VS Automatic

Elektriker i hovedgård

VS Automatic og HJ Valeur står for professionelt og autoriseret el-arbejde – altid udført til tiden og til den aftalte pris. Vi har elektrikere i Hovedgård, Horsens og Østbirk, men vi har kunder i hele området.

Vores erfarne og veluddannede lokalkendte elektrikere og installatører i Hovedgård kan hjælpe dig med en hvilken som helst opgave inden for elinstallation og energioptimering.

Kontakt os i dag på 75 66 10 74 eller på info@vs-automatic.dk

Vi ser frem til at høre fra dig!

Elektriker i Hovedgård – vi servicerer private og erhverv

Som elektriker i Hovedgård servicerer vi både private og erhvervskunder med installation, reparation og service.

Vores kernekompetencer er bl.a.:

  • Standard el-opgaver (stikkontakter, lamper mv.)
  • Fejlfinding på hovedstrømsafbryder /HPI /HPFI – og udskiftning
  • Installation og service af varmepumper og klimaanlæg
  • Reparation og service på hvidevarer
  • Opsætning og installation af LED belysning (spots, skinner mv.)
  • Opsætning af alarmsystem m/u videoovervågning
  • Installation af standard tyverialarmer og røgalarmer
  • Reparation af maskiner, anlæg mv. (el automation)

Vi løser mange forskellige elektriker opgaver og vi har kompetencer til at administrere både de helt små opgaver og de store projekteringsopgaver i Hovedgård og omegn.

Træf det bedste valg med professionel rådgivning og installation

Er du i tvivl om hvilken løsning, du skal vælge? Med brede kompetencer og specialuddannelser i bagagen, kan vores elektrikere vejlede og rådgive dig, så du kan finde den rigtige løsning for dig.

Vi rådgiver bl.a. om el-installationer, renoveringsprojekter, totalinstallation og entreprenøropgaver – vores autoriserede team står for installation, tilslutning og montage efterfølgende.  Alt i én pakke. Og vores arbejde er først tilendebragt, når du er helt tilfreds med resultatet.

Vi kan også hjælpe med finansiering, da vi samarbejder med Ekspres Bank og tilbyder online lån til en lav rente (læs mere om lån med lav rente her).

Kvalitet og kundeservice – du får den bedste løsning og service hos os

Vi går højt op i at udvikle vores kompetencer, så vi altid kan tilbyde vores kunder de nyeste og mest bæredygtige løsninger på markedet. Vi samarbejder med branchens stærkeste producenter og leverandører, og samtidig holdes vores team af elektrikere up-to-date gennem kurser og efteruddannelse. God kundeservice er vigtigt, og vi strækker os gerne ekstra, for at sikre 100% tilfredshed hos vores kunder.

Som medlem af TS-gruppen og Blue Install kan vi løse alle opgaver.

Kontakt os – din lokale elektriker i Hovedgård

Hvad enten det drejer sig om en simpel el-opgave, som udskiftning af stikkontakter i din private bolig, eller energioptimering i en stor industrivirksomhed, så får du autoriseret professionel hos os.

VS Automatic (og dermed HJ Valeur) har i alt 3 afdelinger; Hovedgård, Horsens og Østbirk. Vi dækker et stort område, og har derfor en bred kundekreds og erfaring med alle typer af el-opgaver.

Kontakt os på tlf.: 7566 1074 eller send os en mail til info@vs-automatic.dk – vi giver gerne et uforpligtende tilbud på alle løsninger.