Content protected by Whocopied.me
vs automatic kompetencer

Ansigtsgenkendelse og ansigtsscanner

Trustpilot anmeldelser
Google_anmeldelser
Facebook_anmeldelser

EASY-CHECK Berøringsfrit Termometer

I den moderne tid er det ikke længere nødvendigt med nøglekort, at huske koder, eller genkendes af en vagt til at få adgang til en virksomhed eller database. Kameraer er udviklet således at de kan scanne et ansigt, på få sekunder og huske det i deres database. Er ansigtet godkendt, kan computeren bag give adgang til hvad enten det er opsat til. Computeren kan også give besked til ansvarshaveren, hvis et ansigt ikke er i systemet og dermed sikre at ubudne gæster ikke får adgang.

Et ansigtsgenkendelsessystem bruger biometri til huske ansigtstræk ud fra en video eller et fotografi, den sammenligner oplysningerne ud fra en database med ansigter der er kendte i forvejen. Ansigtsgenkendelse og ansigtsscanner har en algoritme der virker således at den finder punkter ud fra øjne, øre, næse og mund og kobler dem sammen. Algoritmerne er udviklet til at kunne genkende en person, selvom der bliver båret mundbind eller anden form for hovedbeklædning.

Ansigtsscanner

Ansigtsscanner med symptom og mundbindsscanner

Teknologien for ansigtsgenkendelse er blevet videreudviklet, så den i dag kan benyttes til at scanne et ansigt og måle kropstemperaturen ud fra dette. Teknologien er så udviklet at temperaturen måles meget nødagtigt med kun ± 0.3 °C. Ansigtsscanneren er en berøringsfri løsning og reducerer dermed risikoen for smittefare, da der ingen fysisk kontakt er med skærmen. Yderligere er teknologien selvbetjent og kræver ingen medarbejder til at betjene den, således gæster, medarbejder eller andre kan temperatur tjekkes uden unødig arbejdskraft.

Nogle steder/tilfælde kan det være et krav at bære mundbind og teknologien i ansigtsscanneren kan udover at måle kroptemperatur, også scanne om personen bærer mundbind. Systemet kan opsættes til at give besked omkring mundbind, hvis det er et krav hvor ansigtsscanneren er opstillet. Systemet kan også kobles til døre, så hvis personen ikke bliver godkendt af ansigtsscanneren, vil personen ikke kunne komme ind ad døren.

Ansigtsgenkendelse og ansigtsscanner detekterer lynhurtigt ansigt, mundbind og temperatur og er dermed ideel til steder/virksomheder hvor mange mennesker kommer igennem.  

Berøringsfrit termometer

EASY-CHECK Berøringsfrit Termometer

VS Automatic har fået EASY-CHECK Berøringsfrit Termometer på lager, så vil du vide mere om produktet så klik her 👈

Ikoner for ansigtsscanner

Martin

Alarmekspert

“Jeg har en personlig kontakt til mine kunder, og derfor kan jeg altid hjælpe med den rette løsning”.

Alarm Martin kontaktformular

Hjælp til valg alarm & sikringsløsning?

Jeg hjælper gerne med rådgivning!