Content protected by Whocopied.me
vs automatic kompetencer

Hvad leder du efter?

Kategorier

Vælg præcis hvilken kategori du vil læse om herunder.

Få el nyheder

Hold dig opdateret omkring udviklingen inden for elbranchen.

Seneste indlæg

Brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål til indlægget eller bare har spørgsmål omkring el, så hjælper vi gerne.

Udtalelse fra Alexander Ahlgreen – Virksomhedspraktikant

Sidst redigeret: 26. oktober 2021 / Skrevet af: VS Automatic

Formålet med min tid som virksomhedspraktikant hos VS Automatic har været at lave noget arbejde, som kan bruges som referencer i min videre jobsøgning. Og det må jeg sige, jeg har fået. Helt fra starten har Tim været behjælpelig med at lægge en plan for min praktik, og han – og resten af marketingafdelingen, har været rigtig gode til at samarbejde og sparre med. Alle medarbejdere hos VS Automatic har været meget åbne overfor at hjælpe mig med min plan. Og de har indvilliget i at tage sig tid til at forklare mig ting om el, som jeg ikke vidste i forvejen, som var nødvendige for en vellykket praktik.

Den endelig plan for min praktik gik ud på, at jeg skulle foretage en SEO-indsats på området ”alarm og overvågning”. Det inkluderede bl.a. udarbejdelsen af 5 nye undersider inden for alarmsystemer til private.

Her er de undersider, jeg har lavet:

Alarmsystem til private

Alarmsystem til hjemmet

Alarmsystem til hus

Alarm til lejlighed

Billig alarm til huset

Som virksomhedspraktikant har jeg arbejdet med:

Det har været meget givende at være i praktik hos VS Automatic. Jeg føler både, at jeg er blevet fagligt stærkere inden for ovenstående arbejdsområder samtidig med, at jeg har fået nogle relevante cases, jeg kan vise en eventuelt kommende arbejdsgiver.

Hvorfor du skal vælge praktik hos VS Automatic

Hvad end du er under uddannelse, jobsøgende eller noget tredje, så er det min klare anbefaling, at du søger en praktikplads hos VS Automatic. Her får du frihed under ansvar, og du bliver hørt og taget seriøst af alle medarbejdere.

Det skal selvfølgelig ikke kun handle om arbejde. VS Automatic er også en arbejdsplads, hvor du bliver inddraget socialt, hvor humøret er højt, og tonen er pæn. Alt i alt synes jeg, det har været en fornøjelse at være hos VS Automatic, og det tror jeg også, du kommer til at synes.

Anbefalede indlæg

Fordi du læste indlægget, tror vi at du kan lide disse indlæg.