Midea varmepumpe

Midea varmepumpe har vundet over 40 internationale designpriser. Med en Midea varmepumpe kan du forbinde den til dit wi-fi og derigennem starte din varmepumpe igennem appen. På denne måde kan du lige når det passer dig sørge for om dit hjem, sommerhus eller virksomhed har den temperatur du ønsker.

En Midea varmepumpe omdanner den luft udenom den til enten varme elller kulde, hvoraf den udnytter naturens egen luftkilde. Det betyder at der både er miljømessige og økonomiske fordele ved at anskaffe sig en varmepumpe til boligen. Hvis du vælger at skifte din energikilde til en varmepumpe fra evt. et oliefyr, kan du spare helt op til 75% af din regning. Derudover kan du ved et sådan skift få energitilskud.

Hvorfor vælge en Midea Varmepumpe

  • Lydløs
  • Allergivenlig
  • Smartphone betjening
  • Auto fejlregistrering
  • Tilkobling til wi-fi

Fordele ved luft til luft varmepumpe

Med en luft til luft varmepumpe sparer du ikke kun penge på varmeregningen, du er med til at reducerer CO2-udslippet og giver dig et sundt og frisk indeklima.

En luft til luft varmepumpe er billig i drift og kan bruges overalt – Traditionelt er varmepumpen blevet brugt i el-opvarmede sommerhuse, men kan i dag benyttes alle steder fra kontoret, garagen og ikke mindst boligen.

En varmepumpe vil ydermere give dig muligheden for komfort året rundt. En varmepumpe er ikke kun en opvarmnings kilde, den giver dig også muligheden for at benytte det som et køleanlæg.

Midea Varmepumpe er støjsvag

En Midea luft til luft varmepumpe har en forstyr ikke funktion, som er muligt at slå til, hvis du eksempelvis skal sove. På denne måde holder varmepumpen sig på mindste lydniveau.

Midea luft til luft varmepumpe

Midea varmepumpe A+ 3.8KW

6.300 DKK

Midea luft til luft varmepumpe

Midea varmepumpe A+ 5.6KW

7.300 DKK

Midea luft til luft varmepumpe

Midea varmepumpe A+ 7.1KW

8.600 DKK

    HVAD KAN VI HJÆLPE MED?


    midea varmepumpe