vs automatic kompetencer

Hvad leder du efter?

Kategorier

Vælg præcis hvilken kategori du vil læse om herunder.

Få el nyheder

Hold dig opdateret omkring udviklingen inden for elbranchen.

Seneste indlæg

Brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål til indlægget eller bare har spørgsmål omkring el, så hjælper vi gerne.

Hvorfor vælge en ve-installatør til at opsætte din varmepumpe

Sidst redigeret: 11. februar 2020 / Skrevet af: VS Automatic

Vælg ve-installatør til opsætning af din varmepumpe i 2021

Når du skal have skiftet varmekilde i dit hus eller sommerhus, eller have ny varmepumpe generelt. Er det en vigtighed for din elregning, at du trygt kan stole på din montør og rådgiver. Med en ve-godkendt installatør kan du ved energirenovering og udskiftning af varmekilde fra eksempelvis oliefyr, spare helt op til 70% på din elregning.

Hvad er en VE-installatør

En VE-Installatør er en elinstallatør eller VVS’er, som har taget en specialuddannelse indenfor eksempelvis varmepumper eller solceller. Denne uddannelse er godkendt af energistyrelsen. Ud over at være godkendt af energistyrelsen, er en VE-Installatør medlem af brancheorganisationen TEKNIQ.

Dette medlemskab giver dig som husejer en garantiordning op til 150.000 kr. i tilfælde af at der udførte arbejde, ikke er korrekt.

Når du vælger en VE-Installatør, får du en elektriker ud som er specialiseret i forhold til valg af løsning, tekniske muligheder og lovkrav.

Hvad er en ve-godkendelse

En ve-godkendelse er en godkendelse fra energistyrelsen, som uddeles efter et gennemført kursus. Alle virksomheder med en ve-godkendelse, skal opfylde en række krav. Eksempelvis, skal der i virksomheden være en VE-uddannet medarbejder og et kvalitetsledelsessystem.

Hvorfor vælge en ve-godkendt installatør

Du skal vælge en ve-godkendt installatør til rådgivning og montering af din varmepumpe. På denne måde vil du få den mest optimale løsning og bedst mulige besparelse.

VS Automatic er både KMO og VE Godkendt

Ud over at være VE-installatør og montør af vedvarende energi anlæg, er vi hos VS Automatic også KMO godkendt. Du får med en KMO godkendt installatør, en som er autoriseret til at arbejde med kølemidler. Du kan derfor være sikker på at installatøren håndterer kølemidler helt korrekt og efter lovgivningen.

VE-godkend varmepumpe montør

Hos os i VS Automatic, har vi stor fokus på at vores kunder får den bedste og mest relevante rådgivning og montering, når de skal have en varmepumpe op i deres hjem eller i deres virksomhed. Det har vi blandt andet sikret os ved at uddanne vores personale indenfor en gruppe fagområder som gider dem den nyeste viden indenfor deres speciale områder. Ved at kunne yde denne service til vores kunder, vil der være en kæmpe tryghed i at have vores montør ude og opsætte din varmepumpe. Her både med de faglige kompetencer indenfor KMO og VE-godkendelsen. Herved opnår man den bedst mulige besparelse til din energirenovering.

I dette indlæg har vi nu forklaret vores side af hvorfor vælge en ve-installatør til at opsætte din varmepumpe i 2020.

Anbefalede indlæg

Fordi du læste indlægget, tror vi at du kan lide disse indlæg.