vs automatic kompetencer

Hvad leder du efter?

Kategorier

Vælg præcis hvilken kategori du vil læse om herunder.

Få el nyheder

Hold dig opdateret omkring udviklingen inden for elbranchen.

Seneste indlæg

Brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål til indlægget eller bare har spørgsmål omkring el, så hjælper vi gerne.

Solceller er den bedste forrentning af pengene

Sidst redigeret: 22. maj 2017 / Skrevet af: VS Automatic

Solceller er den bedste forrentning af pengene

“Solceller er den bedste forrentning af pengene” artikel er skrevet under den gamle solcelle ordning. Tallene angivet kan derfor variere i forhold til den nye. Kontakt os for mere information.

Man får ikke en bedre forrentning af sine penge i disse dage, end ved at investere dem i et solcelleanlæg.
Det mener Poul Verner Nielsen fra Søvind ved Horsens, der netop har investeret i et solcelleanlæg fra VS Automatic TS-Center Horsens.

Anlægget er på 6 kW, og det betyder, at det ikke leverer alt den strøm, familien bruger – men halvdelen. ”Vi bruger 8000 – 12000 kilowatt om året, og anlægget yder 5-6000 kilowatt. Det betyder en del, når strømmen koster to kroner pr. kilowatttime,” fremhæver Poul Verner Nielsen.

Læs mere om solceller her: solceller

SOLCELLEANLÆG OG NETTOMÅLERORDNING

I perioder producerer anlægget mere, end familien bruger. I Danmark har vi en nettomålerordning, og det betyder, at man kan sende den strøm, man ikke selv bruger tilbage i ledningsnettet – dog kun så længe, at man samlet set ikke producerer mere, end man selv har brug for. ”Og det betyder jo faktisk, at elmåleren løber baglæns. Det er et fascinerende tanke,” lyder det tilfreds fra Poul Verner Nielsen.

Det var ikke en fremmed tanke for ham at få et solcelleanlæg. ”Jeg har altid været interesseret i vedvarende energi. Jeg samler for eksempel også regnvand til at vaske bil i. Vi har haft solceller til varmt vand i 19 år. Dengang der var små vindmøller, havde vi også 10 anparter i sådan en.”

INSTALLATION AF SOLCELLEANLÆG

Inspirationen til solcelleanlægget fik Poul Verner Nielsen fra en af VS Automatics TS-Center Horsens temaaftener, hvor der blev fortalt om solcelleanlægget, økonomien og nettomålerordningen. Solcellerne sidder på taget af familiens hus i Søvind. De 30 solceller fylder 40 kvm., og Poul Verner Nielsen synes på ingen måde, de skæmmer huset. ”Næh, vi har et hus med høj rejsning, så jeg synes faktisk kun, de pynter.”

”Desuden havde vi problemer med at der blev for varmt på førstesalen om sommeren. Så vi håber, at solcellerne også kan tage noget af den varme. Men det ved vi ikke endnu, for vi har først fået lagt solcellerne op i august.”

To mand fra VS Automatic TS-Center Horsens brugte tre dage på at installere solcelleanlægget. ”Jeg er glad og tilfreds med både deres arbejde og solcelleanlægget.

Mangler du solceller?

Lad os hjælpe dig godt på vej.

+45 75 64 18 99

Kontakt VS Automatic

Anbefalede indlæg

Fordi du læste indlægget, tror vi at du kan lide disse indlæg.