vs automatic kompetencer
Loading...

PANASONIC NZ25YKE Pakketilbud

11.500 kr.

Billig før – meget billig nu!
Pakkens indhold værdi: 13.049 kr.

KAMPAGNETILBUD BEGRÆNSET PERIODE

Varmepumpe inkl. gummifødder og montering

NB: Ved Montering/kørsel over 25 km (t/r), forekommer der kørselsgebyr.
Læs her: Gebyr for kørsel

Grundet stor efterspørgsel på varmepumper, ladestander og solceller, monterer vi ikke på Sjælland og ikke-nærtliggende områder til Trekantsområdet/Midtjylland

Loading...

Panasonic NZ25YKE Etherea, 6,5 kW Pakketilbud

OPTIMERET ENERGIFORBRUG

Energimærke

Varmekapacitet

SCOP

Kølekapacitet

SEER

høj/lav(quiet)

Lydtrykniveau

Temperaturkontrol

Kølemiddel

Sikkerhed og Tryghed

Garanti

højde/bredde/dybde

Størrelsesforhold

Smartfunktion

Silent operation

Panasonic NZ25YKE Etherea, 6,5 kW

Panasonic NZ25YKE Luft til luft varmepumpe udedel miljøbillede

Hvor vælge Panasonic NZ25YKE ?

Panasonic NZ25YKE er en af de bedst sælgende inde for sommerhuse, kolonihaver, villaer og hjemmekontor.

Panasonic NZ25YKE modellen er specielt tilpasset det hårde nordiske klima og er effektiv og pålidelige året rundt – uanset vejret. Den har indbygget wifi-styring der gør at du kan styre temperaturen ved hjælp af Comfort Cloud-appen – direkte fra din smartphone eller tablet. NZ25YKE er altså ideel til dig, der ønsker at villaen, sommerhuset eller kolonihaven skal være perfekt opvarmet eller dejlig kølende allerede ved ankomst.

NZ25YKE model udleder kun 19db(A) støj fra indedelen. Det gør varmepumpen til en af de mest støjsvage varmepumper på markedet. Ydelsen er på hele 6,5 kW hvilket gør varmepumpen ideel til huse på mellem 15 – 130 m2.

App til intelligent styring

Panasonic NZ25YKE er klar til smartstyring gennem appen Panasonic Cloud. Den med indbygget wi-fi og stemmestyringsassistent. Det betyder, at du nemt kan styre din varmepumpe med både Google Assistent og Alexa.

Enheden er udstyret med nanoe™ x-teknologi, som hjælper med at hæmme potentielle forurenende stoffer såsom bakterier, lugte, virusser og mug. Du kan selv vælge, om teknologien skal være slået fra eller til. Det virker ved hjælp af naturens rengøringsmiddel – hydroxylradikaler. Pumpen frigiver disse molekyler, som renser luften. Hydroxylradikaler kaldes også for ”vaskemidler i atmosfæren” og er 100% naturlige.

Panasonic NZ25YKE Luft til luft varmepumpe

Ideel til sommerhus

Denne model har den kendte sommerhusfunktion, også kaldet lowheat. Funktionen er opkaldt efter sommerhus folket, som bruger den til og sikre en lav stabil varme når de ikke bruger huset. Mange ønsker dette da det modvirker dårligt lugt og fugt og giver et renere og sundere indeklima. På denne model kan du let skifte mellem 8 til 15 grader på sommerhusfunktion med et halv grad i interval. Sæt f.eks varmepumpen til 12 grader når du ikke er der. Inden du kører hjemmefra kan du let sætte temperaturen op til f.eks 22 grader via det indbygget wifi-styring. 

Tilbehør

Vær opmærksom på, at nogle varmepumper kommer uden wi-fi modul fra standard. Dette er et tilkøb, som vi anbefaler til kunder, der ønsker at fjernstyre deres varmepumpe. Eksempelvis hvis du har sommerhus, samt udlejer sommerhus, er det en god ide. Du får stor kontrol over både styring og forbrug af varmepumpen.

I tilfælde af, at du ønsker at ”skjule” varmepumpens udedel, er der mulighed for at købe en varmepumpe skjuler. Især i sommerhuse og andre træ-bygninger er dette et populært tilkøb.

elbil opladning altid ledig
Varmekapacitet

SCOP

Fighter E25 har en SCOP-værdi på 5,1 ved opvarmning samt energimærkning A+++. Varmepumpen producerer 5,1 kWh varme pr. 1 kWh.

elbil opladning altid ledig
Effektiv Opvarmning

Grundvarme funktion

Denne funktion kaldes 8-graders funktion eller sommerhusfunktion og hjælper med at holde dit hus frostfrit i de kolde måneder. Varmepumpen indstilles mellem 5-13 grader.

elbil opladning altid ledig
Kølekapacitet

SEER

Varmepumpen har en SEER-værdi på 7,7 samt energimærkning A+++.
Fighter E25 producerer 7,7 kWh køling pr. 1 kWh.

Inkluderet:

X

Ikke inkluderet:

Gebyr for kørsel

Ved kørsel over 25 km fra vores adresse Ormhøjgårdvej 15, 8700 Horsens, betales der en kilometerpris, der skal dække udgifterne til Kørsel til monterings adresse og tilbage.

Pris pr. kilometer efter 25 km, er 5,95kr pr. kørt kilometer.

Eksempel på udregning.

FRA: Ormhøjgårdvej 15, 8700 Horsens

TIL: City Vejle, Banegårdspladsen 6, 7100 Vejle

Distance mellem adresser 25,4 km.

Udregning for kørsel:

Kørsel til og fra adresser: 25,4*2 = 50,8

Minus de første 25 km: 50,8 = 25,8

Resterende km X kørt kilometer: 25,8 * 5,95 = 153,51 kr.

Prisen for kørsel vil blive beregnet ved betaling.

Tilbehør

Læs mere om tilbehør til din Panasonic luft til luft varmepumpe herunder.

Transientbeskyttelse

Pas på dit elektroniske udstyr med transientbeskyttelse.

Transientbeskyttelse er en komponent, der nemt installeres direkte i din eltavle.
En transientbeskyttelse minimerer følgeskaderne på din elektronik i forbindelse med overspænding.

En transient er en kortvarig overspænding i installationen, der kan forekomme i forbindelse med lynnedslag i området eller ved arbejde på elnettet. Ødelæggelsen kan ske øjeblikkeligt, men oftest sætte det sig og resultere i periodiske fejl, som vil komme i tiden efter overspændingenspåvirkningen – og disse kan være vanskelige at lokalisere.

Overspændingsbeskyttelsen fungerer sådan, at den leder den ødelæggende energi fra lynet udenom installationen.

Med transientbeskyttelse sikrer du dine elinstallationer bedst muligt mod overspænding.

Læs mere her: Transientbeskyttelse

Bi-måler

En bi-måler er en separat elmåler, som du kan få installeret.

Bi-måleren installeres foran din varmepumpe og måler på energiforbruget på din varmepumpe. På den måde har du det fulde overblik over varmepumpens drift og strømforbrug, og du kan adskille forbruget fra resten af boligens energiforbrug.

SMS-styring

Med sms-styrings-modul til din varmepumpe får du muligheden for at styre din varmepumpe via sms eller via varmepumpe-producentens app.

Modulet monteres nemt i samme rum som varmepumpe og et SIM-kort indsættes i varmepumpe. Det giver dig mulighed for SMS- og APP-styring, så du kan fjernbetjene din varmepumpe og styre temperaturen i din bolig.

Nedtagning af gammel varmepumpe

Demontering af gammel varmepumpe omfatter:

  • nedtagning
  • aftapning af kølemiddel
  • bortskaffelse af kølemiddel
  • miljørigtig håndtering af gamle varmpumpe og kølemiddel.

Vi medtager ikke den gamle varmepumpe.

Fødder til udedel

Det anbefales at luft til luft varmepumpen monteres 10-15 cm over jordniveau.

Ved at varmepumpen monteres 10-15 cm over jordniveau, forlænges varmepumpes levetid, da varmepumpen nemmere kan komme af med kondensvand samt afrime i vinterhalvåret.

Ønsker du at have varmepumpen stående på jorden, men ikke har et stabilt fundament at stille den på, er fødder til udedelen en god løsning. Fødderne kan indstilles, så varmepumpen står jævnt og sikkert.

Jordspyd inkl. montering

Jordspyd bruges til at jorde din elinstallation. Ifølge dansk lovgivning kræves det, at varmepumpen bliver tilsluttet jord.

Jording af elinstallationer bruges for at lede fejlstrømme til jord, så de ikke går til mennesker. Jording er derfor med til at højne personsikkerheden.

Har du ikke i forvejen jord i din stikkontakt, kan du få monteret et jordspyd til din varmepumpe.

Wi-Fi styring (Hvis varmepumpen ikke er inklusiv Wi-Fi)

Styr driften af din luft til luft varmepumpe med Panasonic Comfort Cloud. Panasonic Wi-Fi modul og appen giver dig mulighed for at styre din varmepumpe med mange forskellige funktioner som:

  • Start/stop
  • Temperatur indstillinger
  • Rumtemperatur
  • Energiovervågning

Kræver adgang til Wi-Fi.

Panasonic varmepumpe NZ_YKE