Abus overvågning

ABUS Videoovervågning

Abus videoovervågning sikrer den gode følelse af sikkerhed

Som samarbejdspartner leverer sikkerhedsproducenten ABUS en høj kvalitet
af overvågningsløsninger til VS Automatics kunder.

Få en skræddersyet løsning

ABUS videoovervågningsløsninger tilbydes til både små-, mellemstore- og store virksomheder –
den høje kvalitet er altid den samme uanset antallet af kvadratmeter.

Med en videoovervågningsløsning fra ABUS kan dine medarbejdere føle sig trygge, og du sikrer samtidig de fysiske genstande, fx inventar, computere og fortrolige papirer. Hvis uheldet alligevel skulle være ude, kan politiet bruge overvågningsbillederne til at identificere personer, biler og andet.

Det er nemt at skifte det gamle udstyr og opsætte nyt – og med integrationen af en ny teknologi er brugervenligheden i højsæde, så ABUS overvågningsudstyret kan betjenes via en app.

Den vigtigste opgave – både for VS Automatic og ABUS – ligger i at levere professionel rådgivning og finde det rigtige produkt til kunden. Sammen skræddersyer vi den bedste løsning til dig.

Overvågning er vigtigere, end du tror

Hos et travlt firma er det måske ikke overvågningsudstyr, der fylder mest i hverdagen. Derfor er overvågningsudstyret i mange virksomheder forældet og dækker ikke tilstrækkeligt – eller slet ikke.

Det kan blive en dyr og dårlig oplevelse for virksomheden, hvis der kommer ubudne gæster på matriklen. Derudover skaber det utryghed blandt medarbejderne.

Hvis videoovervågningen derimod optimeres og synliggøres i form af kameraer og tydelig skiltning har det en præventiv effekt og skaber samtidig en øget tryghed for medarbejderne i deres arbejdsdag

  HVAD KAN VI HJÆLPE MED?


  Vinoble Horsens vælger en totalløsning

  Claus Helgesen indehaver af Vinoble Horsens fortæller at:

  Det været en stor lettelse at få sat videoovervågning op i hans butik. Den besparelse, han har fået ved, at varer ikke bliver stjålet i samme omfang, har stort set tjent overvågningssystemet ind, hvilket bidrager til endnu større tilfredshed.

  Læs Claus’ historie her: Markant mindre tyveri har “betalt” overvågning

  Sikkerhedsløsning til erhverv

  Du kan anvende Abus videoovervågning til mange forskellige brancher, herunder landbrug, offentlige institutioner, butik, produktion mm.

  Videoovervågning har en afskrækkende effekt og kan hjælpe politiet med at identificere personer og vise hvad der er sket, hvis det har været tyveri eller indbrud i din virksomhed.

  Ligeledes kan videoovervågning også skabe et bedre oversigt over virksomhedens maksiner, så der undgås produktionsstop.

  VS Automatic har været med til at leverer mange forskellige løsninger til deres kunder, om det er til mindre butik, større landbrug, maskine produktions overvågning eller overvågning og sikkerhedsløsning til større byggepladser. Så Står vi altid klar til at hjælpe og rådgive dig til den helt rigtige løsning.

  Skulle du have brug for det, så sender vi også vores alarmteknikkere ud, til at se nærmere på dit projekt.

  Sikkerhedsløsning til offentlige institutioner 

  Hos VS Automatic er vi specialister indenfor sikkerhedsløsninger til offentlige institutioner.

  Ønsker din offentlige institution videoovervågning, hjælper vi med at rådgive hvor kameraerne skal og må monteres for at overholde lovgivningen. Vi sikrer at alt fra montering og skiltning af videoovervågning bliver overholdt efter de gældende regler. Om det kun er videoovervågning eller en total sikkerhedsløsning, så står vi klar til at hjælpe og rådgive dig fra start til slut.

  Ring til os på +45 75 64 18 99 eller udfyld kontaktformularen for et uforpligtende tilbud.

  Abus overvågning hos Schur packing

  Sikkerhedsløsning til ethvert projekt

  Mangler du en overvågning og sikkerhedsløsning til et lejlighedskompleks, eller en inteligent løsning til et parkeringshus. Med ABUS videoovervågnings produkter, kan vi hos VS Automatic altid leverer en total sikkerhedsløsning til ethvert projekt.

  Mangler du en løsning til dig projekt?

  Kontakt VS Automatic – Din rådgivende sikkerhedsekspert

  Om ABUS

  ABUS er en familieejet, tysk koncern, hvor devisen fra grundlæggelsen i 1924 om den gode følelse af sikkerhed stadig gælder i dag. For ABUS er målet at levere høj sikkerhed til både private hjem og virksomheder.

  Det nordiske hovedsæde er placeret på Egeskovvej i Horsens, hvorfra der er et stærkt og lokalforankret samarbejde med VS Automatic. ABUS leverer ikke kun overvågningssystemer, men sparring, rådgivning og teknisk indsigt i forbindelse med placering og valg af overvågning, når VS Automatic tager ud til dig som kunde.

  Bliv klogere på overvågning, produkter og nyheder fra ABUS 

  Få uforpligtende tilbud

  Få gratis rådgivning til videoovervågning privat eller erhverv, ring eller skriv til os, så står vi klar til at hjælpe dig med at holde ubudne gæster ude.”(+45) 7564 1899 info@vs-automatic.dk

  Plug and play løsning