Content protected by Whocopied.me
vs automatic kompetencer

Hvad leder du efter?

Kategorier

Vælg præcis hvilken kategori du vil læse om herunder.

Få el nyheder

Hold dig opdateret omkring udviklingen inden for elbranchen.

Seneste indlæg

Brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål til indlægget eller bare har spørgsmål omkring el, så hjælper vi gerne.

Sparer 60% på varmepumpe​

Sidst redigeret: 26. juli 2023 / Skrevet af: Kristian Juul / Godkendt af: Kasper Steffensen

Sparer 60% på varmepumpe​

Ulla og Poul Erik Sparer 60% på varmepumpe​.

Ulla og Poul Erik Hansen fra Horsens havde i et års tid, overvejet tanken om en varmepumpe til deres udestue. Overvejelserne gik på, om varmepumpen samtidig ville kunne opvarme den tilstødende stue. Hvis der blev åbnet op til udestuen – og det kan den. Ulla bruger udestuen som atelier, da hun tegner og maler meget. Hun bruger mange timer i udestuen året rundt, og hun skulle jo nødigt sidde og fryse, som Poul Erik siger. Det var derfor vigtigt for dem, at varmepumpen som minimum kunne opvarme udestuen, men de var samtidig også interesserede i, at få udestuen gjort til en integreret del af stuen ved at fjerne et par vinduer og en dør.

Vil du læse mere om varmepumper? Hvad er en varmepumpe

Den primære varmekilde i det 134 m2 hus er naturgas med gulvvarme og radiatorer, mens udestuen tidligere har været opvarmet af blandt andet en olieradiator. En sådan radiator har ringe virkningsgrad, da den mest opvarmer luften lige rundt om den, hvorimod en varmepumpe fordeler varmen meget bedre og desuden er meget mere miljøvenlig.

Naturgas forbruget faldt efter installationen af varmepumpen

Til trods for, at temperaturen i alle husets rum har været holdt på 21 °C siden varmepumpen blev installeret, er naturgas forbruget faldet. – Vi var ret spændte på, at se hvordan samspillet mellem gulvvarmen og varmepumpen var.

Nu kan vi jo se, at det fungerer rigtig godt, når vi kan holde en konstant temperatur på 21 °C i hele huset og samtidig sparer på energiforbruget, siger Poul Erik. Selv om Poul Erik fik travlt med, at flytte fliser i haven og gøre klar til installationen næste morgen, da ordren var afgivet, er han meget tilfreds med den service han fik. – Vi kontaktede el installatør VS Automatic, som havde nogle rigtig gode tilbud på varmepumper og blev anbefalet en Panasonic HE9PKE, da den passede til vores behov.

Bestillingen blev afgivet og næste morgen kl. 7.30 stod her en elektriker og en lærling for at installere den. De gav en rigtig god service og gjorde alt rent efter installationen inden de kørte herfra, fortæller Poul Erik om oplevelsen med VS Automatic. Ulla og Poul Erik fik også tjekket den eksisterende gruppetavle og de besluttede at skifte den ud samtidig, da den ikke længere var tidssvarende og sikkerhedsmæssigt korrekt. Så nu slipper Ulla og Poul Erik oven i købet for sprængte sikringer og besværet med de gammeldags porcelænssikringer, da den nye gruppetavle er med automatsikringer, som aldrig skal skiftes, de skal blot tilkobles igen.

Mangler du en varmepumpe?

Lad os hjælpe dig godt på vej.

+45 75 64 18 99

Kontakt VS Automatic

Udfyld formularen herunder og vi vil vende tilbage til dig.

Kasper

Afdelingsleder

“Jeg går altid efter den bedste løsning for mine kunder.”

Kasper kontakt

Hjælp til valg af varmepumpe?

Jeg hjælper gerne med rådgivning!

    Anbefalede indlæg

    Fordi du læste indlægget, tror vi at du kan lide disse indlæg.