Content protected by Whocopied.me

Hvad leder du efter?

Kategorier

Vælg præcis hvilken kategori du vil læse om herunder.

Få el nyheder

Hold dig opdateret omkring udviklingen inden for elbranchen.

Seneste indlæg

Brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål til indlægget eller bare har spørgsmål omkring el, så hjælper vi gerne.

Valg af varmepumpe blev lagt i hænderne på VS Automatic

Sidst redigeret: 26. juli 2023 / Skrevet af: Kristian Juul

For Kent Boesen i Horsens var det problemfrit at købe sin nye luft til vand varmepumpe, og den opfylder alle behov og ønsker for husstanden

Kent Boesen fra Horsens i Østjylland investerede allerede i en varmepumpe i 1983, og det var der en rigtig god grund til.

– Fjernvarmen i Horsens var alt for dyr, og vi stod med et hus på omkring 230 kvadratmeter med kælder, garage og så videre. Så det kunne bedst svare sig med en varmepumpe, fortæller han.

I alle årene blev varmepumpen repareret og serviceret, men da den havde udtjent sin værnepligt, var Kent Boesen ikke i tvivl om, at der skulle en ny til.

– Jeg spurgte dem, som servicerede varmepumpen, men de virkede ikke videre interesseret, og så kiggede jeg selvfølgelig andre veje.

Miljøvenlige løsninger

Han kender Torben Steffensen fra VS Automatic A/S i Horsens. Så det var nærliggende at placere en forespørgsel der, hvilket hurtigt og effektivt blev forvandlet til en ny Panasonic All-in-one luft til vand varmepumpe.

VS Automatic har mange års erfaring med varmepumper. Som Panasonic Pro Partner ved både Torben Steffensen og medarbejderne, hvad de snakker om, når det kommer til miljøvenlige og økonomisk gunstige løsninger med varmepumper.

– Der var tilfældigvis en fejl på den første varmepumpe, hvilket VS Automatic ikke kunne gøre for, og de skiftede den uden beregning med det samme. Siden har det bare kørt helt perfekt, siger Kent Boesen.

En varmepumpe-løsning med store besparelser

Engang var han vant til regninger på mere end 20.000 kroner om året. I dag lander udgiften på cirka 6000 kroner om året, via en model med varmepumpe og solpaneler.

– Man investerer naturligvis også penge i etableringen, men på den lidt længere bane er pengene hurtigt tjent ind igen, siger Kent Boesen.

Da han stod overfor indkøbet af en ny varmepumpe, var han ikke bevidst om, hvilken varmepumpe han gik efter.

– Jeg lagde det hele i hænderne på VS Automatic. Jeg forklarede dem naturligvis, hvilke behov og forventninger jeg havde. Ud fra disse oplysninger fandt de den rette varmepumpe til vores hus, fortæller Kent Boesen.

Tidligere var varmepumpens plads i husets kælder. Men i dag står den uden for huset, hvor fra den dækker behovet for varme og varmt vand.

– Den dækker vores varmeforbrug glimrende, og vi er ikke løbet tør for varmt vand endnu. Det har ikke engang været tæt på, siger han.

Vil du læse mere om varmepumper? Hvad er en varmepumpe

Serviceaftalen kører også uden problemer

For Kent Boesen har forløbet været uden udfordringer af nogen art, og den nye varmepumpe kører bare, som han siger.

– VS Automatic sørgede for det hele. De pillede det gamle anlæg ned, de installerede det nye. Og hvis jeg havde spørgsmål vedrørende varmepumpens indstillinger, ringede jeg til dem, og hjælpen fra dem var både hurtig og effektiv. Et upåklageligt forløb, slår Kent Boesen fast.

Sådan har det også været med det årlige, lovpligtige serviceeftersyn, som ligeledes er lagt i hænderne på VS Automatic. Så for Kent Boesen skaber Panasonic-varmepumpen alene varme, varmt vand samt glæde over de økonomiske besparelser på den årlige regning.

– Vi kan selvfølgelig tjekke, om der er vand på varmepumpen, men hvis der ellers dukker spørgsmål op, kontakter vi VS Automatic. Som hurtigt klarer sagerne for os, lyder det fra en tilfreds Kent Boesen.

Anbefalede indlæg

Fordi du læste indlægget, tror vi at du kan lide disse indlæg.