vs automatic kompetencer

Hvad leder du efter?

Kategorier

Vælg præcis hvilken kategori du vil læse om herunder.

Få el nyheder

Hold dig opdateret omkring udviklingen inden for elbranchen.

Seneste indlæg

Brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål til indlægget eller bare har spørgsmål omkring el, så hjælper vi gerne.

Blev sin egen herre med en ny varmepumpe

Sidst redigeret: 26. juli 2023 / Skrevet af: Kristian Juul

Knud Skov Sørensen fra Gedved valgte Horsens-virksomheden VS Automatic A/S, da han ønskede at udskifte et defekt naturgasfyr med en ny varmepumpe – og det har han ikke fortrudt

Blev sin egen herre med ny varmepumpe

Der findes mange veje, som fører i retning af en luft til vand varmepumpe.
Et godt indeklima er én af dem, en anden er den miljømæssige gevinst. Mens den økonomiske besparelse på længere sigt ligeledes spiller en rolle for mange.

For Knud Skov Sørensen fra Gedved begyndte det dog et helt andet sted.
– Vores naturgasfyr gik i stykker, og det kunne ikke laves, fortæller han.
Dermed stod han over for en investering på 25.000 kroner, og dét beløb skulle dobles op ved en senere tvungen overgang til fjernvarme.

– Derfor begyndte jeg at kigge på alternativer, for jeg ønsker at være fri af tvungen overgang til fjernvarme.

Stor erfaring med varmepumper

Knud Skov Sørensen begyndte derfor at afsøge markedet for varmepumper, og i sin research fokuserede han blandt andet på varmepumpens nytteeffekt og pris.

I det forløb mødte han VS Automatic A/S fra Horsens, som, ud over at være Panasonic Pro Partner, har mange års erfaring med varmepumper og et bredt udvalg. Som inkluderer markedsanerkendte mærker som Daikin, Midea, Haier og Mitsubishi.

VS Automatic A/S er garant for autoriseret service, montage og reparation. Og dertil suppleres med skræddersyede serviceaftaler og yderst konkurrencedygtige priser på såvel varmepumper som installation og service.

Noget af det, som blandt andet tiltrak sig Knud Skov Sørensens interesse.

– Jeg fandt ud af, at VS Automatic var stedet, hvor jeg både fik den bedste varmepumpe, den bedste service samt den bedste pris.

Vil du læse mere om varmepumper? Hvad er en varmepumpe

Ubesværet bestilling af varmepumpeservice

En Panasonic All in one varmepumpe luft til vand endte med at blive løsningen for Knud Skov Sørensen. Den har nu kørt i to år uden problemer af nogen art.

– Det var et let og trygt forløb for mig som kunde. Vi fandt frem til det, jeg skulle have, de gav mig en fin pris, og de sørgede for installation af varmepumpen, fortæller han.

Også de lovpligtige serviceeftersyn af varmepumpen fungerer uden problemer ifølge Knud Skov Sørensen.

– Det kører på den måde, at jeg får en mail med besked om, at det nu er tid til eftersyn. Så kan jeg via onlinebooking gå ind og vælge den dag og det tidspunkt, som passer mig bedst. Det fungerer upåklageligt.

Hvis han ønsker at ændre en smule på fremløbstemperaturen. Lader det sig let gøre, men det er også den eneste kontakt, han har med varmepumpen.

Tilfreds med varmepumpens effektivitet

De miljømæssige gevinster betyder meget for ham. Men den største gevinst ved varmepumpen er, at han med tiden ikke tvinges over på fjernvarme.

– Jeg ønsker at være min egen herre, og det er jeg med varmepumpen. Jeg tror også på, at det kun bliver mere attraktivt at være el-kunde i de kommende år.

Knud Skov Sørensen ser frem til at købe el på timebasis. På den måde bliver det muligt for ham at flytte energiforbruget til de perioder, hvor det er billigst.

Han har et hus på 148 kvadratmeter plus en smule kælder, der er gulvvarme i hele huset, og varmepumpen dækker fint behovet.

– Min varmepumpe er lidt større, end den model som umiddelbart dækkede mine kvadratmeter, men til gengæld er min model mere effektiv. Hvilket har vist sig at være et godt valg på baggrund af anbefalingerne fra VS Automatic A/S, fortæller han.

I hele forløbet følte han sig tryg, og han fik vejledning og rådgivning, som rimede fint på den research, han selv havde lavet inden købet.

– Jeg fik to forskellige bud, men VS Automatic var bedst på alle måder, og jeg er tilfreds med forløbet og den efterfølgende service på varmepumpen, slår Knud Skov Sørensen fast.

Anbefalede indlæg

Fordi du læste indlægget, tror vi at du kan lide disse indlæg.