noedbelysning

Nødbelysning

Sikkert og trygt for både kunder og medarbejdere – hvis uheldet er ude. Når uheldet er ude, og alt lyset slukkes… så der mørkt… meget mørkt… Man ved ikke hvor man kommer ud, eller hvordan man kommer derhen… Det kan være en farlige situation, hvor du er tvunget til at skynde dig ud af bygningen. Få et uforpligtende tilbud på nødbelysning til din virksomhed, så du ikke ender i samme situation.

Formål med nødbelysning

Nødbelysning har er primærformål, hvilket er at vise og vejlede personer om hvor flugtvejenes placeringer er. Nødbelysning i form af flugtvejsbelysning kan undværes i rum eller lokaliteter, som altid benyttes af personer som kender stedet.

Nødbelysning ved brand

Vil du sikre dine kunder eller medarbejder, med synlige flugtvejsskilte, i tilfælde af total strømafbrydelse eller brand, så alle kan finde sikkert og roligt ud. Nødbelysning er ikke blot det grønne klassiske skilt, som henviser til udgang. Denne type belysning er også det lys, der er tændt, når alt andet er slukket, under nødsituationer.

Når belysningen tændes, er den tændt i 30 minutter, så der er mulighed for at komme ud. VS Automatic er klar til at sende en rådgiver ud til dig, for at sikre dig og dine medarbejdere, samt overholde stærkstrømsbekendtgørelsen samt bygningsreglementet indenfor nødbelysning.

Hvilken nødbelysning har du brug for?

Flugtvejsbelysning, reservebelysning og nødbelysning bliver brugt i flæng, men betyder stort set det samme. Hvilken nødbelysning du har behov for, afhænger udelukkende af formålet med belysningen. Mulighederne er mange, og du kan både få udgangsskilte, piktogram, panikbelysning, reservebelysning eller generelt sikkerhedsbelysning. Normalt siger man at nødbelysningen skal kunne lyse i 30 min., hvor belysningsstyrken afhænger af den enkelte situation.Ved udgangsskilte er der tale om konstant belysning, som normalt opsættes ved døre eller andre udgange. Disse kan suppleres ved andre skilte, som viser vejen til udgangen. Det gælder om at kunne bane vej til udgangen, så man nemt kan komme væk under brand eller lign.Panikbelysning er ofte en erstatningsbelysning, som skal hjælpe hvis man er ude for strømsvigt. Det skal tænde og give belysning på flugtvejen. Panikbelysning kan virke skræmmende, men er faktisk normalt ikke et kraftigt og blændende lys. Formålet er at vise vejen ud, så du ikke sidder fanget på kontoret eller andre steder. Reservebelysning er den type af belysning, som gør at almindelige processer/aktiviteter kan fortsætte og afvikles på den bedst mulige måde. Dette kan ofte være en god ide for produktionsvirksomheder, som er afhængige af at deres maskiner virker optimalt.

    HVAD KAN VI HJÆLPE MED?


    Løsninger Til Alle
    Hos VS Automatic har vi lavet nødbelysning for mange virksomheder, og har derfor stor erfaring på området. Hvis du overvejer at få installeret nødbelysning, kan vi rådgive om hvordan det tilpasses din situation.
    (+45) 7564 1899
    info@vs-automatic.dk