkerhedsløsning til erhverv

ABUS’ videoovervågning kan bruges i mange forskellige brancher, bl.a. landbrug, produktion, offentlige institutioner og butikker.

Videoovervågning har en afskrækkende effekt på indbrudstyve. Men det kan også hjælpe politiet med at identificere personer og dokumentere, hvad der er sket, hvis der alligevel har været indbrud i en virksomhed.

Videoovervågning kan også skabe et bedre oversigt over virksomhedens maskiner, hvilket kan forebygge produktionsstop.

VS Automatic har været med til at levere mange forskellige sikkerheds- og overvågningsløsninger, både til mindre butikker, større landbrug, maskinproduktion og større byggepladser. Uanset hvilken type virksomhed, du har, og hvor stor den er, står vi klar til at hjælpe og rådgive dig til at finde den helt rigtige løsning.  

Hvis der er behov for det, sender vi også gerne vores alarmteknikere ud til at se nærmere på din virksomhed.

Sikkerhedsløsning til offentlige institutioner 

Hos VS Automatic er vi specialister indenfor sikkerhedsløsninger til offentlige institutioner.

Ønsker din offentlige institution videoovervågning, hjælper vi med at rådgive til, hvor kameraerne skal og må monteres for at overholde lovgivningen. Vi sikrer, at alt fra montering til skiltning om videoovervågning bliver overholdt efter de gældende regler. Om det kun er videoovervågning eller en total sikkerhedsløsning, så står vi klar til at hjælpe og rådgive dig fra start til slut.

Ring til os på +45 75 64 18 99 eller udfyld kontaktformularen for et uforpligtende tilbud.

Sikkerhedsløsning til ethvert projekt

Mangler du overvågning eller et alarmsystem til et lejlighedskompleks eller et parkeringshus? Med produkter fra ABUS kan vi hos VS Automatic altid levere en total sikkerhedsløsning, uanset hvor den skal installeres. 

Kontakt VS Automatic – Din rådgivende sikkerhedsekspert

Abus overvågning hos Schur packing

Om ABUS

ABUS er en familieejet, tysk koncern, hvor devisen fra grundlæggelsen i 1924 om den gode følelse af sikkerhed stadig gælder i dag. For ABUS er målet at levere høj sikkerhed til både private hjem og virksomheder.

Det nordiske hovedsæde er placeret på Egeskovvej i Horsens, hvorfra der er et stærkt og lokalforankret samarbejde med VS Automatic. ABUS leverer ikke kun overvågningssystemer, men også sparring, rådgivning og teknisk indsigt i forbindelse med placering og valg af overvågning, når VS Automatic tager ud til dig som kunde.

Bliv klogere på overvågning, produkter og nyheder fra ABUS her.

BOOK EN UFORPLIGTENDE FREMVISNING

Har du brug for vejledning?

Vi yder gratis rådgivning omkring alarmsystemer og overvågningsløsninger til både private og erhverv.
Står du og mangler rådgivning, er du mere end velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan afklare til dit behov og finde ud af, hvilken overvågningsløsning der opfylder det bedst!

klik her: BOOK TID

Ormhøjgårdvej 15, 8700 Horsens.

Alarm Martin

BOOK EN UFORPLIGTENDE FREMVISNING

Har du brug for vejledning?

Vi yder gratis rådgivning omkring alarmsystemer og overvågningsløsninger til både private og erhverv.
Står du og mangler rådgivning, er du mere end velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan afklare til dit behov og finde ud af, hvilken overvågningsløsning der opfylder det bedst!

BOOK TID
Alarm Martin

FAQ

Ofte stillede spørgsmål og svar

ABUS er altid foran konkurrenterne med nyudviklede produkter i sortimentet. Med en skræddersyet overvågningsløsning fra ABUS får du den seneste nye teknologi.

Hos et travlt firma er det måske ikke overvågningsudstyr, der fylder mest i hverdagen. Derfor er overvågningsudstyret i mange virksomheder forældet og dækker ikke tilstrækkeligt – hvis det overhovedet dækker.

Det kan blive en dyr og dårlig oplevelse for virksomheden, hvis der kommer ubudne gæster på matriklen. Derudover skaber det utryghed blandt medarbejderne.

Hvis videoovervågningen derimod optimeres og synliggøres i form af kameraer og tydelig skiltning, har det en præventiv effekt og skaber samtidig en øget tryghed for medarbejderne.

Fordelene ved overvågning fra ABUS er, at du altid kan udvide din løsning, hvis behovet opstår. ABUS og VS Automatic har et tæt samarbejde omkring både små og store løsninger, og vi kan altid tilbyde en komplet overvågningsløsning.

Ja, det kan man godt. Kontakt os for rådgivning og et uforpligtende tilbud i kontaktformularen nederst på siden.

Ja, det kan du godt. Der er mange muligheder, og vi kan hjælpe med en komplet løsning uanset størrelsen på din virksomhed.

Vinoble Horsens vælger en totalløsning

Claus Helgesen, indehaver af Vinoble Horsens fortæller:

”Det har været en stor lettelse at få sat videoovervågning op i butikken. Den besparelse, jeg har fået ved, at varer ikke bliver stjålet i samme omfang, har stort set tjent overvågningssystemet ind, hvilket bidrager til endnu større tilfredshed.”

Claus / Vinoble

VORES SAMARBEJDSPARTNERE

Trådløst batterikamera med WiFi-base

Det trådløse batterikamera fra ABUS er ideelt til private og kan overvåge både indendørs- og udendørsarealer. Den kan kobles til din smartphone med en app, som vil give dig besked, hvis kameraet opfanger bevægelse på din grund. 

Kameraet er designet, så det både egner sig til til at blive hængt op på en væg og til at ligge på en hylde. Du kan altså placere det lige der, hvor du helst vil have det.

✅Bevægelsessensor

✅ Justerbar vægbeslag

✅ Behøver ikke Wi-Fi eller strikkontakt

✅ Vandtæt

✅ 120°  vidvinkel

✅ Genopladeligt og langvarigt batteri

✅ Tilkoble App til din smartphone

Læs mere om kameraet her

Har du brug for at sikre din bygning med adgangskontrol?

Med adgangskontrol kan du selv styre, hvem der kan komme ind i din bygning. Låsen kan styres med en nøglebrik eller et nøglearmbånd, som nemt kan gives til ønskede gæster. Du kan selv benytte software til at programmere, hvornår låsen skal slå til, og hvem der skal have adgang.

Vi er eksperter indenfor sikkerhedsløsninger, så ønsker du rådgivning eller montering, er du velkommen til at kontakte os. 

Se alle vores løsninger indenfor adgangskontrol her

Abus videoovervågning adgangskontrol

Martin

Alarmekspert

“Jeg har en personlig kontakt til mine kunder, og derfor kan vi altid hjælpe med den rette løsning.”

Alarm Martin kontaktformular

Hjælp til Alarm & sikringsløsning?

Jeg hjælper gerne med rådgivning

Skriv nu

Martin

Alarmekspert

“Jeg har en personlig kontakt til mine kunder, og derfor kan vi altid hjælpe med den rette løsning.”

Alarm Martin kontaktformular

Hjælp til Alarm & sikringsløsning?

Jeg hjælper gerne med rådgivning    ANMELDELSER

    Det siger vores kunder om deres alarmsystemer

    ”Vi kan jo følge med i, her fra kontoret, hvad der sker på havnen. Og vi kan gå tilbage i arkivet af overvågninger. Det er rigtig smart, og det giver en stor tryghed at have alarmen og overvågning.”

    Inger & Povl / Kosan Gascenter
    Sidenavigation ▼