Content protected by Whocopied.me
vs automatic kompetencer

Find din nye Solamagic terrassevarmer her

Moderne, effektiv og æstetisk

Solamagic terrassevarmere er unikke, da de er baseret på de nyeste og mest miljøvenlige infrarøde High Performance-teknologier, som både er effektive og billige i drift. På denne måde får du mest mulig værdi ud af dit uderum, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Når du anskaffer dig en terrassevarmer fra Solamagic, er du altid sikret en høj kvalitet sammen med en imponerende effekt. Vi udvikler vores produkter i Tyskland og efter det klima, hvor de skal bruges – derfor ved vi også, hvad der er vigtigt for dig i en udendørs varmeløsning.

Gør den gode tid ude endnu bedre.

Trustpilot anmeldelser
Google_anmeldelser
Facebook_anmeldelser
Personlige_anmeldelser
Solamagic teressevarmer FREE+ Anthracite

Bedst i test, tysk grundighed og 5 års garanti som standard.

Ja, det er rigtig nok: bedst i test på produkt, den højeste kvalitet og 5 års garanti. Når du køber en terrassevarmer fra
Solamagic, er du sikker på, at kvalitet og innovation er i top.
Hos Solamagic sørger vi for, at vores produkter er udført i et eksklusivt design, som både er enkelt og elegant i diskrete farver,
der passer ind i de fleste hjem.
Du kan selvfølgelig også selv vælge farven på dine terrassevarmere.

Vi producerer alle vores terrassevarmere på egne produktionsanlæg i Tyskland, så vi altid er med i hele processen og produktionen. Derfor giver vi altid 5 års garanti på alle vores terrassevarmere, fordi vi ved, kvaliteten er i top. Vi konkurrerer ikke på pris, men på kvalitet – og desuden er driftsprisen altid lavere hos Solamagic.

Som den ene af kun to terrassevarmere på markedet har Solamagic terressevarmere fået det anerkendte kvalitetsstempel fra TÜV og har haft det siden 2013.
TÜV er det tyske kvalitetssikringsinstitut, som alle vores varmelamper er testet og godkendt af.

BONUSINFO

VS Automatic har gennemgået en kvalificeret uddannelse, som har certificeret VS Automatic om VE-godkendt varmepumpeinstallatør.

BOOK ELEKTRIKER her

Stor fokus på kvalitet og service

Kundeservice vægtes på lige fod med kompetencer og kvalitet. Hos os er en aftale en aftale, og den gør vi alt for at overholde. Derfor tager vi os tid til at lytte til dig og dit behov, som skaber udgangspunktet for hele oplevelsen.
Bestiller du en autoriseret elektriker, installatør eller montør hos os, så har du garanti for høj kundetilfredshed – det er ihvertfald det, som vores kunder siger om os.

Kasper Steffensen
Solamagicterrassevarmer

FREE+ –terrassevarmeren der giver maksimal frihed

Din terrassevarmer skal ikke nødvendigvis kun bruges ét sted! Har du fx en båd, en kolonihave, et lysthus, en pavillon eller andet, synes vi, du skal have mulighed for at tage varmen med dig. Derfor har vi udviklet Solamagic FREE+, som giver dig maksimal frihed. Du kan pakke FREE+ væk og tage den frem, som det passer dig, og du kan placere FREE+.

 • Dækker op til 9 kvm
 • Ny FREE+ teknologi
 • 40 % mindre rødt lys
 • 5 års garanti

Kasper

Afdelingsleder

“Jeg brænder for mit arbejde, og derfor vil jeg altid finde den bedste løsning til mine kunder.”

Kasper kontakt

Hjælp til valg af terrassevarmer?

Jeg hjælper gerne med rådgivning

  Fordele med terrassevarmer og varmelamper

  ✅ Billig i drift:I drift er de markedets billigste med et forbrug på kun 2,85 kr. på strøm i timen. Det er 80% billigere end gasvarme. En enkelt varmelampe kan opvarme op til 17 m2.

  ✅ Ingen varmespild:varmelamperne opvarmer kun de objekter og personer, som strålerne rammer – ikke luften.

  ✅ Fleksibel montering:terrassevarmerne kan monteres stort set alle steder, som vægge, lofter, mure, parasoller og markiser – både ude og inde – og de kan selvfølgelig også monteres på et mobilt stativ. Og så vejer de kun nogle få kilo.

  ✅ Ingen svineri og ingen støj:Du slipper for den støj og det sod, der følger med udendørs gasvarmere. Solamagic er helt lugt- og støjfri.

  ✅ Miljøskånsom: Varmelamperne er udviklet med HeLeN IR- og No Glare teknologi – det betyder helt lavpraktisk, at du ikke finder en mere miljøvenlig løsning til opvarmning af udendørsarealer.

  ✅ Energibesparende:96% af elektriciteten bruges til selve opvarmningen (op til 65% større energibesparelse sammenlignet med andre varmeløsninger til udearealer)

  Brug solceller til at producere strøm, læs mere her: solceller

  Anmeldelser

  Det siger vores kunder om elarbejdet vi har udført

  Lars_anmeldelse
  "VS Automatic satte sig grundigt ind i netop mine behov. Alt i alt en rigtig god oplevelse."
  Lars
  Privatkunde
  Gert_varmepumpe_kunde
  "Derfor kan jeg godt anbefale mine kunder at henvende sig til VS Automatic. For jeg er sikker på, at det bliver gjort rigtigt."
  Lars
  Privatkunde
  Carsten udtalelse
  "Der gik mindre end et døgn, før Kasper kom forbi til en snak. Prisen var god, men det første møde var afgørende."
  Carsten
  Privatkunde

  FAQ

  Ofte stillede spørgsmål og svar

  Hvad er en terrassevarmer?

  En terrassevarmer, er kort sagt en lampe som kan varme områder op. Det virker dig mulighed for at forlænge sommeraftnerne. De bliver ofte brugt på en terrasse og cafeer. 

  Hvor kan min terrassevarmer hænge?

  Det er muligt både at få en terrassevarmer som både hænger i loftet eller en som står på jorden eller gulvet. 

  Det er muligt for dig at få en terressevarmer, på terrassen, i havnen, på altanen, i garagen, i skurret og mange andre steder. 

  Hvis du køber en terrassevarmer som står, er det muligt at tage den med, derhen hvor den skal bruges.

  Er terrassevarmeren el eller gas?

  VS Automatic har kun terrassevarmer som kører på el, hvilket gør det er mere miljøvenligt og lavere driftsomkostninger end terrassevarmer med gas.

  Hvad er SOLAMAGIC?

  SOLAMAGIC er et firma som producere varmelamper og terrassevarmere med el. De er høj kvalitet, lækkert design, effektive, miljøvenlig og lave driftsomkostninger. 

  Fordele ved terrassevarmer

  Fordelen ved terrassevarmer med el fra VS Automatic, er bl.a. at de ikke larmer og lufter, hvilket gør du slipper for larm og luft. De er billige i forbrug, det er 80% billigere end gasvarme. Der er ingen spildvarme, da de kun varmer objekter og personer som strålerne rammer, så de varmer ikke luften op. Der er mange flere fordele, som du kan se på siden. 

  Kasper

  Afdelingsleder

  “Jeg går altid efter den bedste løsning for mine kunder.”

  Kasper kontakt

  Hjælp til valg af varmepumpe?

  Jeg hjælper gerne med rådgivning!