Her kan du se prisen på en varmepumpe inkl. montering
En varmepumpe er en effektiv og økonomisk måde at opvarme dit hjem på. Men hvad koster en varmepumpe inkl. montering?
Der er flere ting, der skal tages i betragtning, når man kigger på prisen på en varmepumpe. Først og fremmest er der typen af varmepumpe. Der er to hovedtyper af varmepumper: luft til vand og luft til luft.
Hvis du er i tvivl om, hvor meget en varmepumpe koster inkl. montering, så anbefaler vi, at du kontakter os, for at få et uforpligtende tilbud. På den måde kan du få en pris, der er tilpasset netop dine behov og din bolig.
Luft til vand-varmepumpe eller luft til luft-varmepumpe?
Når du skal vælge en varmepumpe, er det vigtigt at overveje, hvilken type der vil være den bedste løsning for netop din bolig.
En luft til vand-varmepumpe er effektiv, og kan bruges til at opvarme vandet i din bolig. Denne type varmepumpe er dog typisk lidt dyrere end en luft til luft-varmepumpe.
Som tommelfingerregel koster en luft til vand varmepumpe mellem 80.000 og 150.000 kr.
Luft til luft-varmepumper anvender den varme, der er til stede i luften, og bruger denne varme til at opvarme eller køle luften i din bolig. De kan i modsætning til luft til vand-varmepumpen ikke bruges til at opvarme dit brugsvand.
Som tommelfingerregel koster en luft til luft varmepumpe inkl. montering 15.000-30.000 kr.
Vi har selv opvarmet alle vores kontorer, lagre og andre erhvervslokaler med varmepumper, fordi det fungerer så godt. Derfor ved vi, at de løsninger, vi giver tilbud på, både er holdbare og billige i drift.
I videoen fortæller Dan lidt om luft til luft- og luft til vand-varmepumper. Blandt andet hvor lang tid montering af varmepumpen tager, og hvad den betyder for energimærkningen af dit hus.
Luft til vand-varmepumpe eller luft til luft-varmepumpe?
Når du skal vælge en varmepumpe, er det vigtigt at overveje, hvilken type der vil være den bedste løsning for netop din bolig.
En luft til vand-varmepumpe er effektiv, og kan bruges til at opvarme vandet i din bolig. Denne type varmepumpe er dog typisk lidt dyrere end en luft til luft-varmepumpe.
Som tommelfingerregel koster en luft til vand varmepumpe mellem 80.000 og 150.000 kr.
Luft til luft-varmepumper anvender den varme, der er til stede i luften, og bruger denne varme til at opvarme eller køle luften i din bolig. De kan i modsætning til luft til vand-varmepumpen ikke bruges til at opvarme dit brugsvand.
Som tommelfingerregel koster en luft til luft varmepumpe inkl. montering 15.000-30.000 kr.
Vi har selv opvarmet alle vores kontorer, lagre og andre erhvervslokaler med varmepumper, fordi det fungerer så godt. Derfor ved vi, at de løsninger, vi giver tilbud på, både er holdbare og billige i drift.
Varmepumpemontering
Montering af luft til luft-varmepumpe
Har du svært ved at opvarme eller nedkøle rum, så de holder den temperatur, du har det bedst med? Så er en luft til luft-varmepumpe den oplagte løsning til dig. Kontakt os og få en pris på din luft til luft-varmepumpe inkl. montering.
Du får altid det bedste resultat ved at lade os se på den bygning, du skal have varmet op. Når vi kommer på besøg, tager vi en snak om dine ønsker til komfort og placering. Inden da kan du her finde svar på nogle af de spørgsmål, vi får mest.
En varmepumpe skal installeres af en autoriseret el-installatør.
Det er vigtigt at være opmærksom på, hvor varmepumpen placeres i forhold til støj.
Energistyrelsen har lavet en beregner til at udregne støjen fra varmepumper, som du kan prøver her.
Hvad koster en luft til luft-varmepumpe?
Prisen på din luft til luft-varmepumpe inkl. montering afhænger selvfølgelig af dit behov. Men uanset hvad får du meget varme (eller kulde) for pengene. Det er en af de billigste kilder til varme og hjælper mange beboere i områder med dyr central varmeforsyning med at spare på forbruget.
Hvis du er i tvivl, kan vi hjælpe dig med at kigge på forholdene i dit område og finde det bedste varmepumpe tilbud og pris inkl. montering til dig. Du finder vores pris for montering af luft til luft-varmepumper her.
Hvilken luft til luft-varmepumpe skal jeg bruge?
Hvilken luft til luft-varmepumpe, der er bedst, afhænger af dine behov. Vi tilbyder kun markedets bedste varmepumper fra Panasonic, Midea, Mitsubishi, Haier og Daikin.
De fleste får bedst deres behov dækket med en luft til luft-varmepumpe fra Panasonic. De giver dig typisk højere SCOP (målingen af hvor godt de leverer varme over hele året) end de fleste varmepumper. Men hvis du har specielle behov eller krav til designet, kan vi også hjælpe dig med at finde den bedste løsning for dig.
Hvordan vælger jeg varmepumpeskjuler?
Helt ærligt, så er vores bedste råd, at du lader være med at vælge en skjuler til din varmepumpe. Den har bedst af at stå udsat for al slags vejr. De mange dage med regn sørger for, at der ikke samler sig for meget skidt omkring den.
Varmepumper har brug for fri adgang til luft udenfor, uanset om den skal varme op eller køle ned. Når du pakker den ind i en skjuler, dæmper du desværre effekten af den. Du risikerer altså at få for lidt ud af investeringen og brug for service oftere end normalt, hvis du sætter en skjuler op omkring den.
Når vi ser på dine behov og omgivelser, giver vi dig de bedste råd til installationen, så den virker bedst muligt uden at genere dig eller dine naboer. Vores montører kender reglerne for placeringen og støjgrænser i skel, så du kan få svar på alle dine spørgsmål på stedet. Det er vores garanti for, at du får den bedste løsning, når vi monterer varmepumpen.
Skriv en besked i chatten eller udfyld formularen. Så finder vi en tid, som passer dig.
Sådan fungerer luft til luft-varmepumper
Luft til luft-varmepumper trækker den indendørs luft til sig og varmer den op, før de blæser den ud igen. Du får altså en effektiv opvarmning eller nedkøling af luften, mens den cirkulerer rundt i hele hjemmet – eller hvor du nu får den installeret.
Den tekniske forklaring: Varmepumper består af en udedel og en indedel. Mellem dem er et lukket kredsløb med gas. Udedelen hæver trykket på gassen til omkring 50 C°, så gassen bliver til varm væske. Den varme væske føres med kobberrør hen til indedelen, som bruger energien i den varme væske til at opvarme luften indenfor med.
Når væsken afgiver sin varme, bliver den kold og føres tilbage til udedelen. Udedelen bruger frisk luft til at køle væsken mere ned, så den igen bliver til gas. Når du vil have kølig luft indenfor, vender varmepumpen processen om.
Du kan klikke på producentnavnene for at se vores produkter fra Panasonic, Midea, Mitsubishi.
Har du behov for en løsning til varmt vand? Se vores øvrige varmepumper.
Hvilkem størrelse luft til luft-varmepumper, skal jeg vælge?
Størrelsen på din varmepumpe finder vi ud fra størrelsen på de rum, den skal regulere varmen i. Hvis du skal bruge den til garagen, behøver det sjældent at være den helt store model.
Hvis du vil være sikker på at kunne køle dit soveværelse hurtigt ned i de varme sommernætter, kan det også blive for lidt med en lille varmepumpe. Det vil vi tale med dig om, når vi ser på dine ønsker.
Hvor kan jeg bruge en varmepumpe?
Du kan bruge den til garage, værksted, skur, hele huset eller en lejlighed – ja, alle de steder, hvor du har brug for hurtigt at regulere temperaturen og gøre den stabil i det niveau, du bedst kan lide.
Varmepumper til sommerhuse
Luft til luft-varmepumper er især populære blandt sommerhusejere. Sommerhuse har kun sjældent central varmeforsyning. Derfor bruger de typisk elvarme, hvilket er dyrt i drift. Så gør varmepumper en særligt stor forskel for forbruget.
Måske har du brændeovn i dit sommerhus? Så ved du også, hvor koldt der kan være, før du får tændt op om morgenen først på sæsonen. Varmepumper holder en behagelig temperatur, mens du tænder op. Når der er gang i brændeovnen, hjælper den med at fordele varmen i hele sommerhuset.
Det bedste er, at du får et bedre indeklima i sommerhuset, fordi luften aldrig får lov at stå stille.
Varmepumper i garager
Der er tit så mange lækre ting at bruge penge på i nybyggede huse, at garagen helt naturligt bliver lidt forsømt i forhold til boligen. I gamle huse er garager sjældent isolerede. I nye huse kan man godt mærke, at porten ikke holder helt så godt på varmen.
Mange fravælger gulvvarme i garagen, fordi de alligevel ikke skal opholde sig der lang tid ad gangen. Derfor er det oplagt at installere en luft til luft-varmepumpe, som for meget få penge kan opvarme garagen, når I skal bruge den.
Kasper
Afdelingsleder
“Jeg går altid efter den bedste løsning for mine kunder.”
Hjælp til valg af varmepumpe?
Jeg hjælper gerne med rådgivning!
FAQ
Ofte stillede spørgsmål og svar
Kan det egentlig betale sig at få en luft til luft-varmepumpe, når man har fjernvarme eller andre centrale varmeforsyninger? Det kan det tit. Uanset om du har radiatorer eller gulvvarme (eller en kombination), tager det lang tid at mærke, at du har skruet på varmen.
Hvis dine tæer er forfrosne, eller du er ved at gå til af varme, har du brug for at ændre temperaturen med det samme. Luft til luft-varmepumper kan på meget kort tid sende op til 50 C° varm luft – eller den friske brise, du drømmer om – rundt i hele hjemmet.
Du kan også sende en SMS til din varmepumpe på forhånd, hvis du gerne vil vende hjem til et varmt sommerhus efter en kold efterårsdag. Så går den i gang med at varme op med det samme. Du har også mulighed for at vælge en pumpe med WiFi, så den kan styres med en app på din smartphone.
Det kan desuden være en god investering at få en ny varmepumpe sat op, hvis du lige nu bruger en ældre model. De nye varmepumper er nemlig A+++-mærket.
Du får det bedste resultat ved at lade os tage en snak om dine behov for varmepumpen og et kig på de rum, du ønsker at få varmet op eller kølet ned. Ud fra vores snak og størrelsen på de rum, varmepumpen skal regulere varmen i, finder vi størrelsen på din nye varmepumpe.
Hvis du skal bruge varmepumpe til garagen, behøver det sjældent at være den helt store model. Men hvis du vil være sikker på, at du får kølet dit soveværelse hurtigt ned i de varme sommernætter, kan det også blive for lidt med en lille varmepumpe. Det vil vi tale med dig om, når vi ser på dine ønsker.
Du kan bruge din varmepumpe til sommerhuse, boliger, garager, skure, værksteder, kontorer, produktionslokaler – i enkelte rum eller hele hjemmet. Faktisk kan du bruge den alle de steder, hvor du har brug for hurtigt og effektivt at opvarme eller nedkøle til lige præcis den temperatur, du har det bedst med.
Luft til luft-varmepumper er især populære blandt sommerhusejere. Sommerhuse har kun sjældent centralvarmeforsyning. Derfor bruger de typisk elvarme, som er dyrt i drift. Her gør varmepumper en særlig stor forskel for energibudgettet.
Måske har du brændeovn i dit sommerhus? Så ved du også, hvor koldt der kan være, før du får tændt op om morgenen først på sæsonen. Varmepumper holder en behagelig temperatur, imens du tænder op. Når der er gang i brændeovnen, hjælper den med at fordele varmen i hele sommerhuset.
Det bedste er, at du får et bedre indeklima i sommerhuset, fordi luften aldrig får lov at stå stille.
I gamle huse er garager sjældent isolerede. I nye huse kan man godt mærke, at porten ikke holder helt så godt på varmen.
Mange fravælger gulvvarme i garagen, fordi de alligevel ikke skal opholde sig der i lang tid ad gangen. Derfor er det oplagt at installere en luft til luft-varmepumpe, som for få penge kan opvarme garagen, når I skal bruge den.
For at du kan få optimal effekt ud af din varmepumpe, anbefaler vi, at du ikke vælger en skjuler til din varmepumpe. Uanset om den skal varme op eller køle ned, har varmepumpen brug for fri adgang til luft udenfor. De regnfulde dage sørger faktisk for, at der ikke samler sig for meget skidt omkring den.
Når du pakker varmepumpen ind i en skjuler, dæmper du desværre effekten af den. Du risikerer altså at få for lidt ud af investeringen og brug for flere servicetjek end normalt, hvis du sætter en skjuler op omkring den.
Når vi ser på dine behov og omgivelser, giver vi dig de bedste råd til installationen, så varmepumpen virker bedst muligt for dig. Vores montører kender reglerne for placeringen og støjgrænser i skel, så du kan få svar på alle dine spørgsmål på stedet. Det er vores garanti for, at du får den bedste løsning, når vi monterer varmepumpen.