vs automatic kompetencer

Hvad leder du efter?

Kategorier

Vælg præcis hvilken kategori du vil læse om herunder.

Få el nyheder

Hold dig opdateret omkring udviklingen inden for elbranchen.

Seneste indlæg

Brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål til indlægget eller bare har spørgsmål omkring el, så hjælper vi gerne.

Komplet adgangskontrol der forebygger smittespredning

Sidst redigeret: 25. maj 2021 / Skrevet af: VS Automatic

Med vores smarte EASY-CHECK ansigtsscanner får du en komplet adgangskontrol med ansigtsgenkendelse, maskedetektion og temperaturmåling. Brug den som din foretrukne adgangskontrol og forebyg smittespredning.

PROVISION-ISR har udviklet denne geniale adgangskontrol-løsning, hvilken de har videreudviklet, så den virkelig er kommet til sin ret her under det seneste års corona pandemi. Du får en berøringsfri 4-i-1 ansigtsscanner, som på under 2 sek. kan foretage:

👁  ansigtsgenkendelse – til trods for mundbind.

🔒  adgangskontrol.

🌡  temperaturmåling.

😷  maskedetektion.

Du får på den måde mulighed for at have den klassiske adgangskontrol med ansigtsgenkendelse. Så I slipper for nøglekort, brikker og for at bryde hovedet med at huske koder. Samtidig får I en adgangskontrol, som opfanger forhøjede kropstemperatur og kan foretage maskedetektion, så du er sikret den bedst mulige forebyggelse af smittespredning.

EASY-CHECK ansigtsscanneren kan både bruges i butikker, produktions lokaler, kontorer etc.

Få ansigtsgenkendelse til at registrere adgangskontrol

Den nye og smarte teknologi i EASY-CHECK gør, at ansigtsscanneren kan registrere ansigtsgenkendelse og fungerer som adgangskontrol, selv ved anvendelse af mundbind og endda med en nøjagtighed på hele 99.7 %.

Ansigtsscanneren kan nemt sammenkobles med døre ol., så den fungerer som adgangsgivende og træder i stedet for nøglebrikker og koder. Du får derved en kontaktløs adgangskontrol, hvilket er med til at mindske den fysiske berøring og dermed smitten.

EASY-CHECK_ansigtsgenkendelse ikon

Temperaturmåling med EASY-CHECK

Videreudviklingen af EASY-CHECK har bl.a. gjort, at det nu er muligt at måle kropstemperatur med en nøjagtighed på +/- 0,3 grader.

Ansigtet placeres efter markeringerne på skærmen, hvorved der foretages en hurtig og præcis måling. Ved forhøjet temperatur udløses en alarm, og der sendes direkte besked til ansvarshaveren af ansigtsscanneren. På den måde sikrer du, at smittespredningen mindskes.

EASY-CHECK_TEMPERATUR ikon

Kan bruges til maskedetektering

Maskedetektering indbefatter, at scanneren registrerer og alarmerer, hvis en person ikke har mundbind på.
Ansigtsscanneren kan opsættes til enten at nægte vedkommende adgang, eller at der sendes en opfordring til vedkommende om at påføre sig mundbind.

Du kan læse meget mere om EASY-CHECK scanneren her, så du kan opnå en komplet adgangskontrol til gavn for dine ansatte, kunder og besøgende.

EASY-CHECK_mundbind ikon

Alarm Martin har netop været ude med disse to ansigtsscannere hos en kunde. Har du brug for en EASY-CHECK adgangskontrol? Eller har du nogle spørgsmål? Så kontakt os på ☎️  (+45) 75 64 18 99 eller book en tid via formularen her. 

Anbefalede indlæg

Fordi du læste indlægget, tror vi at du kan lide disse indlæg.