Content protected by Whocopied.me
vs automatic kompetencer

Hvad leder du efter?

Kategorier

Vælg præcis hvilken kategori du vil læse om herunder.

Få el nyheder

Hold dig opdateret omkring udviklingen inden for elbranchen.

Seneste indlæg

Brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål til indlægget eller bare har spørgsmål omkring el, så hjælper vi gerne.

Luca skiftede til en luft til vand-varmepumpe

Sidst redigeret: 26. juli 2023 / Skrevet af: Kristian Juul / Godkendt af: Kasper Steffensen

Vedligeholdelsesfri og miljøvenlig energiforsyning samt faglig og god service afgjorde valget af en luft til vand varmepumpe.

Vi besøger Luca, der bor i et hyggeligt hus Østbirk. Luca fortæller: ”Da jeg købte huset i december 2019 var det et oliefyr, der varmede huset op. Det ville jeg gerne lidt væk fra – både af miljømæssige årsager, men også fordi man løbende skal holde øje med olien. Desuden vil jeg gerne støtte lokalt, så jeg kontaktede VS Automatic for at høre, om en varmepumpe kunne opfylde mine ønsker.

Luca oplevede vigtigheden af den gode dialog og service

Luca viser os vej ud til varmepumpen, der står bag døren i entréen og uddyber:

”Jeg havde en god snak med Kasper Steffensen, der spurgte ind til husets størrelse og mine ønsker til en ny varmekilde. Vi blev enige om, at en luft til vand varmepumpe ville matche mit behov, og den blev fint installeret. Det viste sig dog, at varmepumpen slog relæet fra, da der blev hård frost. Kasper kom ud – en søndag faktisk – og undersøgte det. Årsagen var, at mine sikringer ikke var store nok, så Kasper fik det ordnet med det samme.”

Siden da har varmepumpen kørt perfekt. Som Luca siger: ”Det spiller bare! Jeg er meget tilfreds – både med varmen i huset og selve varmepumpen.”

Luca valgte en varmepumpe af modellen Panasonic All in one 5kw.

Luca booker selv den årlige varmepumpeservice

Efter 1 års tid kom Kasper og udførte serviceeftersyn på varmepumpen. Kasper uddyber: ”For at opretholde den udvidede 5-årsgaranti, skal varmepumpen serviceres 1 gang årligt. Vi har netop igangsat en IT-løsning, der gør, at kunden hvert år modtager en mail, hvori der er et link til, at kunden selv kan booke en tid til service. På den måde udfører vi service, når det passer kunden.”

Ved serviceeftersynet gennemgås varmepumpen grundigt, og det bliver blandt andet tjekket, at den ikke bruger for meget strøm. Desuden kontrollerer montøren, at der ikke er utætheder, at udblæsningstemperaturen er korrekt og filtrene renses.

Luca supplerer: ”Det er så skønt, at jeg ikke skal vedligeholde noget. Når man har et hus, er der meget at forholde sig til, så det er dejligt, at jeg ikke skal bruge tid på varmepumpen. Det årlige serviceeftersyn booker jeg nemt selv, og montøren er grundig og hurtig. Det er så fint. Jeg giver helt sikkert servicen 5 stjerner. ”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

”Hvis der ikke havde været personerne bag, så ved jeg ikke hvilken situation, jeg havde stået i, da varmepumpen i starten slog relæet fra. Kasper kom med det samme, og han tog sig tid til at forklare, hvad årsagen var. Så det blev fikset. Og der har ikke været noget siden. På den måde føler jeg mig også meget tryg” smiler Luca.

Professionelle, lokale og konkurrencedygtige priser

VS Automatic levede op til Lucas ønske om fagligt kompetente medarbejdere og god service. Luca opfordrer til, at man ikke kun kigger på nettet, men i stedet kigger lokalt og kommer i dialog med et firma. ”For mig er det vigtigt at blive mødt med venlighed, og at firmaet yder personlig service. At man føler, at de tager sig tid til at forklare, hvordan produktet virker, og at de er fagligt dygtige. Det er trods alt en stor investering. Desuden havde VS Automatic en konkurrencedygtig pris, så alt i alt har jeg fået valuta for alle pengene,” slutter Luca.

Du kan se et udsnit af vores udvalg af luft til and varmepumper herunder. 

Anbefalede indlæg

Fordi du læste indlægget, tror vi at du kan lide disse indlæg.