fbpx

Midea varmepumpe A+ 3.8KW

6.300 kr.

NB: Læs mere om standard montering under fanen Montering.

Ved montering over 25km (t/r) forekommer der kørselsgebyr. Læs mere under fanen Gebyr for kørsel

(Kørsel bliver beregnet ved check out)

Montering *

NB: Ved Montering/kørsel over 25 km (t/r), forekommer der kørselsgebyr.
Læs her: Gebyr for kørsel

Midea varmepumpe A+ 3.8KW

Læs mere om varmepumper her: varmepumpe luft til luft Midea varmepumpe A+ 3.8KW er en perfekt varmepumpe som passer til de fleste mindre boliger eller større rum. Varmepumpen er estimeret til at kunne varme boliger eller rum i størrelsen ca. 70 m2. Det moderne design udspiller sig i et skjult LED-display, bløde og runde former i neutrale farver. Med Mideas design, bliver varmepumpe en del neutral del af indretningen. En midea varmepumpe passer derfor godt ind i det stilrene design i det nymoderne hjem. Varmerpumper blive oftest brugt som boligen eller sommerhuset's varmekilde. Dog med en Midea varmepumpe er der ligeledes mulighed for at køle hjemmet ned i sommermånederne. Midea varmepumpe A+ 3.8KW har du ydermere muligheden for at forbinde din varmepumpe til WiFi. Så du altid har muligeden for at indstille og styre temperaturen, når det skal være og hvor end du befinder dig. Med denne mulighed kan du altid være sikker på at have den helt rigtige temperatur, når du kommer frem til boligen. Eller du kan vælge at slukke varmepumpen på afstand, så du er fri for at køre tilbage. For at gøre varmepumpen mere neutral i hverdagen, har du mulighed for at indstille din varmepumpe til at være lydløs eller på nat-tilstand. Dette gør at du har en støjsvag varmepumpe, som man ikke bliver generet af og vil derfor kunne sove og slappe af uforstyrret. En midea varmepumpe er desuden allergivenlig. Midea varmepumpe A+ 3.8KW varmepumpe har indbygget pollenfiltre som renser luften, inden den trækkes ind i varmepumpen. Pollen, støv og andre bakterier, vil blive filtreret, så det kun er ren og sund luft som bliver ført igennem boligen. Du vil med denne luft til luft varmepumpe få et bedre og mere frisk indeklima. Midea er desuden testet af Dansk Teknologisk Institut og står på Energistyrelsen varmepumpeliste.
  • Energimærke A++ / A++
  • SCOP 4,6
  • SEER 7,5
  • Drift temperatur ned til -25° C
  • Kabinet-design
  • Lydløs tilstand
  • Opvarmer ca. 70 m2
  • 5 års produktgaranti
Midea er et kvalitets-mærke. Midea er i top 500 over verdens største virksomheder og kan findes i mere end 200 lande. Ydermere har Midea vundet intet mindre end 40 desginpriser internationalt. Læs mere om Midea varmepumper her Læs mere og se alle Midea varmepumper her.

Midea varmepumper – Nu med 5 års produktgaranti

Varmepumpen skal installeres, idriftsættes og serviceres af en godkendt kølemontør der har den lovpligtige KMO-certificering. Varmepumpen skal installeres ift. producentens anvisninger og gældende lovgivning på området. Installationen af varmepumpen skal registreres hos Lemvigh-Müller A/S senest 14 dage efter opsætning, dog senest 3 måneder, efter levering fra Lemvigh-Müller A/S ved indsendelse af opstartsrapport. Varmepumpen anvendes, vedligeholdes og rengøres iht. producentens anvisninger. Der udføres service 1. gang årligt af en godkendt kølemontør der har den lovpligtige KMO-certificering. Læs mere om varmepumper her: varmepumpe luft til vand

Kommer snart!

Kommer snart!

Gebyr for kørsel

Ved kørsel over 25 km fra vores adresse Ormhøjgårdvej 15, 8700 Horsens, betales der en kilometerpris, der skal dække udgifterne til Kørsel til monterings adresse og tilbage.

Pris pr. kilometer efter 25 km, er 5,95kr pr. kørt kilometer.

Eksempel på udregning.

FRA: Ormhøjgårdvej 15, 8700 Horsens

TIL: City Vejle, Banegårdspladsen 6, 7100 Vejle

Distance mellem adresser 25,4 km.

Udregning for kørsel:

Kørsel til og fra adresser: 25,4*2 = 50,8

Minus de første 25 km: 50,8 = 25,8

Resterende km X kørt kilometer: 25,8 * 5,95 = 153,51 kr.

Prisen for kørsel vil blive beregnet ved betaling.

Kommer snart!