vs automatic kompetencer

Hvad leder du efter?

Kategorier

Vælg præcis hvilken kategori du vil læse om herunder.

Få el nyheder

Hold dig opdateret omkring udviklingen inden for elbranchen.

Seneste indlæg

Brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål til indlægget eller bare har spørgsmål omkring el, så hjælper vi gerne.

Varmepumpe monteret af godkendt VE Installatør

Sidst redigeret: 26. juli 2023 / Skrevet af: Kristian Juul / Godkendt af: Kasper Steffensen

En varmepumpe er både en billigere og grønnere løsning

For Niels Christian Nielsen fra Horsens var der ingen tvivl – renoveringen af det nyindkøbte sommerhus i Hvide Sande inkluderede installation af en varmepumpe luft til luft, af en varmepumpe VE installatør.

Der var tale om den helt store tur.

Sommerhuset i Hvide Sande var netop indkøbt, og Niels Christian Nielsen havde mange planer for huset, også i forhold til varme og indeklima.

Han har erfaring med varmepumper fra parcelhuset i Horsens, og han har også erfaring med at samarbejde med VS Automatic A/S fra hjembyen. Derfor var han forholdsvis sikker på, hvem der skulle løse opgaven med varmepumpen i sommerhuset. Derudover ved han, at varmepumpe VE installatør fra VS Automatic har styr på deres arbejde. 

– Vi overtog et brugt sommerhus, som vi gav den helt store tur. Huset er et udlejningssommerhus, så der er en brændeovn, som især tyske lejere sætter stor pris på. Men grundvarmen i huset var vigtig for os, fortæller Niels Christian Nielsen.

Vil du læse mere om varmepumper? Hvad er en varmepumpe

Miljø, indeklima og æstetik i én varmepumpe

Løsningen blev en varmepumpe luft til luft fra Panasonic. Det er der flere grunde til, fortæller ejeren af sommerhuset.

– For det første er det på sigt en billigere løsning. Samtidig tæller det også, at det er en grøn løsning med tanke på miljøet, siger Niels Christian Nielsen, som dog ikke endte med en klassisk model.

– Vi endte med at købe en varmepumpe i en speciel gulvudgave, som minder lidt om en radiator. For os er det en æstetisk meget fin løsning, som på ingen måde skæmmer, og samtidig gør varmepumpen det, den skal. Nemlig at holde sommerhuset varmt hele tiden, uanset om der er mennesker i huset eller ej.

Et fint og velfungerende serviceniveau

Varmepumpen gør, at der altid er minimum 16 grader i det renoverede sommerhus. Det er muligt for Niels Christian Nielsen at skrue op og ned, eller tænde og slukke, alt efter behov.

– Vi kendte VS Automatic A/S fra tidligere, og vi blev endnu engang bekræftet i, at de fagligt er på et meget højt niveau, og dertil skal regnes et fint og velfungerende serviceniveau. Som jo bestemt også tæller med, når man investerer i en varmepumpe, siger Niels Christian Nielsen.

En varmepumpe luft til luft er typisk den varmepumpe, der bruges i sommerhuse. VS Automatic lever som Panasonic Pro Partner op til en lang række krav, der stilles til installatører af varmepumper. Det samme gør sig gældende i forhold til vedligehold og service.

Tilliden er stor til VS Automatic A/S

VS Automatic A/S er ikke blot elektriker, men også køletekniker og godkendt VE installatør.

– De lovpligtige serviceeftersyn styrer VS Automatic A/S, og på den måde er vi altid sikre på, at varmepumpen fungerer optimalt til gavn for både mennesker og hus. Der er en god grundvarme, og indeklimaet er godt.

Servicedelen kører lige så gnidningsfrit som selve købet og installationen af varmepumpen, og Niels Christian Nielsen sætter meget præcist ord på:

– De ved, hvad de snakker om hos VS Automatic A/S.

Den grønne omstilling mærker Niels Christian Nielsen ofte, generelt tænker vi alle mere og mere på grønne løsninger, som han siger, men der er mange andre gevinster end de miljømæssige ved en varmepumpe.

– For eksempel det økonomiske aspekt, som ligeledes betyder noget, siger Niels Christian Nielsen, som udtrykker stor tillid til både faglighed og serviceniveau hos VS Automatic A/S – i en grad så genboen i Hvide Sande også har fået installeret en varmepumpe.

Fra 1. april 2020 må varmepumper kun installeres af en VE godkendt installatør, hvis installeringen skal udløse energitilskud. Hos VS Automatic er vi naturligvis VE godkendte.

Mangler du en varmepumpe?

Var du klar over, at varmepumper opvarmer huset på 30 minutter?

Lad os hjælpe dig godt på vej.

Info@vs-automatic.dk

+45 75 64 18 99

Kontakt VS Automatic

Anbefalede indlæg

Fordi du læste indlægget, tror vi at du kan lide disse indlæg.