Human machine interface – HMI

Din maskines Human-machine interface eller HMI, er operatørens måde at kommunikere med maskinen via skærmbetjening af et touchpanel. Det er derfor vigtigt at denne interface, er lavet på en måde, således at det er nemt og overskueligt for operatøren at følge med i hvad, maskinen foretages sig. Samt hvor i processen den befinder sig, eller at kunne indstille på maskinen for at sikre optimal produktion. HMI’en henter også data fra maskinen, så operatøren kan se vigtige oplysninger og tal omkring maskinen. Dette kunne F.eks. være produktionstider, produktionstal, eller andre oplysninger som kan fortælle noget om maskinens tilstand og effektivitet. Det betyder at at brugervenlighed og design er essentiel i en god HMI, så operatøren kan foretage de rigtige beslutninger, og så processen og arbejdsgangen bliver så nemt og effektiv som muligt.

Hvis du skal sælge en maskine, skal man huske på at køberen ser ikke programmet som ligger bag ved maskinen, men de ser HMI’et, så et godt HMI, kan være være afgørende for at kunne sælge en maskine, en god maskine, fortjener man en flot HMI.

I VS-Automatic har vi mange års erfaring med struktureret og overskuelig opbygning af HMI’er så din produktion kan blive så effektiv og nem for operatøren som muligt. vi bestræber os på at designet og udseende bliver flot at se på, og har vi erfaring af design på Siemens, Allen Bradley, Mitsubishi, Omron, InTouch, Citect, iFix og flere.

HVAD HAR DU BRUG FOR?