Content protected by Whocopied.me
vs automatic kompetencer

Hvad leder du efter?

Kategorier

Vælg præcis hvilken kategori du vil læse om herunder.

Få el nyheder

Hold dig opdateret omkring udviklingen inden for elbranchen.

Seneste indlæg

Brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål til indlægget eller bare har spørgsmål omkring el, så hjælper vi gerne.

Kan nu rejse trygt på ferie – takket være en privatalarm

Sidst redigeret: 18. maj 2021 / Skrevet af: VS Automatic

Valget af alarmsystem handler om meget mere end kendte brands og gode tilbud. For Minna og hendes familie er det en tillidssag, og de vidste præcis, hvem der skulle løse opgaven. Med en privatalarm kan de nu rejse på ferie med ro i maven.

Familien er netop flyttet ind i drømmehuset i Horsens. Da huset har mange store vinduespartier og udgange, var de ikke i tvivl om, at der skulle en professionel alarmservice til at sikre hjemmet. ”Vi er lige flyttet ind og har hørt fra de tidligere ejere samt naboerne, at der har været indbrud i området. Og når vi – under normale omstændigheder, godt kan finde på at smutte på lidt længere ferier, så var det dét helt rigtige at gøre” fortæller Minna.

Det er en reel bekymring, som familien desværre ikke er alene om at have. Indbruddene i Horsens Kommune lå nemlig over landsgennemsnittet i 2020 på trods af coronapandemien.

Tyven er derude, så skaden skal begrænses

For familien handler det om at begrænse skaden mest muligt med et alarmsystem. De er nemlig klar over, at tyvene er derude og hvis de vil ind, så skal de nok finde vej. ”Hvis vi er væk et døgn eller flere og tyvene kommer ind, kan de måske nå at nappe en lampe. Men de kan ikke nå at tømme hele huset, når vi har alarm. Det sætter en begrænsning og det giver mere tryghed for vores ting” fastslår Minna og fortsætter: 

”I dag hører man jo alt muligt. Når folk er væk i flere uger, så kommer de hjem til et hus nærmest uden stikkontakter, fordi tyvene har haft tid til at tage ting.” – Et scenarie, som de færreste ønsker at bekymre sig om, når ferien skal stå på afslapning og genopladning.

Ta trygt på ferie med privat alarm

Graf over indbrud i Horsens Kommune er hentet fra Videncentret Bolius.

Valget af alarm handler uden tvivl om tillid

For Minna handler valget af alarm om meget mere end kendte store brands og kampagnetilbud i postkassen – for hende handler det om tillid og det gode samarbejde. ”Når man flytter, bliver man kimet ned om diverse tilbud, som jeg ikke selv har søgt på. Men alle de tilbud fik mig til at tænke, at jeg skal have fat i VS Automatic” fortæller hun, da hun tidligere har benyttet den lokale elektrikervirksomhed med god erfaring.

Det vigtigste er at føle sig tryg, og når det kommer til at sikre familiens værdier og den trygge base, er det ikke alle og enhver, som familien lukker ind: ”Når det handler om steder, som er meget private, så er det en stor tillidssag, at få folk ind i sit hjem. Ved VS Automatic er det ansigter jeg kan genkende og nogle mennesker, som vi kan stå indenfor.” forklarer Minna, mens man kan høre, at alarmsystemet bliver monteret nede i køkkenet.

Vil du læse mere om alarm? Så klik her: Alarmsystem

Det gode trygge samarbejde

Minna er indehaver af frisørvirksomheden Selected Hair med to saloner i Horsens. Alarmsystemerne og overvågningen af de to erhvervs lokationer er også leveret og monteret af VS Automatic. Derfor var der ingen tvivl om, hvem der skulle levere til privatadressen.

”Jeg har brugt VS Automatic i lang tid og til begge saloner, så de var de første, der blev ringet til, da det nu drejede sig om en privatalarm. Det er et fantastisk samarbejde hele tiden” fortæller hun tilfredst.

For den stolte salonindehaver har ikke en finger at sætte på den lokale elektriker virksomhed ”Jeg synes simpelthen, hver gang, hvis jeg skriver en mail eller ringer, så er de der bare. Der har aldrig været noget.” afslutter hun, inden turen går ned i køkkenet for at se den ny-monterede alarm.

Et godt trygt samarbejde med VS Automatic

Anders, AIA certificeret elektriker, i færd med at sætte Minnas alarmsystem op. 

Fjernstyret og brugervenligt alarmsystem

I husets stueetage får Minna instrueret, hvordan familiens nye alarmsystem fungerer, inden de sidste ledninger kobles til. Det er VS Automatics AIA certificerede elektriker, Anders, som har installeret systemet i familiens hjem. Som AIA certificeret installatør, har Anders tjek på de nyeste sikkerheds- og kvalitetskrav i forbindelse med alarminstallationer.

Familiens hus er blevet udstyret med et PowerMaster alarmsystem hvilket de fandt frem til med rådgivning fra VS Automatic. ”Vi fandt frem til, at denne alarmpakke kunne skræddersyes efter familiens behov, så deres ønsker blev indfriet. Den er App styret, så de kan fjernstyre alarmen, når de er på farten. Og de får direkte besked på telefonen, hvis alarmen går” fortæller elektrikeren Anders.

Der er flere fordele ved et alarmsystem, og Anders understreger, at introduktionen er en vigtig del af den gode service, så kunden ikke står tilbage med ubesvarede spørgsmål.

”Vores alarmsystem fanger også, hvis der fx er strømsvigt. Så hvis familien er på ferie og strømmen går, så kan de nå at reagere, så de ikke kommer hjem til en fryser, der står i vand” forklarer Anders, mens han rækker ud efter de farvede nøglebrikker.

Der følger også de her nøglebrikker med, som familien selv kan bestemme, om de vil gøre brug af. Det smarte ved brikkerne er, at familien er fri for at huske koder, nu hvor der også er børn i huset. Så har de bare en farve hver. Bliver en brik væk, kan den blot deaktiveres fra systemet.”

Fjernstyret og brugervenligt alarmsystem

Elektriker, Anders, med et PowerMaster alarmsystem.

Kan nu sove trygt om natten med skalsikring

Med det månedlige abonnement på alarmservicen er familien nu sikret endnu bedre mod indbrud. Minna er begejstret over alarmsystemets skalsikring. Det betyder nemlig, at alarmen kan slås til på alle hjemmets vinduer og døre om natten – en såkaldt nattilkobling. På den måde kan familien stadig færdes rundt i huset uden at udløse alarmen. Familien kan sove trygt og godt velvidende om, at alarmen er aktiveret på alle husets udgange.

Minna og familien oplever en langt større sikkerhed i deres nye bolig – både når de er ude såvel som hjemme. Med vægt på de gode erfaringer er huset i Horsens nu udstyret med et velfungerende privatalarm, som hele familien kan betjene. Og Minna er glad for hendes valg af leverandør og montør:”Jeg vil føle mig virkelig tryg ved at anbefalede VS Automatic, da jeg stoler på dem.”

Anbefalede indlæg

Fordi du læste indlægget, tror vi at du kan lide disse indlæg.