vs automatic kompetencer

Hvad leder du efter?

Kategorier

Vælg præcis hvilken kategori du vil læse om herunder.

Få el nyheder

Hold dig opdateret omkring udviklingen inden for elbranchen.

Seneste indlæg

Brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål til indlægget eller bare har spørgsmål omkring el, så hjælper vi gerne.

Energirenovering 2020 – Sådan kommer du i gang.

Sidst redigeret: 16. marts 2020 / Skrevet af: TRH

Sådan kommer du i gang med energirenovering

Der er mange spørgsmål inden en energirenovering. Hvad er prisen? Er det en god investering? Hvilke løsninger findes der og hvilken er den bedste?

Det kan for mange være udfordrende og til tider besværligt at stille de rigtige spørgsmål når det gælder energirenovering – for hvordan skal man få de rigtige svar, når man ikke selv kender spørgsmålene?

Der har de seneste år været stor fokus på vigtigheden for Energirenovering og Grøn omstilling. Samt minimal fokus på hvilke forbedringsmuligheder der findes og hvor man starter.

Som din rådgivende installatør har VS Automatic udarbejdet 5 vigtige råd inden du påbegynder energirenovering.

5 vigtige råd til energirenovering 2020

  1. Hvordan skaber jeg overblik?

Skab et overblik over dine el- og varmeregninger for de seneste år. Når du har overblik over dine tidligere el- og varmeudgifter, får du indsigt i udgifternes udvikling gennem en årrække. Samt et muligt indblik i hvad din energirenoverings investering skal forbedre.

 

  1. Hvilken energimæssig tilstand er huset i?

Det er ligeledes vigtigt at få overblik over hvilke renoveringer der er lavet. Hvordan er boligen generelt isoleret, hvornår er vinduerne/ruderne fra, samt andre forhold der kan have indflydelse på udgifterne. Dette skal dog kun udarbejdes, hvis boligen ikke er energimærket.

Er boligen energimærket, findes oplysningerne allerede om boligens svagheder.

 

  1. Hvad er målet med investeringen?

Når du har skabt et overblik over dine udgifter, hjælper det dig med at kunne vælge fokusområde i dit energirenoveringsprojekt.

Om der skal optimeres og investeres i varmeudgifterne eller en vedvarende energiløsning.

Varmeudgifterne er ofte den største post, dog hvis er varmen er tilkoblet fjernvarmenettet, vil en vedvarende energiløsning der producerer el, som solceller ofte være en bedre investeringsmulighed.

Ligeledes kan det for dit projekt give mening både at investere i varmeoptimering som en varmepumpe og en vedvarende energiløsning som solceller.

Der kan være forskellige mål ved at energirenovere boligen. Ønsker man at spare penge, slippe for kulde og træk, gøre noget mere for miljøet, få et bedre indeklima eller noget helt andet.

Ønsker du at sælge din bolig, kan det ofte være en god idé at energirenoverer. Målet kan være at forbedre energiforbruget inden et salg, da dette er et område som mange købere går højt op i.

 

  1. Hvordan er økonomien i en kommende energirenovering?

Husk altid at undersøge og udregne et estimat hvad økonomien for projektet vil blive. Hvis du ønsker at forbedre boligens energiløsning med en varmepumpe, kan du udregne hvor lang tilbagebetalingstiden vil være, samt hvor stor en besparelse du vil opnå på sigt.

Det er også muligt at du forbereder boligen til et hussalg og at der forventes en prisstigning af boligen ved en investering i energirenovering.

 

  1. Kontakt en autoriseret installatør

Det er altid vigtigt at få rådgivning af en autoriseret installatør, for at få den rette og bedste løsning til dit projekt.

VS Automatic ønsker at være din rådgivende installatør, derfor er vi både KMO– og VE-Godkendt, hvilket betyder at vi både kan rådgive og monterer når du skal energioptimere til f.eks. varmepumpe.

Med en autoriseret rådgivende installatør sikrer du din investering fra dag et.

Skal vi hjælpe dig i gang?

Har du fulgt VS Automatic’s overstående råd eller ønsker du rådgivning og vejledning til at nå i mål med dette?

VS Automatic har igennem mange år tilegnet sig stor erfaring indenfor energioptimering og har hjulpet både store og små virksomheder, samt private når de skulle energirenover.

En professionel tilgang og en skræddersyet løsning til ethvert projekt, har sikret glade og tilfredse kunder, når VS Automatic har været den udførende og rådgivende energiinstallatør.

Læs mere om mulige energioptimerende løsninger her:

·         Luft til vand varmepumper

·         Luft til luft varmepumper

·         Jordvarmeanlæg

·         Solceller

Hos VS Automatic får du altid en totalløsning til dit energirenoveringsprojekt.

Ønsker du rådgivning?

Lad os hjælpe dig godt på vej.

+45 75 64 18 99

Kontakt VS Automatic

 

Anbefalede indlæg

Fordi du læste indlægget, tror vi at du kan lide disse indlæg.