Fjernsupport

HURTIG SERVICE IGENNEM FJERNSUPPORT

Fjernsupport for alle

Er uheldet være ude, så fortvivl ikke. Rigtig mange problematikker kan løses via fjernsupport. Hos VS Automatic tilbyder vi support gennem Teamviewer, så du altid kan få hjælp til dine problemer. Udfyld formularen og find ud af hvordan vi kan hjælpe dig med support, uden at sende en tekniker ud.

Fjernsupport med teamviewer

Med support, hvor der anvendes Teamviewer, får vores medarbejder adgang til din skærm/server/computer, og I kan begge se hvad der sker på skærmen. Det er en stor hjælp, og det kan ordnes uanset hvor langt fra hinanden i er, da det bliver ordnet fra vores egen lokation. Vores tekniker behøver således ikke være på adressen, og du sparer som kunde også for at skal betale for køretid.

Fjernsupport kan til enhver tid afbrydes af dig, og er fuldstændig sikkert, og vores medarbejder behandler naturligvis information fortroligt. Fjernsupport afregnes pr. påbegyndt time.

Fjernsupport til direkte og hurtig hjælp

Hos VS Automatic går vi op i at kunne hjælpe dig, også selvom vi ikke er fysisk tilstede. I mange tilfælde kan vi hjælpe dig direkte og hurtigt videre gennem vores fjernsupport, så du sparer tid og irritation.Vores fjernsupport er udviklet således, at du nemt og hurtigt kan komme videre i teksten. Få klik og vi kan hjælpe dig videre, uden vi behøver at komme ud til dig – nemt, hurtigt og langt billigere end før.  Om det er fjernsupport til iPad, mobile enheder eller din computer, så klarer vi det gennem Teamviewer.

Adgangskontrol med brik og kode

Din adgangskontrol kan eksempelvis installeres med brik eller kode, som kun skal uddeles til dem man ønsker adgang. En adgangsbrik indeholder en kode, som skal bruges til aflæseren ved døren. Hvis du har adgangstilladelser, skal brikken blot holdes op foran læseren, og døren åbnes herefter.

Du kan også benytte adgangskort, som fungerer på samme måde som adgangskontrollen med brik. Brikkerne kan designes efter behov, så du nemt kan opdele dem efter behov. Normalt har adgangskort samme størrelse som et almindeligt Dankort, og passer derfor ned i pungen. Disse kort kan ligeledes designes, så du eller din virksomhed sætter sit personlige præg. Det kan være med logo, medarbejderbillede eller lign. Kun fantasien sætter grænser.

Teamviewer

Når det handler om fjernforbindelsesløsninger, er Teamviewer uden tvivl markedets førende brand. De baner vejen mod en sund og global arbejdsplads, hvor lokation ikke har samme betydning længere. Udvikling og ny teknologi har muliggjort en nem og sikker adgang, så vi kan hjælpe dig uanset hvor du befinder dig.

Vi kan gennem programmet få fjernadgang, så vi kan hjælpe dig videre med dine tekniske problemer. De benytter en enhedsagnostisk adgang, som er den førende i hele verden. De er ligeledes de eneste i verden, som tilbyder LIVE iOS-enhedsskærm og styring. Uanset om det er fra computeren eller mobilen. Dette gælder naturligvis også for alle Android-enheder, så vi kan hjælpe uanset hvilken situation du står i.

fjernsupport hjaelp

Download Teamviewer

Hvis du ønsker Teamviewer online, om det er på din Mac eller Windows, så kan du downloade det her. Kvit og frit – vi glæder os til at høre fra dig.

Download til mac Download til windows

TeamViewer 14 Er Her!
75 64 18 99“>75 64 18 99
info@vs-automatic.dk