Content protected by Whocopied.me

LED Armatur

DÆMPBAR LED ARMATUR

Trustpilot anmeldelser
Google_anmeldelser
Facebook_anmeldelser

Spot on med LED Armatur

Spar penge og skån miljøet med et LED armatur. Lavere energiforbrug, mindre varmeafgivelse, og længere levetid, er blot nogle af fordelene ved LED belysning. Hos VS Automatic leverer vi både LED armaturer og belysning. Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på LED belysning.

Læs også om LED belysning.

LED Paneler

TS-gruppens installatører er autoriserede til installation af de unikke DAMPA CLIP-IN LED paneler. TS-gruppens lokale el-installatører og montører har en eksklusivaftale på alle installationsopgaver af DAMPA LED paneler til eksisterende DAMPA lofter i CLIP-IN-serien. Vi er en del af TS-gruppen, så vi er autoriseret og godkendt til installation og montage.

Hvad er LED belysning?

Lys Emitterende Diode

LED er forkortelsen for Lys Emitterende Diode, der er lys som sendes infrarødt, når det er tændt. LED lys har lang levetid, og kan spare dig for mange pæreskift. Dermed er det økonomiske perspektiv og tidsressourcerne, også et godt argument til et skifte. Derudover, er det generende at mangle lys.

Ved LED belysning er energiforbruget i bund, det kan du f.eks. se, ved at skifte en alm. glødepære på 60 watt ud med en 10 watts LED pære. Den formindskelse i watt, ses på el-forbruget, hvor det i dette tilfælde, koster 6 gange så meget at få det samme lys, ved en 60 watt glødepære, kontra en 10 watts LED.

Økonomisk beregning for skift fra 60 watt glødepære til 10 watt LED. (10 timer dagligt 250 dage)

  • Glødelampe, effekt 60W, effekt pr. år 150 kWh, pris pr. år 295,50 kr.
  • LED 10W, effekt 10W, effekt pr. år 25 kWh, pris pr. år 48,75 kr.

Du skåner miljøet, ved anvendelse af LED belysning, og du formindsker CO2-udslippet, set i forhold til en glødepære. Med LED belysning, får du en rigtig god farvegengivelse, samt en farvetemperatur der estimeres til at være 2700 Kelvin, hvilket for dig betyder du får en masse varmt og behageligt lys.
Tilbagebetalingstiden på LED belysning er ofte så lav, at det tager under et år at betale pærens kostpris tilbage, grundet de store besparelser i watt.

Økonomisk beregning for skift fra 60 watt glødepære til 10 watt LED, investering ved 30.000 timers brændetid.

  • Glødepære, timer 1.000, 30 stk. for at opnå 30.000 timer, detailpris 15,00, samlet investering 450,00
  • LED, timer 30.000, 1 stk. for at opnå 30.000 timer, detailpris 150.-, samlet investering 150.-

Ved at ligge investering og energiforbruget sammen, fremgår det tydeligt at LED belysning er den mest økonomiske belysning. LED belysning kan fås med alle de kendte sokler som glødepære og halogenpære, så også du har mulighed for at få optimeret din belysning. Det er godt at have pæren i orden, og det har du ved at skifte til LED belysning.

LED armatur

DAMPA LED lysarmaturer – til montering i DAMPA-loft

DanMind har specialiseret sig i kundetilpassede løsninger inden for LED-belysning, og har som LED-producent, i samarbejde med DAMPA, udviklet et moderne LED-lys til den klassiske CLIP-IN loftserie. Som en del af TS-gruppen er vi udvalgt til forhandler og montør.

De energibesparende LED-paneler er specialdesignede til integrering i DAMPA’s CLIP-IN metallofter. Vores montører kan let og hurtigt udskifte det eksisterende lys med nyt energibesparende DAMPA LED armatur. Lysarmaturerne med LED kan fås i forskellige størrelser og designs, og kan tilpasses alt efter monteringsmulighederne i det pågældende DAMPA-loft.

CLIP-IN-panelerne fås som standardstørrelser i målene: 60×60 cm og 30×30 cm. De kan monteres uden brug af værktøj, så udgifterne til montage bliver minimale.

Du sparer op til 60% på elforbruget – Her er flere fordele:
DanMind har lavet beregninger i forhold til besparelser på elforbrug og forventet tilbagebetalingstid:

  • Skifter du fra traditionel belysning til DAMPA LED, kan du spare helt op til 60% på elforbruget
  • Forventet tilbagebetalingstid (ROI) på mellem 2 og 4 år
  • Garanteret levetid på >50.000 timer – omregnes til ca. 15 år v. normalt brug*
  • 3 års produktgaranti (dioder og driver)
  • Energimærkning og energiklasse: A+
  • CE-mærket

*normalt brug er her ensbetydende med 8 timer dagligt.

Sikkerhed, vedligehold og kvalitetssikring

LED-panelet er udformet som en lukket kassette i IP44, CLASS II. Certificeringen betyder, at kassetten er forsvarligt lukket i forhold til støvpartikler og andet snavs. Fronten på panelet – selve ‘opal-glasset’ – er let at rengøre. Sikkerheden er også helt i top, da opal-glasset er produceret i brandhæmmende polykarbonat.

LED-panelerne er af højeste kvalitet og udmærker sig bl.a. med specifikationer som MacAdam step 3. Hvilket betyder, at panelerne afgiver en helt ensartet farve fra produkt til produkt. De er desuden CE-mærket og RoHS-certificerede.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud. Vi giver samtidig et overblik over din årlige besparelse på el og den estimerede tilbagebetalingstid for lige netop din virksomhed. Vi kan hjælpe dig med alt fra LED bånd, LED lamper indendørs, LED spot, LED armatur som er dæmpbar, LED armatur med sensorer, LED armatur til industrien, stalden eller blot et fladt LED armatur.