Solamagic terrassevarmere

Solamagic terrassevarmere

– gør den gode tid ude endnu bedre

Solamagics unikke terrassevarmere er baseret på de nyeste og mest miljøvenlige infrarøde High Performance-teknologier, som både er effektive og billige i drift. På denne måde får du mest mulig værdi ud af dit uderum, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Moderne, effektiv og æstetisk

Når du anskaffer dig en terrassevarmer fra Solamagic, er du altid sikret en høj kvalitet sammen med en imponerende effekt. Vi udvikler vores produkter i Tyskland og efter det klima, hvor de skal bruges – derfor ved vi også, hvad der er vigtigt for dig i en udendørs varmeløsning.

Bedst i test, tysk grundighed og 5 års garanti som standard

Ja, det er rigtig nok: bedst i test på produkt, den højeste kvalitet og 5 års garanti. Når du køber en terrassevarmer fra Solamagic, er du sikker på, at kvalitet og innovation er i top.
Hos Solamagic sørger vi for, at vores produkter er udført i et eksklusivt design, som både er enkelt og elegant i diskrete farver, der passer ind i de fleste hjem.
Du kan selvfølgelig også selv vælge farven på dine terrassevarmere.

Vi producerer alle vores terrassevarmere på egne produktionsanlæg i Tyskland, så vi altid er med i hele processen og produktionen. Derfor giver vi altid 5 års garanti på alle vores terrassevarmere, fordi vi ved, kvaliteten er i top. Vi konkurrerer ikke på pris, men på kvalitet – og desuden er driftsprisen altid lavere hos Solamagic.

Som den ene af kun to terrassevarmere på markedet har Solamagic fået det anerkendte kvalitetsstempel fra TÜV og har haft det siden 2013.
TÜV er det tyske kvalitetssikringsinstitut, som alle vores varmelamper er testet og godkendt af.

    HVAD KAN VI HJÆLPE MED?


    Solamagic teressevarmer PREMIUM+ i have