Content protected by Whocopied.me
vs automatic kompetencer

Hvad leder du efter?

Kategorier

Vælg præcis hvilken kategori du vil læse om herunder.

Få el nyheder

Hold dig opdateret omkring udviklingen inden for elbranchen.

Seneste indlæg

Brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål til indlægget eller bare har spørgsmål omkring el, så hjælper vi gerne.

Udtalelse fra Kristian Juul – studiepraktikant

Sidst redigeret: 30. november 2021 / Skrevet af: Kristian Juul

Hvem er jeg?

Mit navn er Kristian Juul Nielsen og jeg er 26 år. Jeg læser International handel og markedsføring på Erhvervsakademi Aarhus. Jeg afslutter min uddannelse i januar 2022, og i den forbindelse har jeg været studiepraktikant hos VS Automatic fra august til og med december. 

Hvilke ønsker havde jeg som studiepraktikant

Først og fremmest ønskede jeg et forløb, hvor jeg havde frihed under ansvar. Og det levede 100% op til mine forventninger. Der er utrolig mange positive områder at snakke om, efter man har haft fornøjelsen af at være i praktik hos VS Automatic.
Da jeg skulle vælge en virksomhed til min uddannelsespraktik, var jeg især opmærksom på, at virksomheden udstrålede tillid, engagement og tålmodighed. Alle 3 er egenskaber man helt klart finder i VS Automatic, og det har haft stor indflydelse på mit forløb. 

I begyndelsen af min 3 måneders praktik afholdte CMO, Tim og jeg et opstartsmøde hvor vi fik forventningsafstemt og tilrettelagt udgangspunkterne for min praktik. Det har for mig betydet, at jeg har haft indflydelse på mine arbejdsområder, samtidig med, at jeg kunne fokusere på de læringsmål jeg havde opsat.

Hverdagen i VS Automatic

Er fuld af glade, hjælpsomme og ambitiøse medarbejdere som altid har tid til dig! Jeg har på intet tidspunkt følt mig efterladt eller udenfor, som man jo kan frygte lidt som korttidspraktikant, tværtimod. Jeg synes alle medarbejdere, som jeg har haft en arbejdsrelation til, har været gode til at afsætte tid til mig, når jeg havde brug for hjælp. Dertil har der altid været plads til snakke, grin og god vidensdeling. 

Formålet med min virksomhedspraktik var, at få noget erhvervsmæssig erfaring, til når jeg om snart afslutter min bachelor i international handel og markedsføring. Virksomheden er god til at inddrage dig i aktuelle problemstillinger, og turde give dig medansvar for strategisk vigtige beslutninger. Din stemme tæller i VS Automatic. 

Hvad har jeg så lavet som studiepraktikant?

Jeg har blandt andet arbejdet med: 

og meget, meget mere..

Jeg har helt klart tilegnet meget ny viden, og fået stor forståelse for, hvordan man kan forbinder teori og praksis. Dertil følt vigtigheden af være en god kollega, og hvordan en positiv arbejdstilgang kan påvirke hele fundamentet for min læringskurve.  

Jeg blev i stand til selv at oprette og lave hjemmesider, hvor jeg derved oprettede 3:

Hobbylisten, AIoversigt og kristian-juul.dk

Jeg opfordrer dig til at søge praktik i VS Automatic hvis..

Du leder efter en erfaren praktikvirksomhed, der tager udgangspunkt i dine ønsker, og som giver dig det ansvar du fortjener.
VS har en meget flad organisationsstruktur som opfordrer til selvstændighed, innovation og frihed under ansvar. Det passede rigtig godt på min arbejdstilgang, og har for mig betydet, at jeg står tilbage uden second thoughts. 

Hvis du ønsker en social arbejdsplads med højt humør, engagerede kollegaer og stort ansvar for egen læring, så er VS Automatic den helt rigtige praktikvirksomhed for dig!

Anbefalede indlæg

Fordi du læste indlægget, tror vi at du kan lide disse indlæg.