el-installatoer

EL installatør

El INSTALLATØR I HORSENS, ØSTBIRK & HOVEDGÅRD

Din El Installatør

Her hos VS Automatic og HJ Valeur finder du din lokale og autoriserede el installatør. Vi har 3 el-afdelinger; i Horsens, Østbirk og Hovedgård. Der er mange fordele ved at vælge os til dine el-opgaver. Først og fremmest får du den højeste faglighed inden for alle områder, som vi bl.a.kan tilbyde gennem et landsdækkende netværk i elbranchen. Vi samarbejder på tværs af hele Danmark gennem TS-gruppen, som du kan læse mere om her.

Specialister I El-Installationer

Uanset om el-opgaven er lille eller stor, er ikke afgørende. Vi arbejder både med mindre elinstallationer i hjemmet, som en enkelt el installatør kan løse. Uanset om det er installationer i gamle eller nye huse, så kan vi sikre dig en god service og høj kvalitet.

Vi varetager også større el-projekter som kræver fagentreprenører og mange elektrikere, hvis det eksempelvis gælder en stor  virksomhed eller byggeri. Vi står klar med elinstallationens diagrammer, og kan være med i hele processen.

Små og store el-installationer

Fra de daglige små opgaver som ekstra stikkontakter og renovering af gamle el-installationer til nybyggeri og større komplekse el-løsninger.
Uanset om du som privat, virksomhed eller offentlig institution står med en el-opgave, kan vi hjælpe dig. Vi er eksperter i el-installationer – og løser opgaven, der hvor den er.
Uanset opgavens omfang, så er vi gearede til at hjælpe med det hele. Vi hjælper eksempelvis med:

  • Almindelige elinstallationer
  • Nybyggeri – traditionel eller intelligent installation?
  • Renovering af gamle el-installationer
  • Reparation af elektriske installationer
  • Fejlfinding på el-installationer
  • El-installation i hus
  • Service og vedligeholdelse af el-installationer
  • Komplekse tekniske installationer
  • Avancerede installationer og specialløsninger

Ovenstående er kun en lille del af hvad vores dygtige el installatører kan, som altid er klar på en udfordring.
Hvis du har en god ide eller projekt som du ikke har set før, kan vi hjælpe dig fra start til slut i processen.
Innovation, faglighed, service og kvalitetsprodukter – Fire punkter vi ikke går på kompromis med!

Special-installationer

Tag VS Automatic med på råd – Eller tag os med på opgaven.
Vi har gjort os til eksperter i en række specifikke områder inden for  special installationer og installationsopgaver, der kræver specialviden og mange års erfaring.
En specialviden, som vi hver dag arbejder målrettet på at udvikle. Til glæde for dig og vores andre kunder.

El installatør i Horsens med mange specialer

Vores veluddannede team af el installatører, montører og elektrikere, har mange års erfaring med alle typer af el-opgaver. Vores faglige kompetencer holdes løbende vedlige,
så vi altid kan tilbyde de bedste løsninger til vores kunder. Derudover har vi løbende elektriker lærlinge som en del af holdet, der bidrager med nysgerrighed og ny viden direkte fra elektrikeruddannelsen. En kombination som har sikret os kompetencer, innovation og faglig udvikling.
Ved at samarbejde med os får du ikke alene adgang til en lokalt forankret el installatør med special-kompetencer. Du får samtidig adgang til et landsdækkende netværk af el installatører.

El installatører over hele landet

Når du vælger os, får du det bedste fra to verdener. Du får fordelen ved at vælge en el installatør fra et landsdækkende netværk, der kan trække på kompetente kollegaer i hele landet.
Derudover får du trygheden ved at vælge en lokal forankret el-installatør, du kan se i øjnene, når I mødes på gaden.

Hos os er du garanteret, at alle installationer er udført efter gældende lovgivning på området. Vores autoriserede el-installatører sikrer altid, at alt virker som det skal,
og at du er tilfreds med det udførte el-arbejde. Vi forlader dig ikke, før du er tilfreds med arbejdet.
For at sikre dig autoriseret el-installationer og rådgivning, har vi fået flere anerkendende blåstempler. Det betyder at vi lever op til en række standarder, som sikrer en høj kvalitet og service.
De blåstempler vi er mest stolt af lyder:

Vi har fået tildelt CSR-mærket af Horsens Alliancen, som tildeles til socialt ansvarlige virksomheder.
Det betyder at VS Automatic er med til at løfte det sociale ansvar, og bidrage til lokalsamfundet. Et mærke vi er rigtig stolte af!

El-vagt 24/7 året rundt

Står du med pludselige el-problemer, kan du altid ringe til vores el-vagt. Der sidder altid en el installatør klar til at hjælpe dig. Dag og nat – Året rundt.
Vores servicebiler er pakket med udstyr, så vi hurtigt og effektivt kan løse kritiske situationer. Det kan være alt fra strømsvigt, nedbrud i installationer eller indbrud.  Vi står klar.

Professionel El Installation

VS Automatic har dygtige el installatører, der kan klare enhver opgave!
75 64 18 99
info@vs-automatic.dk