Content protected by Whocopied.me
vs automatic kompetencer

Hvad leder du efter?

Kategorier

Vælg præcis hvilken kategori du vil læse om herunder.

Få el nyheder

Hold dig opdateret omkring udviklingen inden for elbranchen.

Seneste indlæg

Brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål til indlægget eller bare har spørgsmål omkring el, så hjælper vi gerne.

Forventningerne er mere end indfriet med ny varmepumpe

Sidst redigeret: 26. juli 2023 / Skrevet af: Kristian Juul / Godkendt af: Kasper Steffensen

Linda og Torben Laursen fra Horsens søgte kompetent rådgivning

– samt en ny luft til luft varmepumpe, og de fandt begge dele, og mere til, hos VS Automatic A/S

Varmepumpen ved sommerhuset på den jyske vestkyst var begyndt at blive lidt træt.

Det var årsagen til, at Linda og Torben Laursen fra Horsens i foråret 2020 begyndte at researche. På en ny varmepumpe til sommerhus, som de bruger meget og hele året rundt. Sommerhuset ligger i Ulfborg Kommune.

I sin research stødte Torben Laursen på et Facebook-opslag fra Horsens-virksomheden VS Automatic A/S. Opslaget fangede straks hans interesse.

– Opslaget matchede fuldt ud de punkter, vi fokuserede på ved en ny varmepumpe. For eksempel nytteeffekt og samtidig var det en skarp pris, så jeg kontaktede VS Automatic, fortæller Torben Laursen.

Serviceaftale til varmepumper

VS Automatic A/S er Panasonic Pro Partner, hvilket er garanti for, at virksomheden lever op til en lang række høje krav inden for installation af varmepumper og ventilationsanlæg. Udover Panasonic sælges varmepumper fra anerkendte mærker som Daikin, Midea, Haier og Mitsubishi.

Rådgivning, installation og eventuelle serviceaftaler udføres på samme høje niveau som produkterne. Torben Laursen blev hurtigt overbevist efter sin første kontakt til VS Automatic A/S.

Varmepumper og godt indeklima

– Vi bruger sommerhuset meget, og derfor kører varmepumpen året rundt, fordi en god grundvarme i huset er vigtig for os. Samtidig betyder det noget for os, at luftcirkulationen er god. Varmepumpen skal være let at indstille, mens vi til gengæld ikke har behov for aircondition, siger Torben Laursen.

Det var blandt andet en del af dialogen med VS Automatic, og med fokus på varme og bedre indeklima faldt valget på en Panasonic HZ25, som passede til husets størrelse og parrets krav til varmepumpen.

– De sørgede for at pille den gamle varmepumpe ned, de installerede den nye. Hvorefter vi fik en grundig instruktion, fortæller Torben Laursen, som glædede sig ekstra meget over en af tillægsgevinsterne.

Styr varmepumpe i sommerhus hjemmefra

– Vi fik med hjælp fra VS Automatic A/S installeret en app, så vi via WiFi kan styre varmepumpen til sommerhus hjemmefra. Hvilket betyder, at vi indstiller det ønskede, når vi kører hjemmefra. Så er huset varmt og rart, når vi ankommer.

Varmepumpen fra Panasonic lever til fulde op til forventningerne, og da et par tillægsspørgsmål dukkede op efter installationen. Besøgte Torben Laursen VS Automatics hjemmeside, hvor han bad om at blive ringet op angående de stillede spørgsmål.

– Det var superlet, vi blev ringet op, fik svar på vores spørgsmål, og vi har følelsen af, at vi hele vejen fik det, vi blev lovet og noget ekstra.

Lovpligtigt serviceeftersyn af varmepumper

Noget nyt lærte Torben Laursen også, når det kommer til de lovpligtige serviceeftersyn, som varmepumper er underlagt.

– Tidligere tænkte jeg bare: Nå, men den kører jo, så er der ingen grund til at gøre noget. Men faktisk kræver en varmepumpe et årligt, lovpligtigt serviceeftersyn. Som vi for første gang skal have foretaget på vores varmepumpe i løbet af de kommende måneder, siger Torben Laursen.

Han roser VS Automatic for kompetent vejledning og rådgivning lige fra første kontakt, og han fortryder på ingen måde, at han ikke valgte en lokal leverandør på vestkysten.

Varmepumpe købt i Horsens – installeret i Husby

– Kommunikationen omkring køb og brug af varmepumpen har været åben og ærlig, og som kunde er det rart med åbenhed. God rådgivning på et fagligt højt niveau, gør vejen til et salg noget bredere, og vi fik det, vi bad om. Et stærkt produkt, som passer perfekt til vores krav og ønsker. Hele forløbet har været uden problemer af nogen art. Samtidig støtter vi en lokal virksomhed fra vores hjemby, hvilket også betyder noget for os, slår Torben Laursen med tilfredshed fast.

Samme tilfredshed rummer han, når han med Horsens i ryggen krydser den jyske højderyg med kurs mod Husby i vest. For han ved, der venter en varm modtagelse i sommerhuset. På grund af den nye Panasonic-varmepumpe fra VS Automatic A/S.

Anbefalede indlæg

Fordi du læste indlægget, tror vi at du kan lide disse indlæg.