vs automatic kompetencer

Hvad leder du efter?

Kategorier

Vælg præcis hvilken kategori du vil læse om herunder.

Få el nyheder

Hold dig opdateret omkring udviklingen inden for elbranchen.

Seneste indlæg

Brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål til indlægget eller bare har spørgsmål omkring el, så hjælper vi gerne.

Et stærkt samarbejde om produktionen af industrimaskiner

Sidst redigeret: 3. januar 2022 / Skrevet af: VS Automatic

Til venstre ses salgs- & projektleder fra AM Tooling, René. Til højre projektleder, Tomas, fra VS Automatic.

Samarbejdet mellem AM Tooling og VS Automatic går efterhånden mange år tilbage. Et samarbejde, der beror på gensidig tillid, opbakning og kvalitet for øje, når det handler om produktionen af industrimaskiner. Til trods for et 2021 med Corona-restriktioner og nye udfordringer, er det endnu engang lykkedes at levere et gennemarbejdet og kvalitetssikret produkt til slutkunden i Tyskland. Og succesen skal uden tvivl findes i det gode samarbejde!

”Vi har et stærkt samarbejde med enighed om, at vi fortsætter – koste hvad det koste vil, til det hele virker!” Sådan fortæller René, der er salgs- og projektleder i AM Tooling i Odense. For der er ingen tvivl om, at det seneste år har budt på udfordringer af helt ny karakter. Men med et samarbejde i topklasse, er der ikke noget, som kan stå i vejen for at føre projektet til dørs.

Produktionen af industrimaskiner er ikke en hyldevare

I H.C. Andersens by bor en af Danmarks førende værktøjsfabrikanter, AM Tooling, som er specialister indenfor industri-produktionsmaskiner og værktøj. En virksomhed der er gået fra at være en lille garagevirksomhed til en nu stor og anerkendt verdens-leverandør.

”Det er en branche med spændende arbejdsgange og samarbejder, da ingen projekter er ens. Det er opfindelser og udvikling stort set hver gang, at vi skal lave et nyt produktionsanlæg. Det er ikke bare en hyldevare.” fortæller René fra AM Tooling, og fortsætter: ”Derfor sætter vi pris på de gode samarbejder, for det er her, at vi får tingene til at spille sammen og kan levere kvalitet til kunden. Kunden skal jo gerne vende tilbage igen, da arbejdet er så godt og gennemført.”

Succesfuld levering af industrianlæg til tysk kunde

Ét af de store projekter for 2021 har været samarbejdet om et anlæg til en tysk kunde. Anlægget skal bruges til produktion af dele til Mercedes Benz. Her har VS Automatic stået for alt el-arbejde, styring samt programmering af anlægget.

Efter slutkundens ønske er anlægget nu udstyret med en komplet Siemens PLC styring, som driver Festoserverne og de hydrauliske presser. Mercedes Benz emnerne, der køres igennem maskinen, bliver markeret med en QR-kode, hvilken indeholder nyttige data, hvorigennem emnet nemt kan spores. Anlægget har ligeledes en indbygget Japansk Keyence lasermarker, som sporer komponenterne hele vejen igennem produktionen ift. skiftepunkterne herunder tidspunkt, dato mm. Til slut tjekker anlæggets Vision kameraer efter, om hullerne er lavet korrekt i hvert enkelt emne. Hele styringen og programmeringen er med til at skabe et større overblik, sikkerhed og kontrol af produktionen, hvilket kommer den tyske slutkunde til stor gavn.

Et kollegialt samarbejde hvor gejsten ikke forsvinder

Det er ikke først gang, at landets førende værktøjsfabrikant og Midtjyllands innovative el- og installationsvirksomhed arbejder sammen om spændende projekter. Tidligere har AM Tooling og VS Automatic udviklet en industrimaskine til produktionen af en bremsepedal til autobranchen. Samarbejdet har derfor stået sin prøve, og der er ikke nogen tvivl om, hvad der er kernen bag – nemlig den store fælles vilje og gejst.

”Målsætningen er, at vi gør tingene færdige, og at vi bliver færdige sammen. Og det gør vi også!” fastslår René og påpeger, hvor vigtigt det er, at man har det samme mindset, når man går ind i så store projekter sammen. ”Det er altid med stor tilfredsstillelse, når vi går ind i et samarbejde med VS Automatic. Det skyldes både deres knowhow og kompetencer, men også den personlige måde, som de tilgår tingene påGejsten forsvinder ikke.” Og det er en gejst og tilgang, som er nødvendig, når der arbejdes med disse innovative projekter i en noget foranderlig og anderledes tid, konkluderer René.

Selvom der er tale om et samarbejde på tværs af to virksomheder, så bliver det nu engang kollegialt med plads til humor og stor gensidig forståelse og respekt. ”Vi bliver en form for kollegaer. Vi sidder jo i den samme kano, og øser vand ud, for at tilfredsstille en kunde” smiler René og afslutter: ”Vi er jo sammen om at nå målet, og det kræver altså en god dynamik, og at vi bliver ved – også når der er udfordringer. Og det gør vi. Altid!”

KONTAKT

VS Automatic 
Ormhøjgårdvej 15, 8700 Horsens
(+45) 75 64 18 99
info@vs-automatic.dk

Anbefalede indlæg

Fordi du læste indlægget, tror vi at du kan lide disse indlæg.