fbpx

Gode råd til valg af varmepumpe

Gode-råd-til-valg-af-varmepumpe

Gode råd til valg af varmepumpe

Her kommer vi med gode råd til valg af varmepumpe, som du skal kigge efter, når du overvejer at investere i en luft til luft varmepumpe til din bolig – det gælder både om det er tiltænkt din privat bolig eller dit sommerhus.

Luft til luft varmepumpen er med til at dække en stor del af varmebehovet i boligen, og er særdeles god til sommerhuse. Med varmepumpen kan du få en dejlig varm bolig og samtidig reducere dine varmeudgifter.

Vores råd:

3. Behovsstyring, som tilpasser sin kapacitet efter dit forbrug i din bolig
4. Du får en miljøvenlig varmekilde
6. En god investering
7. Nem installationsproces


Varmepumpelisten

Med en varmepumpe fra varmepumpelisten, finder du en liste med alle de varmepumper som overholder alle de lovkrav som vi har, og som er testet af et uafhængigt laboratorium.

Miljøvenlig og energirigtig

Det som en varmepumpe hjælper til, er at du vil komme til at anvende grøn energi, og have muligheden for at reducere dine varmeudgifter. Det skyldes, at man anvender naturlig energi til at opvarme ens bolig. Med varmepumpen luft til luft anvendes luften udenfor som energikilden, og som leverer varme i din bolig. Det medfører, at varmepumpen også renser luften indenfor, dette er godt for dit indeklima.

Hvis man ser på denne varmeløsning og brugen af varmepumper, så kan det give en lavere månedlig udgift end andre. Derudover så kræver denne varmeløsning en minimal service, hvor andre varmeløsninger som hvis man ser på et træpille fyr, så skal det fyldes op med træpiller, rense fyret samt have service af skorsten, som ikke kræves ved en luft til luft varmepumpe.

En varmepumpe udleder ikke CO2 eller andre skadelige stoffer, og med brugen af kølemidlet R32 som er godt for miljøet og energieffektivt. Kølemidlet R32 er det kølemiddel som de nyeste modeller af varmepumper anvender, dette kølemiddel er i modsætningen til tidligere kølemidler som har været anvendt, ikke skadeligt for ozonlaget.

En god investering

En luft til luft varmepumpe er en god investering, som giver en effektiv og hurtig varme i din bolig. Installationen er hurtig udført af en installatør, dette skyldes at luft til luft varmepumpe ikke skal sluttes til en vandforsyning. Investeringen er relativt hurtig rentabel, som kan ses efter en kort til på din varmeregning.

Kontakt VS Automatic

Hvis du har flere spørgsmål til luft til luft varmepumpe – efter at have læst vores gode råd til valg af varmepumpe, så kontakt os på:

 

Hos VS Automatic rådgiver og vejleder vi gerne dig, så du kan få dækket det behov du har brug for.

    HVAD HAR DU BRUG FOR?


    Skriv et svar