Content protected by Whocopied.me
vs automatic kompetencer

Hvad leder du efter?

Kategorier

Vælg præcis hvilken kategori du vil læse om herunder.

Få el nyheder

Hold dig opdateret omkring udviklingen inden for elbranchen.

Seneste indlæg

Brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål til indlægget eller bare har spørgsmål omkring el, så hjælper vi gerne.

Varmepumpe i sommerhuset har givet en dejlig tør luft

Sidst redigeret: 14. april 2017 / Skrevet af: VS Automatic / Godkendt af: Kasper Steffensen

Dejlig tør luft i sommerhuset med en varmepumpe

Varmepumpe i sommerhuset har givet en dejlig tør luft” I oktober 2018 fik Else og Børge Jensen installeret en Panasonic varmepumpe i deres sommerhus ved Dyngby Strand, Odder.
”Vi bruger vores sommerhus rigtig meget og nogle gange er vi her bare et par timer af gangen. Men det er jo lidt køligt om vinteren og vi kunne godt tænke os en bedre komfort – altså mulighed for at varme op hjemmefra. Derfor kontaktede vi VS Automatic i Horsens og blev vejledt i valg af varmepumpe” fortæller Else og Børge.
”Varmepumpen blev installeret på en dag og vi fik vejledning i brug af App og fjernbetjening. Nogle dage senere blev vi ringet op af Torben Steffensen, VS Automatic, der spurgte hvordan det gik med varmepumpen. Det var rigtig god service hele vejen igennem” fortæller Børge.

”Varmepumpen kører på 8-15 grader hele døgnet og når vi vil i sommerhus, sætter vi den på 22 grader 3 timer før ankomst. Det er meget nemt med den App”, fortæller de og fortsætter, ”Det er en fornøjelse at komme i sommerhuset nu. Luften er tør, det lugter mindre af sommerhus og der er ikke fugt i møbler og dyner mere”.

”Den største forandring er, at der ikke er fugt på ruderne om morgenen og at vi ikke behøver tænde for de dyre el radiatorer. Men vi fyrer nu stadig i brændeovnen for hyggens skyld” afslutter Else og Børge, der begge nyder sommerhuset meget, både sommer og vinter.

Fakta

Sommerhuset er 72 m2, bygget i 1968, med en ny isoleret soveafdeling i 2016.

Sommerhuset er opvarmet med el radiator og brændeovn.

Valget faldt på Panasonic bedst sælgende varmepumpe, Flagship HZ25UKE. Med en SCOP værdi på 5,38 er varmepumpen en af de meste energieffektive på markedet. Varmepumpen har også ny teknologi til luftrensning – med Panasonics nye nanoe-Xteknologi uskadeliggør og reducerer den pollen, forurening og svamp. Udover at fjerne lugt har pumpen en indvendig affugter, som begrænser spredningen af mug og bakterier.

Mangler du en varmepumpe?

Lad os hjælpe dig godt på vej.

Info@vs-automatic.dk

+45 75 64 18 99

Kontakt VS Automatic

Udfyld formularen herunder og vi vil vende tilbage til dig.

Anbefalede indlæg

Fordi du læste indlægget, tror vi at du kan lide disse indlæg.