Elstyring

Elstyring og automation af din el

Intelligent elstyring til private og erhverv

Intelligent elstyring er vejen til effektivisering og energibesparelser. Det handler om at kunne styre, regulere, automatisere og overvåge boligens eller virksomhedens mange tekniske installationer.

el-styring

Automatiske løsninger

Det betaler sig ofte at investere i intelligente installationer. Den ekstra udgift, du betaler for intelligente produkter, tjener du typisk hjem igen på de energibesparelser, du opnår ved at automatisere styringen. Herunder kan du læse mere om intelligent styring af el i private hjem og i virksomheder.

El-styring

El-styring og automation gør hverdagen nem og miljøvenlig.

Intelligente installationer er nutiden, fremtiden og et af vores faglige specialer.
El-automation og intelligente styringssystemer er ikke længere et spørgsmål om hvornår. Det er allerede installeret i mange hjem og virksomheder i dag. Og det bliver kun mere i fremtiden.

3 grunde til at installere intelligent styring og el-automation
Det er ikke længere blot for bekvemmelighedens skyld. Der er tre væsentlige årsager til, at el-styring og el-automation er populært for både private og virksomheder:

 • Øget komfort
 • Effektivisering
 • Energioptimering

Med et intelligent styringssystem vil du opleve, at synergien mellem dine installationer udnyttes, hvad end det er i din bolig eller i din virksomhed. Det sparer dig energi, samtidig med at du får et bedre overblik over dit energiforbrug.

El-styringssystem

Ét samlet styringssystem til alle installationer.

Det smarte ved intelligent styring er, at du får ét samlet system, der giver dig mulighed for at kontrollere alle dine systemer på for eksempel lys, varme og ventilation fra ét sted. Alle dine installationer vil automatisk snakke sammen.

Der kan for eksempel være tale om et intelligent styringssystem, der automatisk kan reducere dit strømforbrug, tænde og slukke lys, styre dit alarmsystem og regulere varmen. Det er ikke alene smart – det er også energibesparende.

Få den rigtige elstyringsløsning
Der findes mange forskellige løsninger til automatisk el-styring. Nogle er velegnede til ældre installationer – andre til nyere installationer. Uanset om du har brug for el-styring i en ny eller ældre bygning eller bolig, så kan vi hjælpe dig med at finde den løsning, der bedst betaler sig for dig eller din virksomhed. En automatisk el-styringsløsning kan bl.a. være:

 • Markiser og solafskærmning der styres automatisk efter sollyset
 • Automatisk varme- og ventilationsregulering
 • Styring af lysforhold og belysning
 • Sikkerhed og alarmsystemer

El-automation

Optimér dine processer.

El-automation er nøgleordet, når vi snakker om effektiv produktion. Det handler grundlæggende om driftsikkerhed og konkurrenceevne. Hvis du gerne vil beholde produktion og arbejdspladser på dansk grund, er automation og automatisk el-styring en forudsætning i dag. Med automatisering og intelligent styring kan du skabe mere ensartet kvalitet og øget effektivitet. Det vil du hurtigt mærke på din bundlinje.

El-automation hos VS Automatic har gennem de seneste år været igennem en rivende udvikling. Vi arbejder hovedsageligt med automatisering af industrielle maskiner/anlæg samt proces og fødevareanlæg. Det være sig både på styringssiden (PLC) såvel som brugerfladen (Scada, SRO og HMI). Vi leverer komplette løsninger inkl. styringer og el-montage på anlægget.

Vores force er veluddannede og motiverede medarbejdere, som hver især har deres kompetencer indenfor produkter fra Siemens, Allen Bradley, Mitsubishi, Omron, InTouch, Citect, iFix og VB.

Med automatik og intelligent el-styring kan du reducere omkostninger og skabe mere ensartet kvalitet. Vi optimerer produktionsprocesser, synliggør stop-årsager og automatiserer arbejdsrutiner og tungt manuelt arbejde. Med et intelligent computerstyret anlæg får du automatiserede processer, mens store mængder data filtreres og giver dig overblik.

Automationsløsninger af enhver art

PLC & SRO/SCADA-system.

Vi har årelang erfaring indenfor automation og kan hjælpe dig med mange forskellige typer af el-automation. Du kan for eksempel bruge os til at optimere produktionsprocesser, synliggøre driftsstop og til at automatisere arbejdsrutiner og tungt manuelt arbejde. Og meget mere.

Styrken ved at vælge os er, at vi er en del af en landsdækkende installatør-kæde, hvor du kan få glæde af, at vi er mange. Vores medarbejdere er autoriserede i de fleste kendte systemer og har hver især deres kompetencer inden for produkter fra bl.a. Siemens, Allen Bradley, Mitsubishi, Omron, InTouch, Citect, iFix, VB m.fl.

PLC – Automation af procesanlæg og produktionsmaskiner
Med en PLC-styring kan vi sikre dine anlæg mod driftsstop. Vi udvikler og implementerer PLC-styringer. En PLC-styring er en programmerbar enhed, der typisk placeres på maskindele, og dataudveksling foregår via en busforbindelse. Det betyder, at hvis en styring fejler, så kan de øvrige maskindele fortsætte uden problemer.

SRO/SCADA-system – Giver dig overblik over dit procesanlæg
Med et SRO/SCADA-system (Styring, Regulering og Overvågning/System Control And Data Acquistion) kan vi hjælpe dig med at styre og kontrollere din produktion. SRO/SCADA er et system, der visualiserer dine procesdata i et intuitivt, grafisk interface, der gør det nemt for dig at reagere hurtigt på hændelser og træffe de rigtige beslutninger.

Specialister i IHC

Specialister i installation af intelligent el.

Hos TS-gruppen kan vi bl.a. hjælpe dig med installation af IHC anlæg (Intelligent House Control). IHC er en teknologisk løsning, hvor alle huset el-installationer kan styres fra ét sted. Du kan for eksempel styre alarmsystemer, regulere varme og belysningen med få klik fra din smartphone.

Vi er specialiserede i industriautomation – lige fra projektering af anlæg og tavlebygning til automatisering af industrielle maskiner, fødevareanlæg og procesanlæg. Det gælder både på styringssiden (PLC) og på brugerfladen (Scada, SRO og HMI). Du kan få leveret en komplet løsning – med eller uden styringer og el-montage på anlægget.

Har du brug for hjælp til installation af effektive og intelligente systemer til din bolig eller virksomhed, hjælper vi dig gerne. Vores el-installatører er specialiserede i intelligent el og efteruddanner sig løbende.

Vi kan bl.a. hjælpe dig med rådgivning og installation af intelligent el-styring  inden for:

 • Belysning
 • Ventilation
 • Aircondition
 • Opvarmning
 • Overvågning
 • Alarmsystemer
 • Energistyring
 • Solafskærmning
 • Vandstyring

Intelligent el-styring i din virksomhed

Arbejdspladsen kombineret med intelliget el-automation.

Der er også store energibesparelser og penge at hente på bundlinjen for virksomheder med intelligent styring af el. Mulighederne for intelligente løsninger er uanede. Det handler om at finde den eller de rigtige løsninger til din virksomhed.

Du kan for eksempel få et intelligent nødstrømsanlæg, der kan sikre data og undgå produktionsstop. Med intelligente sensorer og styreenheder, kan du sikre, at der automatisk skrues op eller ned for varmen og lyset, når der er brug for det.

Desuden viser undersøgelser, at du med intelligent styring af belysningen på arbejdspladsen kan opnå større produktivitet, større arbejdsglæde og færre arbejdsulykker. Intelligent belysning vil altså ikke alene give dig besparelser på energikontoen, men også på arbejdsindsatsen.

Alt  fra levering til montering af el-styring
Hos VS-Automatic kan vi hjælpe dig med din el-styring og automation – kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.
75 64 18 99
info@vs-automatic.dk